Recruiter (recruitment - employer branding - onboarding - HR) bij Hestia in Amsterdam (24 uur)

Hestia is een warm familiebedrijf en op al onze kinderopvanglocaties en ons kantoor is een persoonlijke en huiselijke sfeer voelbaar. We werken hard aan het bieden van de beste start voor kinderen. Wij vinden het belangrijk dat je je talenten kunt inzetten en jij jezelf kan zijn en binnen Hestia verder kan ontwikkelen. Het wordt gewaardeerd als je initiatiefrijk mee wilt bouwen aan onze groei. Bij Hestia werken ongeveer 70 enthousiaste en deskundige professionals, verdeeld over onze zes kinderopvanglocaties in Amsterdam, Amstelveen en Driemond en ons servicekantoor in Amsterdam-Noord.  We zijn als enige kleine kinderopvangorganisatie van Nederland B-corp gecertificeerd. 

We breiden uit, zowel op ons servicekantoor als op onze locaties. Voor onze doorlopende werving en selectie van pedagogisch professionals zijn we daarom op zoek naar een 

Recruiter / HR-medewerker

(20 uur, flexibel in te delen)

Jouw functie

Hestia is natuurlijk de leukste en beste werkgever van Amsterdam en omstreken. Wij, de mensen die hier werken, weten dat al. Het is jouw taak om dat aan anderen te vertellen en onze vacatures met de allerbeste professionals te vervullen.

Als recruiter zorg je voor employer branding: je zorgt ervoor dat Hestia zichtbaar is en opvalt in Amsterdam en omgeving als een interessante werkgever. Je weet de onderscheidende factoren, zoals onze B-corp certificering, dedicated -coaching on the job en ons doorlopend ontwikkeltraject, goed naar voren te brengen zodat deze binnen de regio bekend worden en blijven. 

Daarvoor gebruik je alle tools die we beschikbaar hebben. Zoals onze speciale ‘werken bij Hestia’ website, de gebruikelijke socials, vacaturesites e.d. Je vervult hierin een aanjagende en actieve rol. We zijn zo trots op wat we dagelijks met de organisatie neerzetten dat we te ongeduldig zijn om te wachten tot mensen ons vinden, jij vindt hen. Online, maar ook bij gerichte opleidingen en soms op een superleuke (Expat-, of soortgelijke) vakbeurs. 

Topkandidaat gevonden? Dan zorg jij dat zij gedurende het selectieproces geïnformeerd worden en aangesloten blijven binnen hun procedure. Als alle kwalificaties kloppen, je een VOG traject met hen bent gestart is het tijd om de vruchten te plukken van je harde werken en maak je een arbeidsovereenkomstvoorstel en zorg je voor het voorbereiden van ons unieke onboardingsprogramma. We denken dat er binnen de functie ruimte is om ook andere HR werkzaamheden uit te voeren in overleg met onze HR adviseur waar je nauw mee samenwerkt. De kerntaak is echter werving & selectie. 

De functie is nieuw binnen ons team. Eerder werden deze werkzaamheden door de projectofficer en de manager zelf uitgevoerd. We willen dit nu verder professionaliseren. Jouw leidinggevende is de Manager Bedrijfsvoering en Servicebureau.


Wat neem je mee? 

Bij Hestia mag je zijn wie je bent, we vieren diversiteit. We werken hard en met passie maar er is ook 
ruimte om veel te lachen. We vinden het belangrijk dat je je talenten kunt inzetten en waarderen het 
als je initiatiefrijk bent. 

Je werkt en denkt mee op HBO niveau en hebt relevante werkervaring en vernieuwende ideeën over de toekomst van werken. Hestia wil zich als werkgever blijven ontwikkelen en nodigen je van harte uit daar vrij over mee te denken en gevraagd en ongevraagd voorstellen te doen ons te verbeteren. 

Een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels is essentieel, gezien de diversiteit van ons team op de locaties en het internationale karakter van onze organisatie. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Op het servicekantoor is de voertaal Nederlands (op dit moment).

Je bent enthousiast en gedreven en pakt proactief je kansen. Je vindt het leuk om contacten te onderhouden en om te schakelen tussen veel verschillende werkzaamheden en kunt daarin goed overzicht houden. Zorgvuldig werken en het plannen en organiseren zijn jouw superkrachten. Je weet meer dan ons van sociale media en hebt kennis van actuele wervingstechnieken of vindt het leuk om deze kennis snel te ontwikkelen. Verder ben je een warme, sociale en empathische collega.  Jij bent tenslotte de eerste die ze van onze Hestiafamilie spreken. 

De functie is qua werkdagen en arbeidstijden flexibel in te vullen. Onze voorkeur gaat uit naar het verdelen van de uren over 3 werkdagen, maar we staan open voor jouw voorstel hierin. Hestia werkt als papierloze organisatie bijna volledig online. Dat past ook bij onze B-corp certificering. Thuiswerken is deels mogelijk. Deze functie is volgens ons ook geschikt om tijdens de schooltijden of als vaste bijbaan uit te voeren.  

Onze aanbieding maken we op maat

De functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Kinderopvang. De trede is afhankelijk van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt. Van ons krijg je 25 vakantiedagen en een fijne eindejaarsuitkering, een gunstige pensioenregeling en kun je deelnemen aan een fitnessprogramma. De werkzaamheden voer je vooral uit op locatie, werken vanuit huis is in overleg soms ook mogelijk.  

Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en streven naar een langdurige samenwerking met zicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.  

Ons kantoor is met het OV goed te bereiken, vanaf Amsterdam Centraal vaar je met  het pontje naar Amsterdam Noord. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op eigen parkeerterrein. Neem een kijkje op de website of onze sociale mediakanalen voor een indruk van onze organisatie en locaties. Voor de CAO Kinderopvang: www.kinderopvang-werkt.nl/werknemers 

Is dit de baan voor jou? Stuur ons een bericht!

Schrijf of maak een korte motivatietekst of introductievideo en stuur deze met een actueel CV naar jobs@hestiakinderopvang.nl o.v.v. ‘recruiter’. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen en we nodigen je snel uit voor een eerste gesprek. 

Heb je vragen? Neem dan per e-mail contact op met Manager Bedrijfsvoering en Servicebureau Richard van Dam Woelders: richard@hestiakinderopvang.nl. Hij belt jou dan zo snel mogelijk terug.

Het is goed om te weten dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. Met je VOG registreer je je in het Personenregister Kinderopvang.


Wij werven zelf voor deze vacature, acquisitie is niet nodig.