Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waar wij op dit moment voor werken aan de beste matches:

 

Senior Manager bij een grote, professionele, ondernemende en veelzijdige kinderopvangorganisatie in Rotterdam e.o. (28-32 uur per week) 

Klaar voor een nieuwe management uitdaging bij een professionele en kwaliteitgerichte kinderopvangorganisatie? Werk je graag samen met anderen, past ondernemerschap bij jou en krijg je energie van het kunnen bijdragen aan ontwikkeling van de organisatie, de teams en samenwerkingen? Spar je graag over jouw vraagstukken in een uitgebeid team van middenmanagers? Dan is de volgende positie misschien wel heel passend voor jou! Je kunt in deze functie werken aan het verstevigen van samenwerkingen in de wijken, aan IKC samenwerking en aan het het zo goed mogelijk in hun kracht zetten van teams. Leuk aan deze functie is dat je in de wijk nauw samenwerkt met een tweede manager die verantwoordelijk is voor twee andere locaties. Jullie vullen elkaar aan, geven samen en met het team "kleur aan jullie wijk" en vervangen elkaar.  

Lees meer   

 

HR Manager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (28-32 uur per week, MT lid, nieuwe functie)

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend. Ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties. Bij Kinderopvang SKR is vanuit de groei van de organisatie deze nieuwe positie ontstaan.

Lees meer


Operationeel Leidinggevende bij Kinderopvang De Wonderberk in Haarlem/Castricum (24 uur per week)

De Wonderberk is een nog jonge, groeiende kinderopvang in Haarlem en Castricum. De Wonderberk biedt aan kinderen een rustige, warme plek in een steeds drukkere samenleving. Respect, aandacht en verwondering en het echt kijken naar het unieke van de kinderen vinden wij belangrijk. Dit geldt ook naar jou! Wij willen ook jou de ruimte geven om met je kwaliteiten aan de gang te gaan en dat te doen waar jij enthousiast van wordt. Neem gerust eens een kijkje op onze website! Ben jij op zoek naar een nieuwe operationele leidinggevende en coördinerende baan? Binnen een onderscheidende kinderopvang? En wil je de ruimte krijgen om op een fijne plek te werken en groeien? 

Lees meer