Vaste posities

Ben je voornemens in 2023 te beginnen met een interessante nieuwe functie in een nieuwe werkomgeving? Leuk! Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

Directeur - Bestuurder voor KOK kinderopvang in Katwijk (32-36 uur)

KOK kinderopvang is een stichting zonder winstoogmerk en investeert in kwaliteit, zoals goed opgeleid personeel, kwalitatief hoogwaardige kindercentra en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van het kind centraal staan. Met een team van 250 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang professionele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar op 24 locaties in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. 

Zoek je een brede, veelzijdige directiefunctie in een inspirerende werkomgeving in het maatschappelijk domein? Dan is deze zeer uitdagende positie in een financieel gezonde regionale kinderopvangorganisatie iets voor jou! Volop ruimte en de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en het succes van de organisatie. 

Lees meer


Locatiemanagers voor Kinderrijk in Amsterdam en Amstelveen (24-32 uur) 

KinderRijk is een sterke, regionale organisatie in de kinderopvang. We hebben een duidelijke pedagogische visie, waarmee we kinderen stimuleren zich spelenderwijs te ontwikkelen. We stellen ouders in staat werk en de zorg voor hun kinderen te combineren en zijn voor hen een partner in de opvoeding. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. Bij KinderRijk werken ongeveer 600 medewerkers op 39 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam. We hebben een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Op onze locaties hangt een ontspannen sfeer, waardoor kinderen én medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben. Wij maken van elke dag iets bijzonders!  We hebben functies voor Locatiemanagers op diverse niveau's (schaal 10 of 11) afhankelijk van de grootte en complexiteit van de locatie. Je kunt dus ook doorgroeien bij ons. Bij KinderRijk snappen we dat jij als Locatiemanager voldoende op je bord hebt. Wij zorgen voor goede facilitaire ondersteuning en support bij de uitvoering van deze belangrijke rol. Zo is er een assistent leidinggevende, een goede backoffice en een centrale planning die helpt bij je rooster en je personele bezetting. Interesse in een functie als Locatiemanager bij KinderRijk?
 

Lees meer

 

Twee leden Raad van Toezicht bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude 

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude is een professionele organisatie voor kinderopvang met vestigingen in Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Stompwijk. Wij zijn een betrokken, bevlogen en bekwame organisatie die zich verbindt met de gemeenschap. Klein genoeg voor persoonlijke warmte, groot genoeg voor duurzame kwaliteit! In de Raad van Toezicht is plaats voor twee nieuwe leden. 

Lees meer

 

Junior Controller bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur, interessante functie voor Financieel Specialist die verder wil ontwikkelen) 

Hestia Kinderopvang is ‘a great place to grow’! Voor onze kinderen en voor onze medewerkers! Hestia is een groeiende, tweetalige organisatie met momenteel ongeveer 40-50 medewerkers en meerdere kinderopvanglocaties in Amsterdam e.o. en wil een bijdrage leveren aan een inclusieve, bewuste en duurzame maatschappij. Daarom hebben wij deze interessante vacature beschikbaar op ons hoofdkantoor in Amsterdam (Buitenveldert). 
 

Lees meer

 

Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam (24-32 uur) 

Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk, maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang. Dynamo Voorscholen als onderdeel van Dynamo, wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar Dynamo Voorscholen voor staat. Dynamo Voorscholen is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; diversiteit neemt bij Dynamo een heel belangrijke plek in. Met de functie van Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling willen we bij Dynamo Voorscholen steeds voldoende aandacht kunnen geven aan pedagogiek, ontwikkeling en begeleiding van medewerkers en aan intensieve samenwerking met onze ontwikkelpartners. 

Lees meer

 

HR adviseur bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-32 uur) 

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie. Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! Als HR adviseur kun je bijdragen aan medewerkers in hun kracht, aan het werkgeluk en de vitaliteit van de collega's!  

Lees meer

 

Locatiemanager bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-36 uur)

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie. Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! Impuls heeft de organisatiestructuur veranderd en daardoor zijn enkele vacatures van Locatiemanager ontstaan. 

Lees meer

 

Locatiemanager bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur, Rivierenbuurt, Reggio Emilia)

Hestia Kinderopvang in Amsterdam is bekend in de sector als het gaat om de sterke Reggio Emilia visie, een sterke visie op diversiteit en inclusie, meertalige opvang en mensontwikkeling. Hestia durft vanuit haar sterke visie op kindontwikkeling voorop te lopen en anders te denken. Hestia was al een aantal jaar pilotorganisatie als het gaat om meertalige opvang en heeft hier in de afgelopen maanden belangrijke successen in bereikt bij het Ministerie. Nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op pedagogisch gebied worden gecombineerd met eigen expertise. Daarin is Hestia een waardevolle partner voor ouders in het ondersteunen van hun kind in de ontwikkeling. Bij Hestia hebben we een '''talentenpool' omdat wij inzet en ontwikkeling van talenten heel belangrijk vinden. Daarnaast is Hestia een warm en persoonlijk familiebedrijf met circa 40-50 betrokken collega's. Bij Hestia hebben wij op de locatie Rivierenbuurt plek voor een bevlogen Locatiemanager met passie voor kinderen, inclusie en Reggio Emilia.  

Lees meer

 

Beleidsadviseur Pedagogiek bij Vlietkinderen in de regio Haaglanden, 28-32 uur per week

Bij Vlietkinderen mag iedereen meedoen! Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de regio Haaglanden bieden wij als team van ongeveer 350 medewerkers kinderen van 0-12 jaar een rijke ontwikkelomgeving waarin we ze uitdagen om zichzelf èn de wereld te ontdekken. Dit doen we samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg, want samenwerking is voor ons de weg. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie en volop in beweging. 

Binnen ons team van Pedagogiek, onderdeel van de afdeling HR & Pedagogiek, staat de ontwikkeling van kinderen en medewerkers centraal. Wat hebben kinderen van ons en onze professionals nodig en binnen welk klimaat spelen en ontwikkelen zij optimaal? Onze nieuwe pedagogische visie en ons nieuwe pedagogisch beleid zijn hierbij leidend. Ons doel voor de komende jaren is om het nieuwe pedagogisch beleid springlevend op de werkvloer te maken. Heb je daar graag een rol in? Ga je dan met ons mee?
 

Lees meer

 

Pedagogisch Medewerker HBO voor een Plusgroep en Plus-Plus groep bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam Oost (9 uur verdeeld over twee dagen)

Als het aan Dynamo ligt doen zoveel mogelijk mensen mee aan de samenleving.  Actief, zelfstandig, op eigen kracht. Dynamo beweegt tot meedoen. Dynamo biedt een compleet aanbod van welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening voor buurtbewoners van 0 tot 100 jaar. Een van de vormen van aanbod zijn de voorscholen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan zoveel mogelijk kinderen van twee tot vier jaar in Amsterdam op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Voorschool Kastanjetuin is gelegen in Amsterdam Oost. Op deze locatie hebben wij plaats voor een nieuwe collega die zich graag in het bijzonder inzet voor kinderen met een extra begeleiding- of zorgvraag op de Plus groep en de Plus-Plus groep.    

Lees meer

 

Recruiter bij Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang te Rijswijk/Zoetermeer (24 - 32 uur)

Als Recruiter werk je aan de ‘beste matches’. Door het ontwikkelen en borgen van een sterk intern recruitmentproces in onze vernieuwde organisatie draag je in belangrijke mate bij aan de groei van Alan & Luca en VH&L HR Kinderopvang Onze opdrachtgevers (in heel diverse sectoren, in het bijzonder in Finance en Kinderopvang) worden door jou uitstekend gefaciliteerd bij het vinden van goede mensen. Je doet dit door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten op de arbeidsmarkt. Je brengt relevante doelgroepen in kaart, zowel voor de eigen organisatie als voor onze opdrachtgevers. Planmatig ga je deze talenten interesseren voor een overstap naar Alan & Luca of een overstap naar een van onze opdrachtgevers. Help jij als Recruiter Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang verder groeien? En groei je met ons mee? 

Lees meer


Allround HR Consultant bij Alan & Luca/ VH&L HR Kinderopvang in Rijswijk, 28-32 uur per week

 Is HR jouw passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? Van een maatschappelijke (kinderopvang)organisatie naar de MKB ondernemer? Gaat persoonlijke verbinding èn schrijven je goed af? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel een heel passende plek! 
 

Lees meer

 

HBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen bij Dynamo in Amsterdam (aanvullende taken, schaal 7) 

Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij Dynamo een heel belangrijke plek in. 
Dynamo Voorscholen wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar wij voor staan. Dynamo is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende VVE programma’s. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Professionaliteit en hoge kwaliteit vinden we bij Dynamo erg belangrijk. Wij hebben al lange tijd een goede naam en deze willen we hoog houden! Dynamo biedt een uitgebreid aanbod aan opleiding en ontwikkeling. Voor enkele locaties van Dynamo in Amsterdam zoeken wij een HBO Pedagogisch Medewerker op de groep. 

Lees meer