Over ons

Wie zijn wij?

Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang is onderdeel van Van Hek & Lelieveld Finance & HR. Wij bieden specialistische zakelijke dienstverlening aan MKB en MKB+ organisaties. Met een sterk team van ongeveer vijftien enthousiaste, betrokken en hoog opgeleide financiële specialisten en HR-professionals, ondersteunen wij een diversiteit aan aansprekende organisaties bij het bepalen van de juiste koers.

Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, onze werkwijze 

Graag staan wij voor u klaar om u te begeleiden met uiteenlopende HR vraagstukken. Opdrachtgevers geven regelmatig terug dat zij de zorgvuldige en gedegen aanpak en flexibele en snelle werkwijze waarderen. Opdrachtgevers werken veelal samen met een vaste contactpersoon vanuit ons HR team. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat wij zo goed mogelijk van elkaars vraagstukken op de hoogte zijn. En met elkaar zorgen wij er steeds voor dat wij 'bijblijven' in ons vakgebied en in de kinderopvangbranche.

Ons HR team

Ons HR team bestaat uit enkele vaste HR consultants met gedegen ervaring in de kinderopvangbranche. Daarnaast werken wij met enkele flexibele HR specialisten die de kinderopvangbranche eveneens goed kennen. En daarnaast met flexibele HR specialisten met aansprekende aanvullende specialismen, kennis en ervaringen. Zo kunnen wij u altijd snel van dienst zijn en de meest passende ervaringen aanbieden.  

Wij stellen ons graag aan u voor:

Voor meer informatie, klik op de foto.