HR dienstverlening

Een veelzijdig HR aanbod 

Voor een diversiteit aan opdrachten en vraagstukken rondom personeel, organisatie en ontwikkeling kunt u bij onze organisatie terecht. Van recruitment, organisatieadvies tot aan een operationele HR servicedesk vraag. Dat maakt dat wij geen specialistisch bureau zijn op een van deze facetten. Maar juist een breed palet aan HR kennis en ervaring bieden. Verschillende facetten die met elkaar zijn verbonden.


Onze HR visie

Bij Van Hek & Lelieveld geloven wij heilig in Human Resource Management (HRM). Wij geloven in de grote, onderscheidende waarde die medewerkers hebben voor organisaties. Medewerkers maken zonder twijfel het verschil. En hoe comfortabeler medewerkers zich voelen in hun rol in een team, hoe beter zij in hun kracht zullen zijn, hoe soepeler de organisatie zal functioneren en hoe beter de strategische doelen zullen worden behaald. Bestaat uw organisatie uit 10 of 1.000 medewerkers? Heeft u als doel onderscheidend te zijn en succesvol?  Human Resource Management is daarvoor, in iedere omvang, een essentiele basis.  

In onze visie gaan 'harde, blauwe factoren' zoals een passende organisatiestructuur, efficiente processen en systemen en 'zachte factoren' zoals een leiderschapsstijl, sterk gedeelde cultuurwaarden en ontwikkeling daarbij altijd hand in hand. Waarbij de koers van de organisatie, 'de bedoeling' van een organisatie, altijd leidend is. 

Onze ervaring is dat het in Human Resource Management gaat om grote en om de kleine dingen. Het gaat in de basis om  'empathie', 'erbij zijn' en 'persoonlijke aandacht' voor de mens. En om Passie en Plezier! Werken vanuit deze HR visie past bij ons. Daarom zal u deze waarden niet alleen in onze adviezen maar ook in onze eigen werkwijze herkennen.    

De kleur paars staat symbool voor passie, inventiviteit, inspiratie en originaliteit. Heel graag dragen wij als team van Van Hek & Lelieveld vanuit deze pijlers bij aan uw onderscheidende personeel-, organisatie- en ontwikkelbeleid (HRM beleid). 


Onze HR werkwijze

Vanuit onze visie luisteren wij als eerste naar uw verhaal. Daarbij nemen wij onze inzichten in de kinderopvangbranche, onze visie en vakkennis en de externe ontwikkelingen mee. Vanuit de wereld van de kinderopvang maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt. Maar ook in de techniek. Al deze invalshoeken wegen wij af en nemen wij mee in ons uitvoerend HR werk en in onze adviezen.  

Of het nu gaat om een korte HR servicedeskvraag, een invulling van een vacature of om een organisatieadvies, opdrachtgevers geven regelmatig terug dat zij de sparring- of adviesrol die wij innemen en de zorgvuldige en gedegen aanpak en persoonlijke 'op maat' werkwijze heel prettig vinden.


Ons HR team

Ons HR team maakt graag met u kennis en vertelt u meer over onze visie, ervaringen, werkwijze en mogelijkheden. Ons vaste team van HR adviseurs beschikt over allround HR-, organisatieadvies- en recruitmentervaring in de kinderopvangbranche. Ons team van flexibele HR specialisten vult met weer andere kennis en ervaringen aan. Zo kunnen wij u altijd snel van dienst zijn voor uiteenlopende vraagstukken en de meest passende ervaringen. 

Ons netwerk in de kinderopvangbranche is uitgebreid. Kunnen wij u niet direct helpen met een vraag, dan kennen we vaak wel iemand met wie wij u in contact kunnen brengen. Aarzel niet en neem met een vraag gerust contact met ons op.