Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

Locatiemanager bij Mama Mia in Bunnik en Odijk, 24 tot 32 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen

Mama Mia is een kleinschalige, persoonlijke en ondernemende kinderopvangorganisatie. Elke dag staan ervaren en liefdevolle medewerkers klaar voor kinderen en hun ouders. Sinds 1999 biedt Mama Mia professionele kinderopvang in Amersfoort, sinds 2003 ook in Bunnik en begin 2023 zal de opening zijn van een mooie nieuwe locatie tussen de fruitbomen in Odijk. Wij hebben veel aandacht voor de inrichting van onze mooie, ruime locaties en voor de talenten van onze medewerkers. Wij geven net als onze kinderen, onze heel betrokken en bevlogen medewerkers kansen om zich te ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Mama Mia heeft een open en eerlijke cultuur, waarbij iedereen meetelt. Samen werken we er hard voor om een fijne en interessante tijd voor de kinderen te creëren. Iedere locatie onderscheidt zich door een speciaal thema: “een gevoel van thuis, buiten en bewegen”. Heb je zin in deze veelzijdige en operationele managementfunctie van A tot Z in een kleinschalige organisatie met de uitdaging om onze nieuwe locatie tot een succes te maken? 

Lees meer

 

Programmamanager Huisvesting in Houten (36 uur)

Kind & Co Ludens is een kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peutergroepen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Onze organisatie is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dit doen we samen met 2.700 collega’s verspreid over ruim 500 locaties. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige, rijke, fantasie-prikkelende omgeving waar kinderen in hun eigen tempo de wereld mogen ontdekken, plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen en medewerkers zichzelf. Bij Kind & Co Ludens is de vacature ontstaan voor Manager Huisvesting. Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Facilitair en huisvesting? Onze afdeling staat voor hospitality en wij zorgen o.a. voor de huisvesting, de inrichting, het onderhoud en beheer van meer dan 500 locaties. Als je bij ons op de afdeling werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt!  

Lees meer

 

HR Medewerker Administratie in Houten (24 uur)

Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn vooral ook bezig met morgen.

Als HR-medewerker zet jij je administratieve vaardigheden in en krijg je de ruimte om een brede ervaringsslag te maken in het HR-vakgebied. Je bent betrokken bij de administratie van het HR-beleid en denkt graag mee in het organiseren en inrichten. Bij Kind & Co Ludens werk je in een leuk en divers team met voldoende mogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. 

Lees meer

 

Directeur bij BSO Popeye in Diemen (28-32 uur) 

BSO Popeye is een maatschappelijke, kleinschalige, warme en persoonlijke Buitenschoolse Opvang organisatie en is al sinds 1986 een vertrouwd begrip in Diemen. BSO Popeye biedt naschoolse opvang en vakantieopvang aan kinderen van verschillende basisscholen in Diemen. Bij BSO Popeye zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam en er is een Bestuur (op afstand). In verband met de aangekondigde pensionering van de Directeur in de loop van 2023, is deze vacature ontstaan. Het gaat om een veelzijdige functie van operationeel tot aan strategie, zeer passend voor een betrokken, kwaliteitsgerichte en hands-on Directeur met een warm hart voor kinderopvang. 

Lees meer

 

Pedagogisch Medewerker HBO voor een Plusgroep en Plus-Plus groep bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam Oost (27 uur)

Als het aan Dynamo ligt doen zoveel mogelijk mensen mee aan de samenleving.  Actief, zelfstandig, op eigen kracht. Dynamo beweegt tot meedoen. Dynamo biedt een compleet aanbod van welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening voor buurtbewoners van 0 tot 100 jaar. Een van de vormen van aanbod zijn de voorscholen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan zoveel mogelijk kinderen van twee tot vier jaar in Amsterdam op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Voorschool Kastanjetuin is gelegen in Amsterdam Oost. Op deze locatie hebben wij plaats voor een nieuwe collega die zich graag in het bijzonder inzet voor kinderen met een extra begeleiding- of zorgvraag op de Plus groep en de Plus-Plus groep.    

Lees meer

 

Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam (24-32 uur) 

Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk, maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang. Dynamo Voorscholen als onderdeel van Dynamo, wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar Dynamo Voorscholen voor staat. Dynamo Voorscholen is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; diversiteit neemt bij Dynamo een heel belangrijke plek in. Met de functie van Teamleider Pedagogiek en Ontwikkeling willen we bij Dynamo Voorscholen steeds voldoende aandacht kunnen geven aan pedagogiek, ontwikkeling en begeleiding van medewerkers en aan intensieve samenwerking met onze ontwikkelpartners. 

Lees meer

 

Beleidsadviseur Pedagogiek bij Vlietkinderen in Voorburg e.o. (28-32 uur)

Elk kind verdient een rijke ontwikkelomgeving. Wij ontvangen ieder kind met open armen en een open blik. Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de regio Haaglanden bieden wij kinderen van 0-12 jaar een rijke ontwikkelomgeving waarin wij ze uitdagen om zichzelf èn de wereld te ontdekken. Dit doen we samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg, want samenwerking is voor ons de weg. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie met ongeveer 350 bevlogen medewerkers en wij zijn volop in beweging. Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen. 

Lees meer

 

HR Adviseur bij Kind & Co Ludens (32-36 uur)  

Kind & Co Ludens is een kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peutergroepen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Onze organisatie is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dit doen we samen met 2.700 collega’s verspreid over ruim 500 locaties. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige, rijke, fantasie-prikkelende omgeving waar kinderen in hun eigen tempo de wereld mogen ontdekken, plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen en medewerkers zichzelf. Bij Kind & Co Ludens is de vacature ontstaan van HR Adviseur. Kom jij actief bijdragen  aan de verdere professionalisering van de gefuseerde organisatie Kind & Co Ludens op het gebied van HR? 

Lees meer

 

Medewerker Personeel- en Salarisadministratie (PSA) bij SkippyPepijn in Pijnacker (28-32 uur) 

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig. En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk. Bij SkippyPepijn vinden we het belangrijk dat het proces van Personeel- en Salarisadministratie goed is geregeld. Onze medewerkers kunnen altijd hier terecht met hun vragen en natuurlijk rekenen op een tijdig ontvangst van het salaris! Kun jij je vinden in deze aanpak en heb jij daarnaast nog meer inspirerende ideeën op dit gebied? Lees dan verder! 

Lees meer

 

Recruiter bij Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang te Rijswijk/Zoetermeer (24 - 32 uur)

Als Recruiter werk je aan de ‘beste matches’. Door het ontwikkelen en borgen van een sterk intern recruitmentproces in onze vernieuwde organisatie draag je in belangrijke mate bij aan de groei van Alan & Luca en VH&L HR Kinderopvang Onze opdrachtgevers (in heel diverse sectoren, in het bijzonder in Finance en Kinderopvang) worden door jou uitstekend gefaciliteerd bij het vinden van goede mensen. Je doet dit door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten op de arbeidsmarkt. Je brengt relevante doelgroepen in kaart, zowel voor de eigen organisatie als voor onze opdrachtgevers. Planmatig ga je deze talenten interesseren voor een overstap naar Alan & Luca of een overstap naar een van onze opdrachtgevers. Help jij als Recruiter Alan & Luca - VH&L HR Kinderopvang verder groeien? En groei je met ons mee? 

Lees meer

 

Clustermanager bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) (28-32 uur)

SKZ is een betrokken, bevlogen en bekwame organisatie die zich verbindt met de gemeenschap. Klein genoeg voor persoonlijke warmte, groot genoeg voor duurzame kwaliteit. Samen met partners en ouders zorgt SKZ voor een sterke pedagogische omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. SKZ heeft meerdere locaties in het mooie buitengebied tussen Zoetermeer en Leiden. Verbinden is zoals gezegd een belangrijke waarde. Er wordt veel samengewerkt met onderwijs en andere ontwikkelpartners. Samen met onderwijs is SKZ vertegenwoordigd in een Brede school. Bij SKZ werken ongeveer 70 enthousiaste medewerkers. Als Clustermanager vorm je samen met de tweede Clustermanager een sterk operationeel managementteam. Bij SKZ is de vacature ontstaan van Clustermanager. Interessant in deze functie is dat je direct samenwerkt met de Directeur-Bestuurder en samen met een tweede Clustermanager en een leuk Backoffice team en bevlogen PM-ers. Wij laten je graag kennismaken met deze kleine maar fijne organisatie met veel slagkracht en korte lijnen!

Lees meer

 

Enkele Locatiemanagers bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-32 uur)

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie. Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! Impuls heeft de organisatiestructuur veranderd en daardoor zijn enkele vacatures van Locatiemanager ontstaan. 

Lees meer

 

Locatiemanager bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur, Rivierenbuurt, Reggio Emilia)

Hestia Kinderopvang in Amsterdam is bekend in de sector als het gaat om de sterke Reggio Emilia visie, een sterke visie op diversiteit en inclusie, meertalige opvang en mensontwikkeling. Hestia durft vanuit haar sterke visie op kindontwikkeling voorop te lopen en anders te denken. Hestia was al een aantal jaar pilotorganisatie als het gaat om meertalige opvang en heeft hier in de afgelopen maanden belangrijke successen in bereikt bij het Ministerie. Nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op pedagogisch gebied worden gecombineerd met eigen expertise. Daarin is Hestia een waardevolle partner voor ouders in het ondersteunen van hun kind in de ontwikkeling. Bij Hestia hebben we een '''talentenpool' omdat wij inzet en ontwikkeling van talenten heel belangrijk vinden. Daarnaast is Hestia een warm en persoonlijk familiebedrijf met circa 40-50 betrokken collega's. Bij Hestia hebben wij op de locatie Rivierenbuurt plek voor een bevlogen Locatiemanager met passie voor kinderen, inclusie en Reggio Emilia.  

Lees meer

 

(Meewerkend) Locatiehoofd bij Bambino Christelijke Kindercentra in Dordrecht  (28-32 uur)

Zin in een leuke nieuwe baan in de Kinderopvang? Al meer dan 32 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Om zo een sterk fundament te leggen in het leven van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Katwijk, Valkenburg ZH en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij met ons mee?

Lees meer

 

Projectmanager Huisvesting bij Kinderopvang 2Samen in Den Haag (32-36 uur; huisvesting, bouwkunde, facilitair) 

Kinderopvang 2Samen is een organisatie met 75 jaar ervaring, die constant blijft investeren in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, ruime locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod. De ontwikkeling en het plezier van de kinderen en inclusie staan centraal. Met bijna 70 vestigingen verspreid over Den Haag en het Westland (Monster en Naaldwijk) is 2Samen de grootste professionele kinderopvangorganisatie in de regio. Wij bieden op onze locaties: dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal), voorschoolse educatie (VE), buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan. Bij Kinderopvang 2Samen is plaats voor een nieuwe collega Projectmanager Huisvesting. 

Lees meer

 

MBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen op de groep bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam (16-28 uur) 

Dynamo biedt in Amsterdam een aanbod van Welzijnswerk & Maatschappelijke dienstverlening, Kinderopvang/Voorscholen en Buurtteam Amsterdam Oost. Wij zijn een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij ons een heel belangrijke plek in. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Wij hebben locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Wij werken intensief samen met het onderwijs. Dynamo werkt verder samen met een uitgebreid netwerk van verschillende specialistische organisaties rondom kind ontwikkeling in Amsterdam. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Voor enkele voorschool locaties in Amsterdam, Centrum, Oost en Westerpark, kijken wij uit naar een nieuwe collega. 

Lees meer

 

HBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen bij Dynamo in Amsterdam (aanvullende taken, schaal 7) 

Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij Dynamo een heel belangrijke plek in. 
Dynamo Voorscholen wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar wij voor staan. Dynamo is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende VVE programma’s. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Professionaliteit en hoge kwaliteit vinden we bij Dynamo erg belangrijk. Wij hebben al lange tijd een goede naam en deze willen we hoog houden! Dynamo biedt een uitgebreid aanbod aan opleiding en ontwikkeling. Voor enkele locaties van Dynamo in Amsterdam zoeken wij een HBO Pedagogisch Medewerker op de groep. 

Lees meer