HR Manager bij Forte Kinderopvang in Castricum (24,28,32 uur per week)

Bij Forte is ruimte ontstaan voor een verbindende en praktische HR Manager. In deze functie initieer en ontwikkel je tactisch HR beleid. Je bent een deskundige adviseur op HR gebied voor directie, clustermanagers en andere leidinggevenden en faciliteert hen hierin. Ook geef je leiding aan het team recruitment en personeelszaken. We zijn benieuwd wat je meebrengt naar Forte. 

Als HR Manager draag je onze nieuwe pedagogische visie uit en schakel je tussen strategie en operatie. Je zorgt voor de ontwikkeling, uitvoering en borging van HR beleid, passend bij onze missie, visie en meerjarenstrategie. Je stelt HR beleid en -protocollen op, ontwikkelt actuele HR methodieken en adviseert en begeleidt clustermanagers en andere leidinggevenden bij de uitvoering hiervan. Dit alles doe je met een scherp oog voor zowel mens als organisatie. 

Je zorgt voor een aantrekkelijke medewerkersreis, die aansluit bij onze employer branding. Je kijkt naar kansen en nieuwe doelgroepen; zij-instroom is een van je speerpunten.

Je hebt een heldere visie op HR en bent een deskundige adviseur en sparringpartner voor  directie, clustermanagers en andere leidinggevenden. Daarnaast kun je goed de verbinding maken tussen beleid en de praktijk.  
Je werkt in deze functie nauw samen met de clustermanagers en geeft leiding aan het team recruitment (3 collega’s) en personeelszaken (2 collega’s). Je werkt samen met de andere ondersteunende afdelingen op het Centraal Bureau in Castricum en rapporteert aan de bestuurder. 

JIJ & FORTE

Voor deze functie heb je HBO+ werk- en denkniveau en affiniteit met het maatschappelijk domein. Je hebt kennis van en ervaring met het HRM werkveld. Tot slot neem je leidinggevende vaardigheden en visie op leiderschap mee. 

FORTE & JIJ

Bij Forte krijg je een prachtige werkplek bij dé maatschappelijke kinderopvangorganisatie van Noord-Holland. We werken samen volgens onze pedagogische visie, waarin nieuwsgierigheid en  groeimindset een grote rol spelen. Bij ons heb je de vrijheid om je te ontwikkelen zoals jij wil, met een ruim aanbod aan opleidingen. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang schaal 10 en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo profiteer je onder andere van ons Take Care Feel Good-programma, boordevol korting en voordeel op onder andere sporten, wellness/ontspanning en regen/sportkleding. 

OVER FORTE

Bij Forte Kinderopvang geven wij kinderen de beste basis voor de toekomst, stimuleren we hun nieuwsgierigheid en laten we kinderen een leven lang groeien. Dat is onze ambitie. Hoe we dat doen? Dat is mede aan jou! Wij geloven in de kennis en kunde van al onze collega’s en dat iedereen op zijn eigen manier de kinderen en Forte laat groeien. Bij Forte vinden we dat groeien het beste in vrijheid gaat. Vrijheid om jezelf te zijn, je talenten te ontwikkelen en te benutten en op je eigen manier te werken aan onze gezamenlijke ambitie. Nieuwsgierig? Solliciteer dan direct en kom kennis maken met onze organisatie!

Forte Kinderopvang verzorgt sinds 1969 kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op 60 locaties in onder andere Alkmaar, Bergen, Beemster, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Obdam. Als maatschappelijke stichting verzorgen we met circa 450 deskundige en betrokken medewerkers wekelijks de opvang van zo’n 3.000 kinderen.

KOM IN GESPREK

Interesse? We komen graag met je in gesprek! Jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je sturen naar onze externe recruiter en HR partner Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Sollicitaties worden direct bij binnenkomst in behandeling genomen. Na een online voorselectiegesprek worden de eerste persoonlijke gesprekken met de organisatie doorlopend ingepland. Daarom vragen wij om zo spoedig mogelijk te reageren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margit van Van Hek & Lelieveld via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl of door een Whatsapp bericht te sturen: 06 – 174 331 33.  Margit neemt dan op een passend moment contact met je op. 

 

 

Wij werven zelf voor deze vacature en verwachten daarom geen acquisitie