Vaste posities

Kijk je uit naar een interessante nieuwe functie in een insprirerende werkomgeving? Leuk! Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

 

Voor onze eigen organisatie! Allround HR Consultant - Adviseur bij VH&L HR Kinderopvang, 28-36 uur per week

 Is HR jouw passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? Van een maatschappelijke (kinderopvang)organisatie naar de particuliere ondernemer? Gaat persoonlijke verbinding èn schrijven je goed af? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel een heel passende plek! 
 

Lees meer

 

Vestigingsmanager bij SkippyPepijn locaties Delfgauw (28 uur) 

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. Zoek jij als vestigingsmanager graag de verbinding met de scholen om het concept van de Brede School verder te ontwikkelen? Dan is deze vacature van Vestigingsmanager vast iets voor jou! We vertellen je graag meer... 

Lees meer

 

Meewerkend Assistent Leidinggevende Amstelveen bij Hestia in Amsterdam 

Hestia is ‘a great place to grow’! Met veel passie en voldoening leren de Pedagogisch Medewerkers bij Hestia kinderen om de beste versie van zichzelf te worden. Dat doen wij vanuit de sterk ontwikkelde pedagogische visie gebaseerd op het Reggio Emilia gedachtengoed. Hestia Kinderopvang is een tweetalige organisatie. We juichen diversiteit toe en dit zie je dan ook terug in de samenstelling van onze teams en de families op onze locaties. Hestia is een warm familiebedrijf met ongeveer 40 bevlogen medewerkers. Doe jij je werk als BSO medewerker met liefde en passie? Wil je daarnaast ook extra uitdaging in je takenpakket? Voor onze Hestia BSO’s Amstelveen hebben wij een vacature voor de functie van meewerkend Assistent Leidinggevende.

Lees meer

 

Coördinator Clustermanager bij KOK Kinderopvang in Katwijk (28-32 uur)

KOK kinderopvang is een stichting zonder winstoogmerk en investeert in kwaliteit, zoals goed opgeleid personeel, kwalitatief hoogwaardige kindercentra en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van het kind centraal staan. Met een team van 250 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang professionele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar op 24 locaties in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. 

De lijnorganisatie van KOK kinderopvang is ingedeeld in 4, geografisch ingedeelde, clusters. In ieder cluster komen meerdere kindercentra en werksoorten voor. Ieder cluster wordt aangestuurd door een clustermanager. De coördinator clustermanager is een overstijgende coördinerende functie voor het primaire proces op operationeel en tactisch niveau. Het betreft een operationeel en functioneel leidinggevende functie. 

Wij zijn per direct op zoek naar een coördinator clustermanager, die, naast de taken van een reguliere clustermanager, de taken van de coördinator clustermanager op zich gaat nemen. Het betreft een functie voor 28-32 uur per week. Werktijden- en dagen zijn in overleg.

Lees meer

 

Locatiemanagers voor Kinderrijk in Amsterdam en Amstelveen (24-32 uur) 

KinderRijk is een sterke, regionale organisatie in de kinderopvang. We hebben een duidelijke pedagogische visie, waarmee we kinderen stimuleren zich spelenderwijs te ontwikkelen. We stellen ouders in staat werk en de zorg voor hun kinderen te combineren en zijn voor hen een partner in de opvoeding. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. Bij KinderRijk werken ongeveer 600 medewerkers op 39 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. We hebben een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Op onze locaties hangt een ontspannen sfeer, waardoor kinderen én medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben. Wij maken van elke dag iets bijzonders!  We hebben functies voor Locatiemanagers op diverse niveau's (schaal 10 of 11) afhankelijk van de grootte en complexiteit van de locatie. Je kunt dus ook doorgroeien bij ons. Bij KinderRijk snappen we dat jij als Locatiemanager voldoende op je bord hebt. Wij zorgen voor goede facilitaire ondersteuning en support bij de uitvoering van deze belangrijke rol. Zo is er een assistent leidinggevende, een goede backoffice en een centrale planning die helpt bij je rooster en je personele bezetting. Interesse in een functie als Locatiemanager bij KinderRijk?
 

Lees meer

 

Recruiter bij Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang te Rijswijk/Zoetermeer (24 - 32 uur)

Als Recruiter werk je aan de ‘beste matches’. Door het ontwikkelen en borgen van een sterk intern recruitmentproces in onze vernieuwde organisatie draag je in belangrijke mate bij aan de groei van Alan & Luca en VH&L HR Kinderopvang Onze opdrachtgevers (in heel diverse sectoren, in het bijzonder in Finance en Kinderopvang) worden door jou uitstekend gefaciliteerd bij het vinden van goede mensen. Je doet dit door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten op de arbeidsmarkt. Je brengt relevante doelgroepen in kaart, zowel voor de eigen organisatie als voor onze opdrachtgevers. Planmatig ga je deze talenten interesseren voor een overstap naar Alan & Luca of een overstap naar een van onze opdrachtgevers. Help jij als Recruiter Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang verder groeien? En groei je met ons mee? 

Lees meer