Finance dienstverlening

Heeft u behoefte aan betere fianciële management informatie? Zodat u beter uw koers kunt bepalen? Of heeft u juist behoefte aan tijdelijke invulling op het gebied van financiële administratieve dienstverlening?

Wij staan kinderopvangorganisaties bij met onze financiële diensten om een bijdrage te leveren aan een betere bedrijfsvoering. Onze managementinformatie levert u handvatten waarmee u uw organisatie op de beste mogelijke manier kunt sturen, maar ook doelmatiger kunt sturen.

Ons Finance team maakt graag kennis met u en vertelt u dan meer over hun brede ervaring in verschillende branches en over hun ervaring in de kinderopvangsector in het bijzonder.

Ook voor het invullen van tijdelijke posities bij afwezigheid door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of aIs het invullen van een vacature niet wil lukken, kunt u bij ons terecht. Onze collega's Hana en Jolanda helpen u daar graag bij.

Ons team staat voor uw organisatie klaar. Met kennis van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied, zijn loyaal aan u en voelen zich verantwoordelijk voor het werk dat ze leveren.

Graag komen wij met u in contact om uw organisatie naar een hoger plan te brengen.