Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Directeur bij Stichting Kinderopvang de Kattekop in Leiden (36 uur per week, 32 uur is bespreekbaar)

Stichting Kinderopvang de Kattekop is een kleinschalige kinderopvangorganisatie, in 1980 opgericht op initiatief van de Universiteit Leiden. De Kattekop is een stichting zonder winstoogmerk en de strategie is gericht op hoge kwaliteit. Met vijfentwintig medewerkers wordt dagelijks kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aangeboden. En met succes! De Kattekop is vijf keer achtereen uitgeroepen tot best gewaardeerde kinderopvang van Zuid-Holland. Ouders waardeerden de Kattekop recentelijk met een 9,2! Kernwaarden van de Kattekop zijn: vertrouwd en veilig, ontwikkelingsgericht, betrokken bij ouder en kind en kwaliteitsgericht. In verband met de pensionering van de huidige directeur heeft Stichting Kinderopvang de Kattekop de vacature opengesteld van directeur.  

Lees meer

 

HR Manager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (28-32 uur per week, nieuwe functie)

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend. Ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties. Bij Kinderopvang SKR is vanuit de groei van de organisatie deze nieuwe positie van HR Manager ontstaan, een veelzijdige functie met operationele, tactische en strategische HR taken die je verder kunt gaan vormgeven!  

Lees meer