Vaste posities

Op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Hieronder vindt u de vacatures die wij momenteel begeleiden bij onze opdrachtgevers.

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wij willen het beste voor de kinderen en ouders/verzorgers. Daarom vragen wij onze medewerkers zichzelf continu te ontwikkelen, en bieden wij onze medewerkers ook die kans. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Wij zijn per direct op zoek naar een Vestigingsmanager. 

Lees meer

Enthousiaste Locatiemanager bij SKOV in Beverwijk (ongeveer 28 uur)

SKOV biedt al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Beverwijk. Een team van 55 medewerkers staat iedere dag weer voor de kinderen klaar. Het spelende kind staat voor hen steeds centraal. SKOV werkt vanuit twee kinderopvanglocaties Puk en Baloe en vanuit twee buitenschoolse locaties Kolderzolder en Arena. SKOV heeft het kwaliteitskenmerk 'Groene Kinderopvang' bereikt door de geweldig uitdagende natuurtuinen. Voor de KDV locatie Puk aan het Moensplein in Beverwijk met zeven KDV groepen zoeken wij een enthousiaste locatiemanager.  

Lees meer

Locatiemanager bij Het Steigertje in Rotterdam (24-28 uur)

Kinderopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht voor ouder én kind. Met zes locaties, verspreid over het centrum van Rotterdam, is Het Steigertje altijd dichtbij. Letterlijk, maar ook figuurlijk, dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak. Voor een van onze locaties zijn we op zoek naar een Locatiemanager. 

Lees meer

Unitmanager bij Dak kindercentra in Voorburg (32-36 uur)

Dak kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Voor onze units in Voorburg en Den Haag - Duinoord zijn we per 1 januari 2019 op zoek naar een Unitmanager.

Lees meer