Uw ‘Extern Recruiter’

Inmiddels weten veel kinderopvangorganisaties én kandidaten ons kantoor te vinden voor ondersteuning bij het invullen van een vacature of het vinden van een beste werkplek. Het is ons doel om steeds weer een ‘beste match’ te kunnen maken. Wij helpen vacatures te vervullen op alle functieniveaus; van stafmedewerker tot aan het niveau van directeur/bestuurder. En zowel regiomanager, clustermanager en locatiemanager posities als (staf)functies binnen de servicekantoren. 

Persoonlijke aandacht

Naast servicegerichtheid voor onze opdrachtgevers hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze kandidaten. Zij zullen te allen tijde goed op de hoogte worden gehouden over het verloop. Zij kunnen zichzelf een goed beeld van de organisatie en de functie vormen en mogen een heldere en persoonlijke uitleg verwachten. 

Diverse vormen van recruitment dienstverlening

Bent u werkgever en op zoek naar ondersteuning bij het invullen van een vacature in de kinderopvang? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden, deze zijn namelijk heel divers. Belt u ons of stuurt u ons een bericht? Wilt u toch alvast iets meer weten? Klik op de link voor meer informatie over onze fixed price vacaturepakketten en onze maatwerk dienstverlening.   

Op zoek naar een baan in de kinderopvangbranche?

Bent u op zoek naar een aansprekende baan in de kinderopvang? Kijk dan op onze pagina ‘vacatures opdrachtgevers’. Staat uw gewenste baan er nog niet bij? Bel of mail ons gerust. Wij kunnen uw gegevens opnemen in ons kandidatenbestand.