Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Project Medewerker personeel- en salarisadministratie (PSA) 28-32 uur

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. SkippyPePijn werkt aan de opbouw en groei van haar organisatie. Daar kun je vanuit jouw kennis en ervaring in meedenken! Als Projectmedewerker PSA maak je onderdeel uit van het team HR en van het sub-team Personeels- en Salarisadministratie (PSA).

Lees meer

 

Locatiemanager bij Greenkidzz "Met een warm hart voor duurzame kinderopvang" (Amsterdam, 32 uur) 

Greenkidzz is een kleinschalige, duurzame en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met een warme, huiselijke uitstraling en met twee locaties in Amsterdam: in Oud-West en Oud-Zuid. Bij Greenkidzz werken 20 betrokken en enthousiaste medewerkers. Natuurbeleving, buitenspelen en biologische voeding staan centraal in de pedagogische visie. Net als het gedachtengoed van de pedagogen Malaguzzi, Steiner en Gordon. Word jij de nieuwe Locatiemanager van deze fijne kinderopvangorganisatie in Amsterdam? 

Lees meer

 

Manager HR bij AKROS Kinderopvang en Welzijn (Amsterdam, 32 uur) 

AKROS Kinderopvang en Welzijn in Amsterdam werkt vanuit een sterke missie en visie, bouwt aan toekomstbestendigheid, speelt in op veranderingen en kansen en gelooft sterk in hechte samenwerkingen met organisaties rondom kind ontwikkeling en welzijn. Hiervoor zijn concrete voorgenomen plannen. In de komende jaren speelt een voorgenomen strategische samenwerking met de AWBR; een schoolbestuur van 18 basisscholen in Amsterdam West. Bij AKROS Kinderopvang en Welzijn werken ongeveer 250 medewerkers. Ben je een ervaren HR manager die energie krijgt van het kunnen bijdragen aan groei van 'harde en zachte' elementen in een organisatie? Die graag een veelzijdige functie uitvoert van strategie en processen tot aan op onderdelen ook de operationele uitvoering? Dat is deze vacature wellicht heel passend voor jou. 

Lees meer   

 

Locatiemanager bij Norlandia Kinderopvang (Regio Rotterdam, meerdere locaties, 32-36 uur) 

Norlandia Kinderopvang is een dynamische organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbiedt in verschillende regio’s in Nederland. Norlandia heeft groeiambities. Met haar Noorse, Scandinavische basis, aandacht voor duurzaamheid, de CARE-waarden en de betrokken medewerkers waar Norlandia trots op is, biedt zij alle vormen van kinderopvang aan. Norlandia is een organisatie die steeds in beweging is. Zij streeft naar elke dag nóg beter, in een positieve omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Voor Norlandia zoeken wij een locatiemanager voor de regio Rotterdam. 

Lees meer   

 

Assistent Manager bij Bambino Christelijke Kindercentra (Delft, 16-24 uur) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor een nieuwe Assistent Manager voor de locatie in Delft.  

Lees meer

 

Pedagogisch Medewerker BSO bij Bambino Christelijke Kindercentra (verschillende regio's, fulltime, parttime, oproep) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor nieuwe Pedagogisch Medewerkers BSO voor meerdere regio's en voor verschillende dienstverbanden.   

Lees meer

 

Bijbaan voor Student HBO Pedagogiek - SPH als Pedagogisch Medewerker BSO bij Bambino Christelijke Kindercentra (verschillende regio's, parttime, oproep) 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. In Dordrecht is het Centraal Bureau met de directie en verschillende ondersteunende diensten. Er is bij Bambino veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij mee? Bambino heeft plek voor studenten HBO Pedagogiek en SPH die op zoek zijn naar een bijbaan als Pedagogisch Medewerker BSO.   

Lees meer

 

Allround HR consultant bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR (28 - 32 uur per week)

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn verschillende organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende en veelzijdige plek!

Lees meer