Vaste posities

Op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Hieronder vindt u de vacatures die wij momenteel begeleiden bij onze opdrachtgevers.

 

Meewerkend Vestigingsmanager bij Small Villa in Amsterdam (32 uur)

Welkom bij Small Villa Kinderopvang! Small Villa in Amsterdam, een kleinschalige kinderopvangorganisatie met een groot hart voor kinderen, zoekt een inspirerende nieuwe vestiginsmanager. Het stimuleren van creativiteit speelt bij Small Villa een belangrijke rol. Je werkt mee voor een coole en leuke Buitenschoolse Opvang in Amsterdam-Oost. Daarnaast zorg je als manager ervoor dat de medewerkers worden gecoacht en gestimuleerd en dat de locatie vlekkeloos verloopt volgens de eigen onderscheidende visie.

Lees meer

Locatiemanager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (24-28 uur, MT, twee locaties)

Help jij als nieuwe locatiemanager Kinderopvang SKR in Ridderkerk verder groeien? Je maakt deel uit van het MT en stuurt twee locaties aan. Kinderopvang SKR is een ondernemende, positieve en warme kinderopvangorganisatie met een team van 80-85 betrokken en loyale medewerkers. Je kunt meewerken aan het betekenisvol inhoud geven aan een integrale kindvoorziening in samenwerking met de partner in het onderwijs. 

Lees meer

Teammanager bij Kiddoozz kinderopvang in Rotterdam (28-32 uur)

Ben jij op zoek naar een nieuwe dynamische leidinggevende positie in de kinderopvang? Waarin je coachend teams verder kunt brengen? Verder mee kunt bouwen? Ben je op zoek naar een omgeving waar je met de organisatie mee kunt groeien? Waar ieder kind welkom is en waar openheid, respect en veiligheid een heel belangrijke plek innemen? Ons team zoekt een nieuwe collega Teammanager.

Lees meer

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? En kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen, de organisatie en de medewerkers? Wij zijn per direct op zoek naar een Vestigingsmanager!

Lees meer

Unitmanager bij Dak kindercentra in Voorburg (32-36 uur)

Dak kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Voor onze units in Voorburg en Den Haag - Duinoord zijn we per 1 januari 2019 op zoek naar een Unitmanager.

Lees meer