Tijdelijke/interim posities

 

Op dit moment hebben wij de volgende interessante tijdelijke vacatures beschikbaar voor interim professionals in de kinderopvangsector:

 

Interim Locatiemanager Amsterdam bij Hestia Kinderopvang (32 uur per week, minimaal 4 maanden) 

Kinderen groeien, medewerkers groeien en de organisatie van Hestia groeit! In de groei van Hestia ontstaat per 1 januari 2023 de tijdelijke vacature van interim Locatiemanager locaties Amsterdam. Krijg jij veel energie van teams inspireren en mensen verbinden? Ben jij iemand die graag teamleden ondersteunt in hun ontwikkeling en ze vanuit een positieve beweging laat werken volgens hun eigen talent? Hou jij ervan om doelen te stellen en deze dan vervolgens volgens een duidelijk plan uit te werken? En word jij helemaal enthousiast van de visie van Hestia? Dan leren wij je heel graag kennen!

Lees meer

 

Interim Locatiemanager Amstelveen bij Hestia Kinderopvang (32 uur per week, minimaal 4 maanden) 

Kinderen groeien, medewerkers groeien en de organisatie van Hestia groeit! In de groei van Hestia ontstaat per 1 januari 2023 de tijdelijke vacature van interim Locatiemanager locaties Amstelveen. Krijg jij veel energie van teams inspireren en mensen verbinden? Ben jij iemand die graag teamleden ondersteunt in hun ontwikkeling en ze vanuit een positieve beweging laat werken volgens hun eigen talent? Hou jij ervan om doelen te stellen en deze dan vervolgens volgens een duidelijk plan uit te werken? En word jij helemaal enthousiast van de visie van Hestia? Dan leren wij je heel graag kennen!

Lees meer  

 

Interim HR adviseur bij aansprekende kinderopvangorganisatie in Amsterdam (24-32 uur) 

Voor een mooie maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Amsterdam met ongeveer 450 medewerkers kijken we uit naar een interim HR adviseur (24-32 uur). De aanvangsdatum is 1 januari 2023. Met HR advies draag je bij aan de optimale personeelsbezetting en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast draag je bij aan projecten en het verbeteren van processen. Je werkt nauw samen met locatiemanagers en een goed ingespeeld team van HR collega’s. Je brengt een HBO HRM diploma mee en minimaal 2 jaar ervaring als HR adviseur. Heb je ervaring met AFAS dan zijn we helemaal blij! Deze vacature kan ook worden ingevuld op basis van een vast dienstverband. 

Heb je belangstelling? Wil je meer weten? Bel of app ons even! Telefoonnummer 06 - 174 331 33.  

 

Interim Projectcoordinator Roosteren en Recruitment bij SkippyPepijn in Pijnacker (24-28 uur) 

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeente Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen integrale Kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt mensen die staan te trappelen om die ambities waar te maken. ‘SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan.’ Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig. En die heeft SkippyPepijn. In de huidige tijd vinden we het van groot belang dat de werkdruk bij onze medewerkers verlaagd wordt. Dit betekent dat wij op dagelijkse basis goed inzichtelijk moeten hebben welke diensten open staan en goed inzichtelijk moet zijn welke vacatures open staan. Daarvoor is het belangrijk dat zowel de processen voor het roosteren van diensten, als die van het werven en selecteren van nieuwe Pedagogisch Medewerkers worden aangescherpt. SkippyPepijn zoekt daarom een interim Projectcoordinator Roosteren en Recruitment die de organisatie hiermee verder brengt. 

Lees meer