Vaste posities

Klaar voor een inspirerende nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor aan de slag zijn:

 

HR adviseur bij SKOV in Beverwijk (16 uur) 

Stichting Kinderopvangvoorzieningen (SKOV) is al ruim 30 jaar een vertrouwd adres in Beverwijk voor kwalitatieve kinderopvang. Al de locaties hebben een geweldige uitdagende natuurtuin. SKOV heeft hiermee het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. De kinderopvangbranche is een dynamische sector dat ook van invloed is op het personele proces. Bij SKOV zijn ongeveer 55 betrokken medewerkers werkzaam. De medewerkers zorgen steeds voor een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening. Zorg voor en ontwikkeling van medewerkers hebben bij SKOV steeds de volle aandacht. Bij SKOV is de nieuwe functie ontstaan van HR adviseur. Ben je op zoek naar een partime en veelzijdige HR positie? 

Lees meer   

 

Medewerker Personeel- en Salarisadministratie (PSA) bij SkippyPePijN in Pijnacker (24-28 uur) 

Bij SkippyPePijN zorgen ruim 260 medewerkers elke dag weer dat ieder kind graag komt. Om steeds de beste opvang en pedagogische begeleiding te kunnen bieden, wordt er steeds met elkaar gewerkt aan groei van de organisatie en aan persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. SkippyPePijN heeft per direct een functie beschikbaar van medewerker Personeel- en Salarisadministratie(PSA).  

Lees meer

 

Financieel Manager bij SKOS Kinderopvang in Haarlem (32-36 uur)

SKOS Kinderopvang is met haar zes kinderdagverblijven, elf BSO-locaties en 29 peuterspeelzalen al 25 jaar het kinderopvangadres in Haarlem en Spaarndam. Vanaf 2020 vormt de SKOS samen met Kinderopvang Haarlem een nieuwe organisatie en groeien zij door naar bijna 100 opvangcentra. Dat betekent nog meer mogelijkheden, voor ouders, kinderen, de organisatie en de medewerkers. Voor de SKOS zijn wij op zoek naar een vakkundige Financieel Manager die zowel overstijgend meedenkt in de bewegende organisatie, als zelf graag praktisch aan de slag is. 

Lees meer   

 

Allround medewerkers Kinderdagverblijf, Buitenschoolse Opvang en Tussenschoolse Opvang bij Kindcentrum De Boomhut in Ter Aar 

Kindcentrum De Boomhut is een fijne, persoonlijke en professionele kinderopvangorganisatie, een grote speler in Ter Aar. Het team van twintig medewerkers, vrijwilligers en stagiaires gelooft in de pedagogische benadering van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Kinderen worden vanuit deze visie begeleid en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Het uitbouwen van de programma's voor peuters (VVE), talent, sport en natuur voor de buitenschoolse opvang, sterke groei van ons kinderdagverblijf, samenwerking met andere organisaties en meedoen met het Integraal Kind Centrum zijn belangrijke ontwikkelingen. Word jij een van de nieuwe collega's van Kindcentrum De Boomhut? Er zijn mogelijkheden voor een dienstverband voor 18-24 uur en voor 32-36 uur. 

Lees meer

 

HR- en organisatieadviseur bij Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (28-32 uur)

Is HR jouw passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over de WAB of leiderschap? Omschrijven mensen jou als klantgericht en ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar visies over HR en nieuwste ontwikkelingen in jouw werkgebied? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende positie!

Lees meer

 

Enthousiaste Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wij willen het beste voor de kinderen en ouders/verzorgers. Daarom vragen wij onze medewerkers zichzelf continu te ontwikkelen, en bieden wij onze medewerkers ook die kans. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Wij zijn per direct op zoek naar een Vestigingsmanager. 

Lees meer

 

Pedagogisch beleidsadviseur bij Bambino in Dordrecht (circa 20 uur) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. Bij Bambino staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we voor Bambino op zoek naar een vakkundig en ervaren Pedagogisch beleidsadviseur. 

Lees meer

 

Assistent Leidinggevende voor BSO (drie aparte vacatures in Dordrecht, Eindhoven en Delft) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. In drie verschillende regio's zoeken wij voor een BSO groep drie 'kartrekkers', drie keien in activiteitenplanning, drie echte meewerkende Assistent Leidinggevenden! 

Lees meer

 

Drie Pedagogisch Medewerkers voor de BSO bij Bambino in de regio's Dordrecht, Eindhoven en in Delft (drie aparte vacatures, de uren zijn tot en met vijf dagen bespreekbaar!) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. In de genoemde drie verschillende gemeenten zoeken wij voor een BSO groep drie enthousiaste nieuwe collega's voor de teams van Bambino (het gaat om een vacature per regio)! 

Lees meer