Vaste posities

Klaar voor een inspirerende nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor aan de slag zijn:  

Locatiemanager bij een kinderopvangorganisatie in Amsterdam (24 uur)

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij voor een mooie authentieke locatie een gedreven en ondernemende manager voor 24 uur per week. Onze opdrachtgever heeft circa 250 medewerkers in dienst en meerdere kinderdagverblijven in Amsterdam, met ieder haar eigen karakter en identiteit. De organisatie is slagvaardig; dat wil zeggen er zijn 'korte lijnen', besluiten worden snel genomen en er wordt gewerkt vanuit een flexibele instelling. Daarom heeft elk kinderdagverblijf een eigen manager. 

Lees meer

 

Financieel Manager bij SKOS Kinderopvang in Haarlem (32-36 uur)

SKOS Kinderopvang is met haar zes kinderdagverblijven, elf BSO-locaties en 29 peuterspeelzalen al 25 jaar het kinderopvangadres in Haarlem en Spaarndam. Vanaf 2020 vormt de SKOS samen met Kinderopvang Haarlem een nieuwe organisatie en groeien zij door naar bijna 100 opvangcentra. Dat betekent nog meer mogelijkheden, voor ouders, kinderen, de organisatie en de medewerkers. Voor de SKOS zijn wij op zoek naar een vakkundige Financieel Manager die zowel overstijgend meedenkt in de bewegende organisatie, als zelf graag praktisch aan de slag is. 

Lees meer   

 

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wij willen het beste voor de kinderen en ouders/verzorgers. Daarom vragen wij onze medewerkers zichzelf continu te ontwikkelen, en bieden wij onze medewerkers ook die kans. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Wij zijn per direct op zoek naar een Vestigingsmanager. 

Lees meer

 

HR Manager bij SPL in Leiden (32 uur)

SPL heeft peuterspeelzalen in Leiden, Lisse en Noordwijk. Zowel regulier als antroposofisch. Met een team van 120 medewerkers begeleiden we meer dan 500 kinderen. Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie? We zijn per direct op zoek naar een HR manager. 

Lees meer

 

Pedagogisch Beleidsadviseur bij Bambino in Dordrecht (circa 20 uur) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. Bij Bambino staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we voor Bambino op zoek naar een vakkundig en ervaren Pedagogisch beleidsadviseur. 

Lees meer

 

Vestigingsmanager bij Bambino in Katwijk (20-24 uur, in de toekomst eventueel uit te breiden) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. Help jij Bambino verder groeien? Voor onze locaties in Katwijk zoeken wij een enthousiaste  

Lees meer   

 

Pedagogisch Medewerker Plus voor BSO (drie aparte vacatures in Dordrecht, Eindhoven en Delft) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. In drie verschillende regio's zoeken wij voor een BSO groep drie 'kartrekkers', drie keien in activiteitenplanning, drie echte Pedagogisch Medewerkers Plus! 

Lees meer

 

P&O adviseur bij Bambino in Dordrecht (circa 18 uur)

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. Daarom zijn wij voor onze organisatie op zoek naar een energieke en bevlogen P&O adviseur.

Lees meer

 

Clustermanager bij Forte Kinderopvang in Castricum en omgeving (24 - 32 uur)  

Forte is de partner voor ouders, professionals en organisaties als het gaat om talentontwikkeling en informeel leren. Door continu te blijven innoveren; Forte onderscheidt zich binnen haar dienstverlening en aanbod. Forte heeft ruim 350 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. Help jij als Clustermanager Forte verder onderscheiden en groeien? 

Lees meer

 

Drie Pedagogisch Medewerkers voor de BSO bij Bambino in de regio's Dordrecht, Eindhoven en in Delft (drie aparte vacatures, de uren zijn tot en met vijf dagen bespreekbaar!) 

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Met een duidelijke visie en op een zorgvuldige wijze breidt de organisatie geleidelijk uit in meer werkgebieden in Nederland. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. In de genoemde drie verschillende gemeenten zoeken wij voor een BSO groep drie enthousiaste nieuwe collega's voor de teams van Bambino (het gaat om een vacature per regio)! 

Lees meer

 

Locatiemanager bij Het Steigertje in Rotterdam (24-uur)

Kinderopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht voor ouder én kind. Met zes locaties, verspreid over het centrum van Rotterdam, is Het Steigertje altijd dichtbij. Letterlijk, maar ook figuurlijk, dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak. Voor onze locatie Groothandelsgebouw zijn we op zoek naar een Locatiemanager. 

Lees meer