Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Pedagogisch Medewerker bij Bambino Christelijke Kindercentra, in verschillende regio's en dienstverbanden

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in  het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Wat Bambino uniek maakt, is dat kinderen begeleid worden vanuit een christelijke levensovertuiging. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid binnen inmiddels zes gemeenten tot een betrokken team van circa 90 medewerkers. Voor locaties in verschillende gemeenten zoeken wij Pedagogisch Medewerkers. 

Lees meer

 

Allround HR Adviseur bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR (28 - 32 uur per week)

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende plek!

Lees meer