Vaste posities

Leuk dat je onze website hebt gevonden! Wij helpen kinderopvangorganisaties en kandidaten met het vinden van nieuwe samenwerkingen. Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

 

Administrateur / Controller bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (24 uur per week) 

Hestia is een warm familiebedrijf in Amsterdam, Amstelveen en Driemond waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf mag zijn. Waar kinderen en de 70 medewerkers kunnen ontwikkelen en waar talenten ruimte krijgen. Waar we diversiteit vieren, internationaal zijn en stilstaan bij feesten van de diverse culturen. En we samenwerken aan een beste start voor kinderen. Staan voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang vanuit een sterke visie. En impact willen maken als het gaat om duurzaamheid; We zijn als enige kleine kinderopvangorganisatie van Nederland B-corp gecertificeerd. Is werken met cijfers, organisaties verder leiden naar een gezonde bedrijfsvoering waar jij goed in bent? En past een baan van ongeveer 24 uur goed in jouw leven? Dan maken we graag met jou kennis! Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het pontje vanuit Centraal Station Amsterdam en bij ons kantoor kun je ook gratis parkeren.  

Lees meer

 

HR Adviseur bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (24 uur per week) 

Hestia is een warm familiebedrijf in Amsterdam, Amstelveen en Driemond waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf mag zijn. Waar kinderen en de 70 medewerkers kunnen ontwikkelen en waar talenten ruimte krijgen. Waar we diversiteit vieren, internationaal zijn en stilstaan bij feesten van de diverse culturen. En we samenwerken aan een beste start voor kinderen. Staan voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang vanuit een sterke visie. En impact willen maken als het gaat om duurzaamheid; We zijn als enige kleine kinderopvangorganisatie van Nederland B-corp gecertificeerd. Kom jij het stokje overnemen van onze allround HR adviseur die na twaalf jaar haar nieuwe dromen gaat volgen? Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het pontje vanuit Centraal Station Amsterdam en bij ons kantoor kun je ook gratis parkeren.  

Lees meer

 

Recruiter (recruitment - employer branding - onboarding - hr) bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (24 uur per week) 

Bij Hestia bieden wij kwalitatief hoogwaardige opvang en kindontwikkeling volgens onze sterke pedagogische visie 'the Hestia Way'. Daarvoor hebben wij de beste Pedagogische Professionals in dienst die wij ook verder helpen ontwikkelen.
Hestia is ambitieus en groeiende en daarvoor hebben wij plek voor een RECRUITER (24 uur) die de Pedagogisch Professionals (in ontwikkeling) vindt en vertelt over de bijzondere plek en ontwikkelkansen bij Hestia. En hen begeleidt in de onboarding. Hestia is een warm familiebedrijf en is meertalig. Wij werken met Nederlands sprekende en Engels sprekende professionals. Kom jij bij ons team? We zijn als enige kleine kinderopvangorganisatie van Nederland B-corp gecertificeerd. Ons kantoor is heel goed bereikbaar met het pontje vanuit Centraal Station Amsterdam en bij ons kantoor kun je ook gratis parkeren.  

Lees meer

 

Managementassistent bij Hestia in Amsterdam Noord (16 uur verdeeld over 3 of 4 dagen)

Hestia is een warm, meertalig familiebedrijf voor kinderopvang/ontwikkeling. Een plaats waar kinderen èn medewerkers kunnen ontwikkelen. Sinds februari 2024 hebben we een nieuw kantoor in Amsterdam Noord. Ingericht als werk- en ontmoetingsplek voor ondersteunende functies binnen onze organisatie zoals de financiële administratie en de afdeling plaatsing en planning. We hebben een inspirerend servicebureau dat functioneert als Hestia huiskamer voor alle collega’s binnen onze organisatie. En wij hebben plek voor een nieuwe collega Managementassistent. Omdat onze gewaarde collega na 12 jaar verder gaat. Het gaat om een veelzijdige functie die je bijvoorbeeld heel goed zou kunnen invullen en verdelen tijdens schooltijd. Kom jij bij ons team? 

Lees meer

 

Manager Kinderopvang bij een kinderopvangorganisatie in Haarlem (32 uur per week)

Onze opdrachtgever is een kleine / middelgrote kinderopvangorganisatie in Haarlem, een fijne organisatie die werkt volgens de antroposofische visie. Ongeveer 70 medewerkers werken met veel passie en deskundigheid aan fijne opvang en ontwikkeling van kinderen vanuit drie locaties, werkelijk fantastisch mooie authentieke panden. Voor deze organisatie en deze veelzijdige functie die alle functieniveaus in zich heeft en met veel HR facetten (van administratie tot aan strategie) kijken we uit naar een warm zakelijke Manager Kinderopvang. Je geeft direct leiding aan twee leidinggevenden, twee stafmedewerkers en rapporteert aan de Directeur- Eigenaar. Het gaat om een heel zelfstandige functie en een sturende functie (direct en indirect) voor het hele team.  

Binnenkort verschijnt meer  informatie op deze website. Heb je warme belangstelling? Bel of mail ons alvast even. We vertellen je graag meer over deze heel fijne organisatie en functie. 

Darlyne Bricen (06 - 22 85 55 76) Margit de Lange (06 - 17 43 31 33). sollicitatie@vanheklelieveld.nl  

  

HR Manager bij Forte Kinderopvang in Castricum e.o. (24, 28 of 32 uur per week) 

Forte Kinderopvang verzorgt sinds 1969 kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op ruim 60 locaties in onder andere Alkmaar, Bergen, Beemster, Castricum, Heerhugowaard en Heiloo. Als maatschappelijke stichting verzorgen we met ruim 400 deskundige en betrokken medewerkers wekelijks de opvang van bijna 2.500 kinderen. Bij Forte Kinderopvang geven wij kinderen de beste basis voor de toekomst, stimuleren we hun nieuwsgierigheid en laten we kinderen een leven lang groeien. Dat is onze ambitie. Hoe we dat doen? Dat is mede aan jou! Wij geloven in de kennis en kunde van al onze collega’s en dat iedereen op zijn eigen manier de kinderen en Forte laat groeien. Nieuwsgierig? Kom in gesprek! Solliciteer direct en kom vrijblijvend kennis maken met onze organisatie!

Lees meer

 

Medewerker KDV bij Hestia in Driemond (25,5 - 34 uur) 

Onder de rook van Amsterdam, in Driemond, vind je de nieuwste locatie van Hestia Kinderopvang. Je vindt hier drie KDV groepen en een groep voor de allerkleinste BSO kinderen. Bij deze locatie hoort ook een tweede locatie, BSO MatchZO. Dit is een stoere en sportieve BSO locatie nabij de sportvelden waar kinderen heerlijk kunnen spelen, vriendjes ontmoeten en ontwikkelen. Medewerkers, kinderen en ouders komen graag bij Hestia Driemond omdat de sfeer zo laagdrempelig en huiselijk is en de medewerkers warm en betrokken. Kom jij bij ons team? Wij maken graag kennis en vertellen je meer... 

Lees meer