Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Medewerker Financien en HR Administratie bij SPL Opvang in Leiden (24 uur)

Diepgeworteld in Leiden en haar directe omgeving is SPL de verbindende schakel tussen peuters, hun ouders, andere verzorgers en partnerorganistaties die zich sterk maken voor de ontwikkeling van jonge kinderen. SPL biedt met een team van 120 medewerkers peuterspeelzaalwerk, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk. Voor de afdeling Financien zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele nieuwe collega die blij wordt van veelzijdig werk (voor een paar uur per week ook enkele taken voor de HR administratie) en aan het kunnen bijdragen aan het verbeteren van het werkproces. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

Lees meer

 

Clustermanager (hoger managementniveau, 32 uur) bij Norlandia Kinderopvang, regio Rotterdam  

Norlandia Kinderopvang is een internationale kinderopvangorganisatie, werkend vanuit de Noorse filosofie en met een moederonderneming in Noorwegen. Vanuit deze scandinavische basis, aandacht voor duurzaamheid, de CARE-waarden en de inmiddels 700 betrokken medewerkers waar Norlandia trots op is, biedt zij alle vormen van kinderopvang aan. Voor Norlandia Kinderopvang zoeken wij per direct een ervaren CLUSTERMANAGER (hoger management niveau, 32 uur) met een warme-zakelijk persoonlijkheid en een stevige coachende en bedrijfskundige achtergrond. De standplaats is Rotterdam.  

Lees meer

 

Vestigingsmanager bij Small Villa (Amsterdam, 24 uur) 

Small Villa Kinderopvang is een coole en leuke, kleinschalige organisatie met een groot hart voor kinderen. Wij zoeken voor het aansturen van een bestaande én een nieuwe locatie in Amsterdam een inspirerende Vestigingsmanager. Het stimuleren van creativiteit in allerlei vormen speelt bij Small Villa een belangrijke rol. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: https://www.smallvilla.nl/. 

Lees meer

 

Allround HR consultant bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR (28 - 32 uur per week)

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn verschillende organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende en veelzijdige plek!

Lees meer

 

Pedagogisch Medewerker bij Bambino Christelijke Kindercentra, in verschillende regio's en dienstverbanden

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in  het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Wat Bambino uniek maakt, is dat kinderen begeleid worden vanuit een christelijke levensovertuiging. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid binnen inmiddels zes gemeenten tot een betrokken team van circa 90 medewerkers. Voor locaties in verschillende gemeenten zoeken wij Pedagogisch Medewerkers. 

Lees meer

 

Pedagogisch medewerker bij warme en kleinschalige kinderopvang Spelen Buitenshuis in Amsterdam (27-36 uur) 

Spelen Buitenshuis is een kleinschalige kinderopvang organisatie in Amsterdam nieuw West. Kinderen van 0-4 jaar worden door het team van pedagogisch medewerkers dagelijks opgevangen en begeleid in hun ontwikkeling. Er is een babygroep en een peutergroep. Bij Spelen Buitenshuis is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor buitenspelen en de natuur. Bij Spelen Buitenshuis is er plek voor een nieuwe collega pedagogisch medewerker voor 27-36 uur.  

Lees meer