Vestigingsmanager bij SkippyPepijn voor de locaties Delfgauw (28-32 uur)

Zoek jij als vestigingsmanager graag de verbinding met de scholen om het concept van de Brede School of KC verder te ontwikkelen? Ben jij die gedreven manager die weet hoe zij teams kan laten floreren? En is een maatschappelijke en mensgerichte omgeving waar je kunt bouwen aan verdere groei en professionalisering jouw plek? Dan is de functie van vestigingsmanager bij SkippyPepijn een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een:

Vestigingsmanager (28 -32 uur per week)


Voor onze locaties in Delfgauw (Bredeschool)


Wat ga je doen? 

Locaties Koeskoes en Colocolo in Delfgauw: 
Voor deze locaties zoeken wij een vestigingsmanager die zich hard maakt voor het inrichten van een Brede School, samen met drie scholen en een andere kinderopvangorganisatie. Door onze krachten te bundelen kunnen we een breed aanbod aan activiteiten bieden. Er wordt intensief samengewerkt met twee schoolbesturen. In Delfgauw zijn er in totaal drie verticale KDV groepen, twee Peuteropvang groepen, zeven BSO groepen en bedienen zij op twee scholen de TSO. Als een echter verbinder zorg jij ervoor dat deze samenwerking optimaal en vlekkeloos verloopt. Het team bestaat uit circa 30 gemotiveerde medewerkers.

Als manager van Delfgauw zorg je ervoor, samen met jouw team, dat jouw locatie uitblinkt in kwaliteit en oudertevredenheid. En natuurlijk zorg je er ook voor dat de locatie financieel gezond is. Maar SkippyPepijn wil meer: de komende jaren wil de organisatie verder professionaliseren. 
Als leidinggevende zorg jij ervoor dat je medewerkers weten wat dat voor hen betekent. Je hebt een sturende en coachende rol en zorgt er met jouw enthousiasme voor dat medewerkers zich blijven inzetten en ontwikkelen. 

Wat vragen wij van jou? 

 • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding gericht op werken in de kinderopvang
 • Je bent een ervaren manager, bij voorkeur in de kinderopvang
 • Ervaring met BREDE SCHOOL of KC vorming en nieuwbouwprojecten is een pre, maar niet noodzakelijk
 • Je weet hoe je kinderopvang een plek geeft binnen de samenwerking met onderwijs en hebt daar een duidelijke visie over
 • Je bent een ambitieus persoon met een gezond gevoel voor humor en een heldere en effectieve manier van aansturen 
 • Je bent een communicatief sterke verbinder en je weet deze eigenschappen op de juiste momenten op de juiste manier in te zetten
 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar
 • Je houdt van een uitdaging: een hogere klanttevredenheid, een beter financieel resultaat, de beste samenwerking met partners, jij draait er je hand niet voor om

Wat bieden wij jou? 

Naast het werken op een mooie locatie biedt SkippyPepijn het volgende:

 • Een functie voor 28 - 32 uur per week
 • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband
 • Inschaling in schaal 10 van de cao kinderopvang
 • Een uitdagende functie waar je je tanden in kunt zetten

Wie is SkippyPepijn? 

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. SkippyPepijn biedt dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse en tussenschoolse opvang. 
Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. 

De komende jaren gaat SkippyPepijn flink groeien, vooral door de ingezette vorming van integrale kindcentra. De samenwerking met onderwijs is altijd al sterk geweest, maar zal de komende jaren nog intensiever worden. Ook op pedagogisch vlak is SkippyPepijn volop in ontwikkeling. Kernwoorden in de pedagogische visie zijn innovatief, talentontwikkeling en groen. Die kernwoorden zie je overal in terug: in activiteiten, gebruikte materialen en de nieuwe huisstijl die op dit moment wordt uitgerold. 

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig.  En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk.

Solliciteren 

Herken je jezelf in het bovenstaande en heb je nu al zin om bij ons te starten? Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres:sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen en voorselectiegesprekken worden doorlopend ingepland. 

Wil je eerst meer weten over de vacature of de organisatie? Wij vertellen je graag vrijblijvend meer. Stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Margit de Lange via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl of stuur een Whatsapp bericht: 06-174 331 33 of neem telefonisch contact op.     

Wij maken graag met je kennis en kijken daarom uit naar je reactie. 

Onze website:

Website SkippyPepijn

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs