Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Locatiemanager bij Norlandia Kinderopvang (Regio Rotterdam, meerdere locaties, 32-36 uur) 

Norlandia Kinderopvang is een dynamische organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbiedt in verschillende regio’s in Nederland. Norlandia heeft groeiambities. Met haar Noorse, Scandinavische basis, aandacht voor duurzaamheid, de CARE-waarden en de betrokken medewerkers waar Norlandia trots op is, biedt zij alle vormen van kinderopvang aan. Norlandia is een organisatie die steeds in beweging is. Zij streeft naar elke dag nóg beter, in een positieve omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Voor Norlandia zoeken wij een locatiemanager voor de regio Rotterdam. 

Lees meer   

 

Assistent Manager bij Bambino Christelijke Kindercentra (Delft, 16-24 uur) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor een nieuwe Assistent Manager voor de locatie in Delft.  

Lees meer

 

Pedagogisch Medewerker BSO bij Bambino Christelijke Kindercentra (verschillende regio's, fulltime, parttime, oproep) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor nieuwe Pedagogisch Medewerkers BSO voor meerdere regio's en voor verschillende dienstverbanden.   

Lees meer

 

Bijbaan voor Student HBO Pedagogiek - SPH als Pedagogisch Medewerker BSO bij Bambino Christelijke Kindercentra (verschillende regio's, parttime, oproep) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor studenten HBO Pedagogiek en SPH die op zoek zijn naar een bijbaan als Pedagogisch Medewerker BSO.   

Lees meer


Algemeen Manager bij Kinderdagverzorging De Kasteeltuin (Rotterdam, hoger management, 24 uur) 

Als je door de Kasteelpoort binnenloopt, waan je je direct in een heel andere wereld… “Dit is een plek waar ieder kind wil zijn!” 

Kinderdagverzorging De Kasteeltuin is een zelfstandig kinderdagverblijf, werkend vanuit een maatschappelijke visie zonder winstoogmerk in Rotterdam-West. De Kasteeltuin is in 2014 opgericht vanuit een uniek initiatief van ouders en medewerkers met een sterke visie op kinderopvang. De natuur, een warme, persoonlijke sfeer en ouderparticipatie staan bij de organisatie heel hoog in het vaandel. Alle resultaten van de organisatie worden geïnvesteerd in het kunnen bieden van de beste opvang voor kinderen en in de medewerkers en hun ontwikkeling. Bij De Kasteeltuin is een vast team van ongeveer 30 veelal zeer ervaren medewerkers werkzaam. Voor De Kasteeltuin zoeken wij een Algemeen Manager die zich bezig houdt met werkzaamheden op operationeel, tactisch en strategisch niveau. 

Lees meer

 

Plaatsvervangend Directeur, op termijn Directeur, bij SKOV Kinderopvang in Beverwijk (32-36 uur, vergevorderd) 

SKOV is een gezonde en succesvolle kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en met een goede naam in Beverwijk. De organisatie is ruim 30 jaar geleden opgericht en biedt KDV en BSO aan kinderen van 0-13 jaar. Professionele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en groene kinderopvang zijn belangrijke strategische pijlers. SKOV heeft als enige in de regio het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. Voor SKOV werken een Stichtingsbestuur, een Directeur, drie Operationeel Managers, bijna 50 Pedagogisch Medewerkers en een klein team van Stafmedewerkers op het kantoor. SKOV werkt aan toekomstbestendigheid en heeft daarom deze vacature opengesteld.  

Lees meer

 

Allround HR consultant bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR (28 - 32 uur per week)

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn verschillende organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende en veelzijdige plek!

Lees meer