Vaste posities

Klaar voor een nieuwe werkomgeving? Hieronder staan de vacatures in de kinderopvang waarvoor wij op dit moment werken aan de beste matches:

 

Pedagogisch Coach - Praktijkopleider bij Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (24 uur per week, eventueel uit te breiden)

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) is 32 jaar geleden opgericht en staat voor goede, betrouwbare en eigentijdse kinderopvang voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 13 jaar. SKZ is een betrokken, bevlogen en bekwame organisatie die zich verbindt met de gemeenschap. Klein genoeg voor persoonlijke warmte, groot genoeg voor duurzame kwaliteit. Samen met partners en ouders zorgt SKZ voor een sterke pedagogische omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij SKZ werken ongeveer 70 enthousiaste medewerkers. Ter uitbreiding kijkt SKZ uit naar een nieuwe collega Pedagogisch Coach - Praktijkopleider.  

Lees meer

 

Directiesecretaresse bij Stichting Jess in Den Haag (28-32 uur per week)

Stichting JESS staat voor Jong En Samen Sterk. Wij zijn een organisatie gericht op de jeugdhulp- en dienstverlening. Hieronder vallen o.a. het Jongeren Interventie Team (JIT), het Jongeren Informatie Punt (JIP) en Schoolmaatschappelijk werk. JESS maakt deel uit van een koepel van maatschappelijke organisaties in Den Haag die samen hun krachten bundelen, zij doen dit onder de noemer ‘Stichting Xtra’. Onze dienstverlening vindt plaats in Den Haag en omgeving. Bij Stichting JESS werken ongeveer 250 medewerkers. Deze ambitieuze stichting is op zoek naar een Directiesecreteresse voor 32 uur per week (maandag tot en met donderdag). 

Lees meer

 

Medewerker Kindplanning en Financiën bij Kinderopvang Small, locatie Amsterdam (16 uur per week). 

Welkom bij Kinderdagverblijf Small! Een kleinschalige organisatie met een creatief aanbod en een groot hart voor kinderen en met meerdere locaties. Small zoekt per augustus/september een klantgerichte, enthousiaste en veelzijdige Medewerker Kindplanning en Financien. Heb jij ervaring met planning en in de financiële administratie en zou je graag onderdeel willen zijn van een gezellig en enthousiast team? Vind je het leuk om een diversiteit aan werkzaamheden te doen? Ben je nieuwsgierig, oplossingsgericht, niet gauw uit evenwicht en denk je graag steeds mee hoe dingen beter kunnen? Heb je passie voor klantcontact, cijfers, en een grondige en nauwkeurige werkwijze? Dan is dit de baan voor jou!

Lees meer

 

Enkele Locatiemanagers bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-32 uur)

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie. Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! Impuls heeft de organisatiestructuur veranderd en daardoor zijn enkele vacatures van Locatiemanager ontstaan. 

Lees meer

 

MBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen op de groep bij Dynamo Voorscholen in Amsterdam (16-28 uur) 

Dynamo biedt in Amsterdam een aanbod van Welzijnswerk & Maatschappelijke dienstverlening, Kinderopvang/Voorscholen en Buurtteam Amsterdam Oost. Wij zijn een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij ons een heel belangrijke plek in. Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Wij hebben locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Wij werken intensief samen met het onderwijs. Dynamo werkt verder samen met een uitgebreid netwerk van verschillende specialistische organisaties rondom kind ontwikkeling in Amsterdam. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Voor enkele voorschool locaties in Amsterdam, Centrum, Oost en Westerpark, kijken wij uit naar een nieuwe collega. 

Lees meer

 

HBO Pedagogisch Medewerker Voorscholen bij Dynamo in Amsterdam (aanvullende taken, schaal 7) 

Dynamo Voorscholen biedt vanuit 35 voorscholen in Amsterdam, aan kinderen van twee tot vier jaar op een spelende wijze voorbereiding op het basisonderwijs. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum. Dynamo is een maatschappelijke organisatie die er is voor iedereen; inclusie en diversiteit nemen bij Dynamo een heel belangrijke plek in. 
Dynamo Voorscholen wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Dat is waar wij voor staan. Dynamo is er voor ieder kind en biedt steeds ondersteuning ‘op maat’ in de ontwikkeling van kinderen. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende VVE programma’s. Dagelijks werken de 150 betrokken en bevlogen medewerkers van Dynamo Voorscholen samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang en de doorgaande lijn met de basisschool. Professionaliteit en hoge kwaliteit vinden we bij Dynamo erg belangrijk. Wij hebben al lange tijd een goede naam en deze willen we hoog houden! Dynamo biedt een uitgebreid aanbod aan opleiding en ontwikkeling. Voor enkele locaties van Dynamo in Amsterdam zoeken wij een HBO Pedagogisch Medewerker op de groep. 

Lees meer

 

HRM Adviseur Peuterscholen bij SCOH in Den Haag (24-28 uur, gevorderd) 

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) beheert 32 scholen voor basisonderwijs, 4 scholen voor speciaal (basis) onderwijs, een school voor praktijkonderwijs en 21 peuterscholen, in de gemeenten Den Haag en Rijswijk. De 21 peuterscholen (met 80 medewerkers) zijn gehuisvest binnen de basisscholen van SCOH. De peuterscholen bieden peuteropvang voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. Binnen de sector HRM van het stafbureau van SCOH is de vacature van Stafmedewerker HRM Peuterscholen ontstaan. De Stafmedewerker HRM werkt zelfstandig voor het eigen verantwoordelijkheidsgebied Peuterscholen maar wel met voldoende HRM vakcollega’s (werkzaam voor onderwijs) om zich heen. Het gaat om een veelzijdige functie met afwisselende werkzaamheden op verschillende functieniveaus, waarin je veel samenwerkt en een belangrijke bijdrage levert aan de verbinding tussen kinderopvang en onderwijs. 

 

Lees meer

 

 

P&O Adviseur bij FloreoKids in Leiderdorp (24-28 uur) 

FloreoKids in Leiderdorp is a sinds 1967 een maatschappelijk betrokken Kinderopvangorganisatie in het lokale werkgebied van Leiderdorp e.o. De organisatie is geleidelijk uitgegroeid. Inmiddels bieden 350 medewerkers verdeeld over 25 locaties kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. FloreoKids is onderscheidend als het gaat om haar ver doorgevoerde en bijzonder mooi verankerde visie op talentontwikkeling en -inzet voor zowel de kinderen als de medewerkers. Vanwege groei en ontwikkeling van de organisatie is de vacature beschikbaar van P&O adviseur binnen het gezellige en hardwerkende P&O team. Wil jij de nieuwe P&O collega worden bij FloreoKids? Lees dan hier verder!       

Lees meer

 

(Meewerkend) Locatiehoofd bij Bambino Christelijke Kindercentra in Dordrecht  (28-32 uur)

Zin in een leuke nieuwe baan in de Kinderopvang? Al meer dan 32 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Om zo een sterk fundament te leggen in het leven van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Katwijk, Valkenburg ZH en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij met ons mee?

Lees meer

 

Ervaren Vestigingsmanager voor Kowari en Quokka bij SkippyPepijn (Drie mooie locaties, 36 uur, KC ontwikkeling!) 

Kinderopvang – Leidinggeven - Ontwikkelen – KC! Liggen op deze vlakken jouw passie, visie, gedegen ervaring èn ambitie? Dan vind je bij onze organisatie SkippyPepijn misschien wel jouw vervolgstap, wij komen graag met jou in contact! Ons succesvolle cluster Kowari/Quokka is een geweldige plek voor kinderen èn medewerkers! Cluster Kowari/Quokka is gevestigd in Pijnacker en bestaat uit drie locaties: kinderdagverblijf Kowari met vijf groepen, een Kowari locatie met drie peuteropvang groepen en een mooie buitenschoolse opvang en een aparte locatie Quokka met twee BSO groepen en een peuteropvang groep. De BSO Kowari is gevestigd in het Nest, waarin zich naast kinderopvang ook drie basisscholen en een sportaccommodatie bevinden. 
De kinderen op de buitenschoolse opvang van Kowari maken dagelijks gebruik van de buitenruimte en de sportfaciliteiten, waaronder twee handbalvelden. En we gaan in deze locatie nog verder groeien, met KDV groepen! Word je blij van het idee om manager te worden van dit mooie cluster? 

Lees meer

 

Facilitair Manager bij Vlietkinderen in Voorburg (32 uur, gevorderd) 

Elk kind verdient de rijke ontwikkelomgeving van Vlietkinderen. Wij ontvangen ieder kind met open armen en een open blik. Als maatschappelijk betrokken kinderopvang-organisatie bieden we dagelijks op onze 25 locaties met 350 medewerkers, voor kinderen van 0-12 jaar een warme wereld, een plek om samen te spelen, nieuwe dingen te leren en te mogen vallen en opstaan. Intensieve samenwerking met ouders en partners is voor Vlietkinderen vanzelfsprekend. We zijn een betrouwbare, maatschappelijke onderneming. Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen. Kom jij als Facilitair Manager ervoor zorgen dat de locaties van Vlietkinderen een fijne plek zijn om te spelen en nieuwe dingen te kunnen leren? Dat deze veilig, schoon, kindvriendelijk, uitdagend en functioneel zijn? 

Lees meer

 

Adviseur Huisvesting bij Kinderopvang 2Samen in Den Haag (32-36 uur) 

Kinderopvang 2Samen is een organisatie met 75 jaar ervaring, die constant blijft investeren in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, ruime locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod. De ontwikkeling en het plezier van de kinderen en inclusie staan centraal. Met bijna 70 vestigingen verspreid over Den Haag en het Westland (Monster en Naaldwijk) is 2Samen de grootste professionele kinderopvangorganisatie in de regio. Wij bieden op onze locaties: dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal), voorschoolse educatie (VE), buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan. Bij Kinderopvang 2Samen is plaats voor een nieuwe collega Adviseur Huisvesting. 

Lees meer

 

Medewerker Financiën bij SPL in Leiden (20 uur)

Stichting Peuterspeelzaal Leiden (SPL) biedt peuterspeelzaalwerk, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft locaties in Leiden, Lisse, Noordwijk en Voorschoten. SPL heeft plaats voor een Medewerker Financiën. Heb jij ervaring in de financiële administratie en zou je graag onderdeel willen zijn van een gezellig en enthousiast team? Ben je breed inzetbaar, nieuwsgierig, analytisch, denk je graag mee, heb je passie voor cijfers en til jij samen met jouw collega Manager Financiën de afdeling naar een hoger niveau? Dan is dit de baan voor jou!

Lees meer

 

Senior Financieel Medewerker bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur per week)

Hestia is een warm familiebedrijf in Amsterdam waar ongeveer 45 betrokken en bevlogen medewerkers zich inzetten voor de kinderen. Op het kantoor en op locaties is een persoonlijke en huiselijke sfeer voelbaar. We werken hard, maar staan er open voor om elkaar te helpen als dat nodig is en vinden het als team erg belangrijk om elke dag te lachen. Het doel is je vertrouwd en thuis voelen en elke dag met een goed gevoel werken en naar huis gaan.
Wij vinden het belangrijk dat je je talenten kunt inzetten, het wordt gewaardeerd als je initiatiefrijk bent, je mag jezelf zijn en krijgt de kans om verder te ontwikkelen. Hestia durft anders te zijn dan andere kinderopvangorganisaties. Maakt bewuste – niet altijd standaard – keuzes voor haar werkwijze en beleid. Hestia Kinderopvang is een tweetalige organisatie; kinderen leren Engels èn Nederlands spreken. We juichen diversiteit toe en dit zie je dan ook terug in de samenstelling van onze teams en de families op onze locaties. 

Achter het mooie team van pedagogisch medewerkers, pedagogisch coach en managers, staat ons hardwerkende en gezellige kantoorteam. Hoewel wij bij het hoofdkantoor niet met kinderen werken, zijn we minstens net zo betrokken bij onze kinderopvang en gemotiveerd om op onze manier bij te dragen aan Hestia. Voor dit kantoorteam zijn we op zoek naar een medewerker financiële administratie.

Lees meer