Medewerker BSO bij kleinschalig familiebedrijf in buitengebied Driemond (15, 20, 25 uur - fulltime in vakantieweken)

 

Onder de rook van Amsterdam ligt het sfeervolle dorpje Driemond, vlakbij Weesp. Midden in de dorpskern, vlakbij de school, vind je kinderopvang Hobbithoeve. Je vindt hier drie KDV groepen en een groep voor de allerkleinste BSO kinderen. Bij de Hobbithoeve hoort ook BSO MatchZO. Dit is een stoere en sportieve BSO locatie nabij de sportvelden waar kinderen heerlijk kunnen spelen, vriendjes ontmoeten en ontwikkelen. Medewerkers, kinderen en ouders komen graag bij Hobbithoeve omdat de sfeer zo laagdrempelig en huiselijk is en de medewerkers warm en betrokken. Kom jij bij ons team? Wij hebben een vacature van: 

Pedagogisch Medewerker BSO

15-40 uur per week*
Locatie buitengebied Driemond

 https://www.hobbithoeve.nl/

Hobbithoeve, de nieuwe locatie van Hestia Kinderopvang in Amsterdam

Hobbithoeve is sinds deze zomer de nieuwe locatie van Hestia Kinderopvang. Hestia is een middelgrote kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0-12 jaar. 60 tot 70 betrokken en vakkundige medewerkers werken iedere dag met passie voor kinderen en kindontwikkeling op vijf verschillende locaties. Deze zijn in Amsterdam, Amstelveen en nu ook in Driemond. We zijn een familiebedrijf en dit voel je ook bij onze medewerkers en op onze groepen. 
We geven elkaar veel persoonlijke aandacht en het contact met de kinderen, collega's en ouders is warm. Wij werken volgens de Reggio Emilia filosofie. In Amsterdam hebben wij twee meertalige locaties. 

Waarom werken medewerkers bij Hestia?

Onze medewerkers zeggen: “Hestia is uniek haar soort.” “Ik zou voor geen enkele andere kinderopvangorganisatie willen werken omdat ik daar nooit zal ervaren wat ik hier doe”. Waarom ze dat zeggen?

 • Inspirerende omgeving waar het draait om natuurlijke ontwikkeling. Het gedachtengoed van Reggio Emilia, Montessori en van Steiner zijn voor ons leidend in ons pedagogisch beleid. Hestia heeft haar eigen trainingen ontwikkeld en zorgt ervoor dat jij na een tijdje expert bent op het gebied van natuurlijke kindontwikkeling.
 • Veel vrijheid en creativiteit in je werkzaamheden. Binnen de werkwijze krijg je ruimte om je eigen invulling geven aan activiteiten en kun je jouw eigen talenten inzetten. Of dat nu creativiteit, geschiedenis, voeding, sport, mindfulness of een enorme fascinatie voor de natuur is, alles is even waardevol en mogelijk binnen ons kader.
 • Wij staan voor duurzame verandering. Hestia is vernieuwend in de kinderopvang. We zijn Bcorp gecertificeerd en dat betekent dat wij nadenken over onze impact op het klimaat, de omgeving en de maatschappij. Komende jaren willen we de permacultuur gedachte nog verder uitbouwen.

Wat kunnen we jou bieden? Een baan op maat!

Onze vacatures van pedagogisch medewerker zijn op maat wat betekent dat we heel graag met jou in gesprek gaan over wat je zoekt. Daar vormen we dan de baan omheen. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw wens voor je toekomstige ontwikkelingen. Kinderopvang is mensgericht en wij vinden dus dat het om de persoonlijke aandacht voor elk mens hierin gaat. Daarom bij Hestia: een baan op maat! 

Wat bieden wij je nog meer?

 • Salaris €2.385 - €3.192 bruto voor 36 uur (schaal 6 CAO Kinderopvang) 
 • Aanvullende voorwaarden volgens de CAO Kinderopvang waaronder een  eindejaarsuitkering en aanvullend een fitnessplan 
 • *Een baan in de BSO met uren tussen de 15 en 25 uur per week (3, 4 of 5 dagen van 5 uur) in de schoolweken en 4 of 5 gehele dagen in de vakantieweken.     
 • Mogelijkheid om te werken op een heel mooie en sportieve BSO locatie in het buitengebied van Amsterdam (met KDV en BSO) waar we ook verbinden met de twee scholen 
 • In een echt heel fijn en hecht team dat voor elkaar klaarstaat 
 • Met aandacht voor jouw werk-privé balans, dat vinden wij bij Hestia heel belangrijk   
 • Opleiding Natuurlijk leren volgens de ‘Hestia Way’
 • Ruimte voor ontwikkeling van jouw talent en voor extra taken

Wie zoeken wij?

Pedagogische professionals die kinderen willen helpen met het zelf leren doen en enthousiast worden van Reggio Emilia, Maria Montessori en Rudolf Steiner. Mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. Pedagogisch medewerkers die graag samenwerken in een team en diversiteit en inclusie belangrijk vinden. Kortom, mensen die van betekenis willen zijn en met ons willen bouwen aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. 

Kom bij ons solliciteren!

Herken jij jezelf hierin en heb jij een diploma dat goedgekeurd is voor werken in de kinderopvang (check je diploma hier als je het niet zeker weet)?  En wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan z.s.m. je motivatiebrief je CV naar Danica Belic via het e-mail adres: jobs@hestiakinderopvang.nl

Wil je eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje met al je vragen naar Danica via het e-mail adres jobs@hestiakinderopvang.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

  

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs