Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

 

Locatiemanager bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-36 uur)

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie. Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! Impuls heeft de organisatiestructuur veranderd en daardoor zijn enkele vacatures van Locatiemanager ontstaan. 

Lees meer

 

Locatiemanager bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur, Rivierenbuurt, Reggio Emilia)

Hestia Kinderopvang in Amsterdam is bekend in de sector als het gaat om de sterke Reggio Emilia visie, een sterke visie op diversiteit en inclusie, meertalige opvang en mensontwikkeling. Hestia durft vanuit haar sterke visie op kindontwikkeling voorop te lopen en anders te denken. Hestia was al een aantal jaar pilotorganisatie als het gaat om meertalige opvang en heeft hier in de afgelopen maanden belangrijke successen in bereikt bij het Ministerie. Nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op pedagogisch gebied worden gecombineerd met eigen expertise. Daarin is Hestia een waardevolle partner voor ouders in het ondersteunen van hun kind in de ontwikkeling. Bij Hestia hebben we een '''talentenpool' omdat wij inzet en ontwikkeling van talenten heel belangrijk vinden. Daarnaast is Hestia een warm en persoonlijk familiebedrijf met circa 40-50 betrokken collega's. Bij Hestia hebben wij op de locatie Rivierenbuurt plek voor een bevlogen Locatiemanager met passie voor kinderen, inclusie en Reggio Emilia.  

Lees meer

 

Clustermanager Kinderopvang bij Prokino Kinderopvang, regio Zeeland, 32-36 uur

Prokini beidt als landelijke stichting kinderopvang, peuteropvang, gastouderopvang en opvang op de BSO op meer dan 250 locaties in Nederland. Als maatschappelijke en professionele organisatie zonder winstoogmerk zetten zij zich breed in voor de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Een belangrijk uitgangspunt is dat werken met en voor kinderen mensenwerk is, waar de deskundige medewerkers zich met hart en ziel voor inzetten. Deze inzet is de basis voor de professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening. Prokino biedt kinderen een veilige en vertrouwde omgeving van waaruit ze kunnen leren en groeien tot zelfstandige individuen.

Het motto van Prokino luidt: 'samen groot worden'. Daar werken we elke dag aan, gedreven door onze kernwaarden: Samen, Ondernemend en Groeien. Deze waarden zijn door de hele organisatie terug te vinden en bepalen de richting van ons handelen.

De locaties van Prokino Kinderopvang in Zeeland zijn verdeeld in drie clusters, Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren/Goes en Zeeland Oost. Voor Zeeland Oost zoeken wij een Clustermanager Kinderopvang voor 32-36 uur per week. Is deze baan voor jou dé match? 

Lees meer

 

Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam (24-32 uur) 

Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk, maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang. Dynamo Voorscholen als onderdeel van Dynamo, wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar Dynamo Voorscholen voor staat. Dynamo Voorscholen is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; diversiteit neemt bij Dynamo een heel belangrijke plek in. Met de functie van Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling willen we bij Dynamo Voorscholen steeds voldoende aandacht kunnen geven aan pedagogiek, ontwikkeling en begeleiding van medewerkers en aan intensieve samenwerking met onze ontwikkelpartners. 

Lees meer

 

Beleidsadviseur Pedagogiek bij Vlietkinderen in de regio Haaglanden, 28-32 uur per week

Bij Vlietkinderen mag iedereen meedoen! Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de regio Haaglanden bieden wij als team van ongeveer 350 medewerkers kinderen van 0-12 jaar een rijke ontwikkelomgeving waarin we ze uitdagen om zichzelf èn de wereld te ontdekken. Dit doen we samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg, want samenwerking is voor ons de weg. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie en volop in beweging. 

Binnen ons team van Pedagogiek, onderdeel van de afdeling HR & Pedagogiek, staat de ontwikkeling van kinderen en medewerkers centraal. Wat hebben kinderen van ons en onze professionals nodig en binnen welk klimaat spelen en ontwikkelen zij optimaal? Onze nieuwe pedagogische visie en ons nieuwe pedagogisch beleid zijn hierbij leidend. Ons doel voor de komende jaren is om het nieuwe pedagogisch beleid springlevend op de werkvloer te maken. Heb je daar graag een rol in? Ga je dan met ons mee?
 

Lees meer

 

Manager Financiën bij SPL in Leiden, 24-28 uur per week

De functie van Manager Financiën bij SPL is veelzijdig en uitdagend. Je bent lid van het MT en denkt vanuit deze rol mee met de koers van de organisatie. Je stuurt zelfstandig het financiële proces aan, geeft daarbij leiding aan één financieel medewerker, voert financiële werkzaamheden uit en zorgt voor de optimalisatie van het proces. Je bent verantwoordelijk voor de volledige, betrouwbare en tijdige financiële administratie, de inrichting van de administratieve processen en (mede) voor de begrotingen en de rapportages. Dit alles in een sector die sterk in verandering is en een organisatie in beweging, wat gevolgen heeft voor het financiële proces. Als organisatie hebben we te maken met een diversiteit aan subsidieregels en reguliere inkomststromen. Je voert uit, bewaakt en houdt hierin goed overzicht. 
Daarnaast geef je leiding aan de afdeling HR en de afdeling Klantenservice. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur/Bestuurder.

Lees meer
 

Pedagogisch Medewerker HBO voor een Plusgroep en Plus-Plus groep bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam Oost (9 uur verdeeld over twee dagen)

Als het aan Dynamo ligt doen zoveel mogelijk mensen mee aan de samenleving.  Actief, zelfstandig, op eigen kracht. Dynamo beweegt tot meedoen. Dynamo biedt een compleet aanbod van welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening voor buurtbewoners van 0 tot 100 jaar. Een van de vormen van aanbod zijn de voorscholen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan zoveel mogelijk kinderen van twee tot vier jaar in Amsterdam op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Voorschool Kastanjetuin is gelegen in Amsterdam Oost. Op deze locatie hebben wij plaats voor een nieuwe collega die zich graag in het bijzonder inzet voor kinderen met een extra begeleiding- of zorgvraag op de Plus groep en de Plus-Plus groep.    

Lees meer

 

HR Adviseur bij Kind & Co Ludens (32-36 uur)  

Kind & Co Ludens is een kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peutergroepen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Onze organisatie is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dit doen we samen met 2.700 collega’s verspreid over ruim 500 locaties. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige, rijke, fantasie-prikkelende omgeving waar kinderen in hun eigen tempo de wereld mogen ontdekken, plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen en medewerkers zichzelf. Bij Kind & Co Ludens is de vacature ontstaan van HR Adviseur. Kom jij actief bijdragen  aan de verdere professionalisering van de gefuseerde organisatie Kind & Co Ludens op het gebied van HR? 

Lees meer

 

HR Medewerker Administratie Kind & Co Ludens in Houten (24 uur)

Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn vooral ook bezig met morgen.

Als HR-medewerker zet jij je administratieve vaardigheden in en krijg je de ruimte om een brede ervaringsslag te maken in het HR-vakgebied. Je bent betrokken bij de administratie van het HR-beleid en denkt graag mee in het organiseren en inrichten. Bij Kind & Co Ludens werk je in een leuk en divers team met voldoende mogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. 

Lees meer

 

Recruiter bij Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang te Rijswijk/Zoetermeer (24 - 32 uur)

Als Recruiter werk je aan de ‘beste matches’. Door het ontwikkelen en borgen van een sterk intern recruitmentproces in onze vernieuwde organisatie draag je in belangrijke mate bij aan de groei van Alan & Luca en VH&L HR Kinderopvang Onze opdrachtgevers (in heel diverse sectoren, in het bijzonder in Finance en Kinderopvang) worden door jou uitstekend gefaciliteerd bij het vinden van goede mensen. Je doet dit door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten op de arbeidsmarkt. Je brengt relevante doelgroepen in kaart, zowel voor de eigen organisatie als voor onze opdrachtgevers. Planmatig ga je deze talenten interesseren voor een overstap naar Alan & Luca of een overstap naar een van onze opdrachtgevers. Help jij als Recruiter Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang verder groeien? En groei je met ons mee? 

Lees meer


Allround HR Consultant bij Alan & Luca/ VH&L HR Kinderopvang in Rijswijk, 28-32 uur per week

 Is HR jouw passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? Van een maatschappelijke (kinderopvang)organisatie naar de MKB ondernemer? Gaat persoonlijke verbinding èn schrijven je goed af? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel een heel passende plek! 
 

Lees meer

 

Programmamanager Huisvesting Kind & Co Ludens in Houten (36 uur)

Kind & Co Ludens is een kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peutergroepen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Onze organisatie is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dit doen we samen met 2.700 collega’s verspreid over ruim 500 locaties. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige, rijke, fantasie-prikkelende omgeving waar kinderen in hun eigen tempo de wereld mogen ontdekken, plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen en medewerkers zichzelf. Bij Kind & Co Ludens is de vacature ontstaan voor Manager Huisvesting. Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Facilitair en huisvesting? Onze afdeling staat voor hospitality en wij zorgen o.a. voor de huisvesting, de inrichting, het onderhoud en beheer van meer dan 500 locaties. Als je bij ons op de afdeling werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt!  

Lees meer

 

HBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen bij Dynamo in Amsterdam (aanvullende taken, schaal 7) 

Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij Dynamo een heel belangrijke plek in. 
Dynamo Voorscholen wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar wij voor staan. Dynamo is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende VVE programma’s. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Professionaliteit en hoge kwaliteit vinden we bij Dynamo erg belangrijk. Wij hebben al lange tijd een goede naam en deze willen we hoog houden! Dynamo biedt een uitgebreid aanbod aan opleiding en ontwikkeling. Voor enkele locaties van Dynamo in Amsterdam zoeken wij een HBO Pedagogisch Medewerker op de groep. 

Lees meer