Vaste posities

Op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Hieronder vindt u de vacatures die wij momenteel begeleiden bij onze opdrachtgevers.

 

Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies bij Dak kindercentra in Den Haag (32-36 uur)

Dak kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Dak kindercentra heeft per direct de vacature beschikbaar van Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies. Wij zoeken hiervoor een stevige Marketeer, een strateeg met gedegen leidinggevende ervaring aan bij voorkeur multidisciplinaire teams.

Lees meer

Operationeel Manager bij Norlandia in de regio Etten Leur (36 uur)

Norlandia Kinderopvang is trots op haar kwaliteit en wil dit kenbaar maken. Niet door te zeggen dat we goed zijn maar door goede dingen doen.  Met onze Noorse, Scandinavische basis, onze aandacht voor duurzaamheid, onze CARE-waarden en onze medewerkers waar we trots op zijn bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Norlandia is aan het groeien, bekijk hier de vacature van Operationeel Manager.

Lees meer

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen, de organisatie en de medewerkers? Wij zijn per direct op zoek naar een Vestigingsmanager!

Lees meer

Unitmanager bij Dak Kindercentra in Voorburg (32-36 uur)

Dak kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Voor onze units in Voorburg en Den Haag - Duinoord zijn we per 1 januari 2019 op zoek naar een Unitmanager.

Lees meer

Manager Kindcentra bij Vlietkinderen in Voorburg (32 uur en MT lid)

Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen. Kom jij als nieuwe manager Kindcentra hieraan bijdragen?  Vlietkinderen biedt op 25 locaties met circa 350 medewerkers vrijwel alle vormen van kinderopvang aan ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar, in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).

Lees meer

Directeur Bedrijfsvoering (Zakelijk Directeur) bij Kindercentrum Prinses Amalia (24 uur)

Kindercentrum Prinses Amalia is een warme, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige kinderopvangorganistie in de wijk Delfshaven in Rotterdam. Vanuit de diepgewortelde maatschappelijke strategische visie: 'Samen in de wijk', werkt Kindercentrum Prinses Amalia nauw samen met partners rondom de ontwikkeling en begeleiding van het jonge kind. In verband met de groeidoelstelling van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Directeur Bedrijfsvoering.

Lees meer

Hoofd Peuteropvang-Kindercentra bij KOK Kinderopvang in Katwijk (28 uur)

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie binnen de kinderopvang? Kom dan het team van KOK Kinderopvang versterken! Met een hecht team van ruim 170 enthousiaste medewerkers biedt KOK Kinderopvang de beste professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar op 26 locaties in de gemeente Katwijk.

Lees meer

Pedagogisch medewerker BSO bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (6-16 uur)

Houd jij van actie?
Mooi! Dan ben je bij de BSO van SkippyPePijN aan het juiste adres! Iedere dag kinderen begeleiden, stimuleren, verzorgen en uitdagen. Kinderen die naar school gaan, bied jij avontuurlijke activiteiten aan op de buitenschoolse opvang. Daarnaast is een luisterend oor ook heel belangrijk, voor zowel de kinderen, de ouders, en je collega’s. Wij zoeken voor een aantal van onze BSO-locaties een pedagogische medewerker. 

Lees meer