Margit de Lange

Margit is verbonden aan Van Hek & Lelieveld sinds 2007. Een van haar eerste opdrachtgevers bij VH&L was een kinderopvangorganisatie in Maassluis. Hier heeft zij veertien maanden de positie van HR specialist ingevuld. Via deze opdracht werd VH&L nog een aantal keer benaderd door kinderopvangorganisaties en zo is naast ons aanbod voor MKB/MKB+ organisaties een specialisme in de kinderopvangsector ontstaan. 

Door de jaren heen heeft Margit de bewegingen in de kinderopvangsector meegemaakt en vraaggericht HR- , recruitment en organisatievraagstukken kunnen begeleiden (instroom, beleidsontwikkeling, organisatieadvies, begeleiden van reorganisatietrajecten). Meerdere malen vervulde zij een interim HR rol in de kinderopvangbranche.  Zij heeft werving- en selectieprocessen begeleid voor alle voorkomende functie(niveau)s in de kinderopvang, van operationeel manager tot posities van directeur/bestuurder. 

Margit heeft eveneens gedegen ervaring als HR manager in de Leisurebranche bij meerdere organisaties. In deze sector heeft zij zich gespecialiseerd in HR thema's zoals klantgerichtheid, onboarding, flexibele arbeids-/oproepcontracten en het werven van grote groepen seizoensmedewerkers.

Tevens is zij werkzaam voor een diversiteit aan MKB/MKB+ organisaties.  

Mogelijke opdrachten: Interim HR, HR servicedesk, workshops, organisatieadvies, projectmatig HR werk en recruitment, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

LinkedIn profiel