Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Inspirerende Vestigingsmanager bij Small Villa Kinderopvang in Amsterdam (24 uur) 

Welkom bij Small Villa Kinderopvang! Een kleinschalige organisatie met een groot hart voor kinderen, zoekt voor het aansturen van een bestaande én een nieuwe locatie een inspirerende Vestigingsmanager voor 24 uur per week (op maandag, dinsdag en donderdag). In de prachtige en ideaal gesitueerde locatie in Amsterdam-Oost vangen de teams kinderen met aandacht, liefde en zorg op wanneer hun ouders aan het werk zijn. Daarnaast is er een nieuwe tweede locatie. Het stimuleren van creativiteit in allerlei vormen speelt bij Small Villa een belangrijke rol. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: https://www.smallvilla.nl/. 

Lees meer
 

Locatiemanager bij een grote, professionele, ondernemende en veelzijdige kinderopvangorganisatie in Rotterdam e.o. (28 uur per week, 1 KDV locatie) 

Klaar voor een nieuwe management uitdaging bij een professionele en kwaliteitgerichte kinderopvangorganisatie? Werk je graag samen met anderen, past ondernemerschap bij jou en krijg je energie van het kunnen bijdragen aan ontwikkeling van de organisatie, de teams en samenwerkingen? Spar je graag over jouw vraagstukken in een uitgebeid team van middenmanagers? Dan is de volgende positie misschien wel heel passend voor jou! Je kunt in deze functie werken aan het verstevigen van samenwerkingen in de wijken, aan IKC samenwerking en aan het het zo goed mogelijk in hun kracht zetten van de KDV teams op 1 locatie.  

Lees meer   

 

HR Manager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (28-32 uur per week, MT lid, nieuwe functie)

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend. Ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties. Bij Kinderopvang SKR is vanuit de groei van de organisatie deze nieuwe positie ontstaan.

Lees meer