Tijdelijke/interim posities

 

Op dit moment hebben wij de volgende interessante interim vacatures beschikbaar bij onze opdrachtgevers. 

 

Interim Locatiemanager Kinderopvang bij een kinderopvangorganisatie in Amsterdam 

Voor een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Amsterdam waar een team van 450 bevlogen medewerkers werkt  'met een warm hart voor ieder kind in de stad' kijken wij uit naar een interim Locatiemanager. De organisatie biedt vanuit 60 locaties alle werkvormen: BSO, KDV en Peuteropvang/Voorscholen en ook VVE en heeft locaties in verschillende stadsdelen. Er zijn verschillende arbeidsduren beschikbaar. Ben je ervaren manager in de sector Kinderopvang en op korte termijn beschikbaar? Kom jij deze mooie maatschappelijke organisatie met sterke wortels in Amsterdam als Locatiemanager dan een tijdje verder helpen? 

Lees meer    

 

Interim Teamleider Peuteropvang en BSO bij SPL in Noordwijk  (16 uur)  

Stichting Peuterspeelzaal Leiden (SPL) biedt met een team van 120 betrokken en enthousiaste medewerkers peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2-13 jaar. SPL heeft 27 peuteropvang locaties en twee BSO locaties in Leiden, Lisse en Noordwijk. SPL werkt samen met partners rondom de opvoeding en ontwikkeling van het jonge kind. SPL heeft per direct de vacature van: Interim Teamleider Peuteropvang voor twee Peuteropvanglocaties en twee BSO locaties in Noordwijk (16 uur).

Lees meer

 

Interim Adviseur Huisvesting bij Kinderopvang 2Samen (32-36 uur) 

Op dit moment hebben wij de vacature uitstaan voor Adviseur Huisvesting bij Kinderopvang 2Samen. Totdat een nieuwe vaste collega is gevonden, biedt 2Samen deze vacature aan op interim basis. Wil je meer weten over deze vacature? Kijk dan hier op de vacaturebeschrijving voor de vaste positie. Stuur jouw CV en motivatiebrief aan: Brigitta Sjoukes, Manager Bedrijfsvoering a.i. via het e-mailadres: sjoukes@2samen.nl.