Officemanager bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (28-32 uur)

Stel je voor… Ieder kind in west Amsterdam krijgt precies wat het nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Vanaf de jongste jaren zijn er voor elk kind volop kansen om te leren, mee te doen, zich veilig en gezond te ontwikkelen. Kansen om te bouwen aan een fijne toekomst.
Jij kunt je bijdrage leveren in de rol van officemanager. Wil jij werken in een dynamisch omgeving? Bij een organisatie met een warm hart voor alle kinderen in Amsterdam? Lees dan verder! Wij hebben plek voor een gedreven en ervaren: 

Officemanager

28-32 uur 


Dit ga je doen

In deze rol zorg je voor de organisatie en coördinatie van de dagelijkse kantooractiviteiten en bied je ondersteuning bij administratieve taken en projecten aan het managementteam. Je beheert de agenda’s en afspraken van de bestuurder en het managementteam. Je werkt intensief samen met de bestuurssecretaris en de collega officemanager. 

Dit zoeken wij

Je hebt ervaring in een soortgelijke rol als officemanager, secretaresse of management assistent en beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden om efficiënt en gestructureerd te kunnen werken. Daarnaast heb je het vermogen om complex agendabeheer te verzorgen en prioriteiten te stellen, zelfs in stressvolle situaties. Je kunt goed overzicht houden. 
We verwachten dat je goed op je plek bent en in je kracht in een dynamische en veranderende omgeving.

Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en heb je zowel de capaciteit om zowel in een team te werken als zelfstandig taken uit te voeren. Microsoft Office is voor jou bekend en ook andere kantoortoepassingen, wat bijdraagt aan efficiëntie in de werkzaamheden.

Je hebt bewezen proactief problemen op te lossen en weloverwogen beslissingen te nemen. Gezien de vertrouwelijke aard van de rol, ben je discreet en betrouwbaar. Bovendien ben je flexibel en in staat om te reageren op veranderende behoeften van het bestuur en het managementteam. We bieden je de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken, we vragen je om bij voorkeur op woensdag en vrijdag op kantoor te werken.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie voor 28 tot 32 uur in de week, in een leuk en betrokken team met wie je zal samenwerken.
  • Een salaris conform de cao kinderopvang schaal 7 (minimaal € 2.818,- en een maximum van € 3.762,- bruto per maand op basis van 36 uur). 
  • Reiskostenregeling als je wat verder weg woont.
  • Tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering.
  • 3% eindejaarsuitkering.
  • Vitaliteitsbudget t.w.v. €180 per jaar.
  • Volop opleidingsmogelijkheden. Wij investeren graag in jou!
  • Voorrang en personeelskorting tot KOT tarief als je kind bij ons naar de opvang gaat.
  • Bonus t.w.v. €500,- bij het aanbrengen van een nieuwe collega. 

Over Impuls Kinderopvang

Impuls is de grootste aanbieder van maatschappelijke kinderopvang in Amsterdam West. Met zo’n 450 collega’s en 60 locaties zetten wij ons met hart en ziel in voor de kinderen op onze kinderdagverblijven, voorscholen en buitenschoolse opvang locaties in Amsterdam West en Noord. Allemaal om kinderen de juiste Impuls te geven voor de toekomst. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntje dus en een informele organisatie.  
Net zoals alle kinderen verdien ook jij onze aandacht. Net als bij kinderen, sta jij in je ontwikkeling niet alleen. Met een coach op de werkvloer, opleidingen, trainingen en workshops, geven we je de mogelijkheid je verder te ontwikkeling in je vak. En ondersteunen wij je in jouw welzijn, vitaliteit, (persoonlijke) ontwikkeling en meer!

Akros en Impuls werken sinds 2023 samen onder één bestuur om alle kinderen in west Amsterdam de best mogelijke kansen geven. De volgende stap is momenteel volop in voorbereiding: een bestuurlijke fusie met onderwijsorganisaties STWT en AWBR. Door intensief samen te werken en steeds meer van onze opvang- en onderwijslocaties samen te voegen tot integrale kindcentra (IKC) bieden we ‘onze’ kinderen een breed ontwikkelaanbod, zonder schotten, drempels, schakels en andere belemmeringen. 

Wil je solliciteren?

Stuur je CV en een kort filmpje met je motivatie naar werkenbij@impuls.nl onder vermelding van “Sollicitatie Officemanager”. Voor vragen kun je contact opnemen met Martine via het e-mail adres martine.vandenboogert@impuls.nl. Wij zien uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team!
In onze zoektocht naar een officemanager streven we naar diversiteit en moedigen we iedereen aan om te solliciteren.

Wij werven zelf voor deze vacature en verwachten daarom geen acquisitie.