Over ons

 

Wie zijn wij? 

Van Hek & Lelieveld (VH&L) bestaat inmiddels 20 jaar. Met een team van ongeveer veertien Finance- en HR professionals, twee officemanagers en meerdere flexibele specialisten (Finance, HR, salarisadministratie en fiscale zaken) werken wij met passie en plezier voor onze opdrachtgevers. Bij VH&L werken meerdere vakspecialisten met roots in de accountancywereld. Vanuit de vraag vanuit onze opdrachtgevers is VH&L geleidelijk gegroeid. Bijvoorbeeld in het aantal opdrachtgevers en de diversiteit ervan en het aantal medewerkers. Wij werken nog steeds voor een grote variatie aan MKB bedrijven, maar tegenwoordig kunnen wij ook steeds meer '200+ medewerker' organisaties rekenen tot ons opdrachtgeversbestand.

Thuis in de Finance en HR wereld van de Kinderopvang 

In 2008 is de HR dienstverlening toegevoegd. Een van onze eerste HR opdrachten was er een in de kinderopvangbranche. Voor veertien maanden vervulden wij de HR positie in een kinderopvangorganisatie. En van daaruit is, naast onze MKB dienstverlening, onze passie voor deze branche en ons authentieke HR specialisme in de kinderopvangsector ontstaan.  

Ook verschillende Finance collega's vervullen regelmatig financiele interim- en projectopdrachten in de kinderopvangbranche.  

Inmiddels kunnen wij meer dan tachtig kinderopvangorganisaties tot ons opdrachtenbestand 'door de jaren heen' rekenen, varierend van 8 tot 1.000 medewerkers.  Wij zijn trots op de langdurige samenwerkingen met meerdere organisaties die regelmatig bij ons terugkeren voor nieuwe projecten. 

HR dienstverlening

Finance dienstverlening