Over ons

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. In 1999 is directeur Arthur van Hek het bedrijf begonnen en later sloot Rob Lelieveld aan. Beiden zijn ontwikkeld in de accountancy wereld. Zij wilden graag zelf organisaties verder helpen en bundelden hun krachten. In 2008 heeft de organisatie Van Hek & Lelieveld de dienstverlening uitgebreid met HR dienstverlening.  Met een team van ongeveer veertien Finance- en HR professionals, twee officemanagers en meerdere flexibele specialisten (Finance, HR, salarisadministratie en fiscale zaken) werkten wij steeds met passie en plezier voor onze opdrachtgevers. Bij VH&L werken meerdere vakspecialisten met roots in de accountancywereld. Vanuit de vraag vanuit onze opdrachtgevers is VH&L geleidelijk gegroeid. Bijvoorbeeld in het aantal opdrachtgevers en de diversiteit ervan en het aantal medewerkers. Wij werkten steeds voor een grote variatie aan MKB bedrijven, maar tegenwoordig kunnen wij ook steeds meer '200+ medewerker' organisaties rekenen tot ons opdrachtgeversbestand.

Van Hek & Lelieveld had een groeidoelstelling. Voor het zijn van een stabiele organisatie en het steeds kunnen blijven bieden van flexibiliteit en een breed palet aan kennis en diensten. Om die reden is Van Hek & Lelieveld per 1 januari 2022 gefuseerd. Wij vonden een samenwerkingspartner met wie wij sterk de visie deelden als het gaat om kwaliteit van dienstverlening en de persoonlijke aanpak daarin. En wij vonden in deze organisatie veel vaktechnisch sterke collega's. Per 1 januari 2022 dragen wij samen de naam Alan & Luca. Bij Alan & Luca werken 35 vaktechnisch sterke en bevlogen professionals. 

Onze naam Alan & Luca is een eerbetoon aan het werk van de Britse computerpionier Alan Turing, die de Duitse Enigma-code kraakte en de Italiaanse wiskundige Luca Pacioli, die het dubbele boekhoudsysteem uitvond. Het sluit aan bij de ‘open blik’ , drive tot innovatie, grondigheid en gedrevenheid waar wij als Alan & Luca voor staan. 

Vanwege onze bekende naam in de kinderopvangsector blijft de naam Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (en ook deze website) bestaan. Wij maken een eigen specialistisch onderdeel uit van Alan & Luca. 

   

Thuis in de Finance en HR wereld van de Kinderopvang 

Zoals gezegd is in 2008 de HR dienstverlening toegevoegd aan de organisatie Van Hek & Lelieveld. Een van onze eerste HR opdrachten was er een in de kinderopvangbranche. Voor veertien maanden vervulden wij de HR positie in een kinderopvangorganisatie. En van daaruit is, naast onze MKB dienstverlening, onze passie voor deze branche en ons authentieke HR specialisme in de kinderopvangsector ontstaan.  

Ook verschillende Finance collega's vervullen regelmatig financiele interim- en projectopdrachten in de kinderopvangbranche.  

Inmiddels kunnen wij meer dan 120 kinderopvangorganisaties tot ons opdrachtenbestand 'door de jaren heen' rekenen, varierend van 8 tot 1.000 medewerkers.  Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met meerdere organisaties die regelmatig bij ons terugkeren voor nieuwe projecten. 

HR dienstverlening

Finance dienstverlening