Tijdelijke/interim posities

Momenteel hebben wij enkele interessante tijdelijke/interim posities beschikbaar bij onze opdrachtgevers.

 

Tijdelijk medewerker Personeel- en Salarisadministratie (PSA) bij SkippyPePijN in Pijnacker (24-28 uur) 

Bij SkippyPePijN zorgen ruim 260 medewerkers elke dag weer dat ieder kind graag komt. Om steeds de beste opvang en pedagogische begeleiding te kunnen bieden, wordt er steeds met elkaar gewerkt aan groei van de organisatie en aan persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. SkippyPePijN heeft per januari 2020 een tijdelijke functie beschikbaar van medewerker Personeel- en Salarisadministratie(PSA).  

Lees meer

 

Tijdelijk medewerker Personeel- en Salarisadministratie en Recruiting bij SPL in Leiden (20 uur, van 1 februari tot 1 april 2020)

SPL heeft peuterspeelzalen in Leiden, Lisse en Noordwijk. Zowel regulier als antroposofisch. Met een team van betrokken en deskundige 120 medewerkers begeleiden we meer dan 500 kinderen. Voor het servicekantoor in Leiden zoeken we voor een periode van 2 maanden een zelfstandige en ervaren Medewerker Personeel- en Salarisadministratie en Recruiting.  Op 1 april 2020 begint een nieuwe vaste collega. Heb je belangstelling? Neem dan z.s.m. even contact op met ons kantoor.

Telefonisch: 079- 362 26 43 

E-mail: sollicitatie@vanheklelieveld.nl