Administratieve Medewerker afdeling HR (Tijdelijk) 22 uur per week voor ongeveer 10 maanden

 

In verband met een zwangerschapsverlof hebben wij per eind april 2024 in ons HR-team plek voor een bevlogen 

Administratieve Medewerker afdeling HR (Tijdelijk) 

22 uur per week voor een periode van ongeveer 10 maanden 


Wat ga je doen? 

Als tijdelijk administratief medewerker maak je deel uit van het HR team en van het sub-team Personeel- en Salarisadministratie (PSA) dat bestaat uit drie medewerkers. Iedere medewerker in het team heeft een eigen aandachtsgebied. Jouw aandachtsgebied in het team zal zijn op het gebied van de verzuimadministratie. Dat betekent het verwerken van ziek- en betermeldingen en bewaken van de Wet Poortwachters acties. Verder verzorg je de algemeen voorkomende Personeelsadministratie werkzaamheden. De begeleiding van de maandelijkse salarisverwerking ligt voornamelijk bij de twee andere medewerkers. Indien nodig zal je werkzaamheden van elkaar overnemen. 

 

De PSA werkzaamheden zijn in hoofdlijnen:  

 • Invoeren van personeel- en salarismutaties, o.a. ter voorbereiding van de periodieke salarisruns. 
 • Het actueel houden van de basisroosters in Kidsvision. 
 • Het informeren van de leidinggevenden over acties met betrekking op de Wet Verbetering Poortwachter. 
 • Bijhouden van de personeelsdossiers. 
 • Het opstellen van diverse arbeidsovereenkomsten. 
 • Het informeren over en ondersteunen van interne gebruikers met het personeelssysteem en de app. 
 • Uitvoeren van HR projecten.

Wie ben jij?

AIs eerste heb je passie voor personeel- en salarisadministratie. Vragen en puzzeltjes die ontstaan,  zijn voor jou een welkome uitdaging waar je van houdt. Je vindt het heerlijk om je daarin vast te bijten, deze op te lossen en deze oplossingen te borgen in de werkprocessen. Als tijdelijke medewerker PSA weet jij de lopende werkprocessen te continueren en te borgen voor de collega die terug komt van zwangerschapsverlof. Je bent leergierig en nieuwsgierig en wil graag alles weten van jouw vak. Een dynamische omgeving waar geen dag of vraag hetzelfde is, geeft jou energie. Je bent een echte doener gericht op details, communicatief en sociaal vaardig en je kunt je goed inleven in de medewerkers en managers; de gebruiker van de systemen. Daarbij verlies je jouw doel niet uit het oog. Hoge kwaliteit, professionaliteit, efficiency en effectieve inzet van de systemen zijn steeds leidend voor jou.   

Wat breng je verder mee?  

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau op het gebied van Administratie/HR/Personeel-/Salarisadministratie. 
 • Ervaring in het vakgebied administratie. 
 • Goede vaardigheid met ICT. 
 • Je vindt het leuk om in contact te zijn met mensen en hen dingen uit te leggen.
 • Humor, lef, positieve energie en relativeringsvermogen. 

Wie zijn wij? 

SkippyPepijn is een professionele kinderopvangorganisatie in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling zijnde) kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. De samenwerking met onderwijs is altijd al sterk geweest, maar zal de komende jaren nog intensiever worden. Kernwoorden in de pedagogische visie zijn innovatief, talentontwikkeling en groen. 

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig. En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek in een gezonde, stabiele, warmzakelijke en maatschappelijke organisatie met aandacht voor mensen. 

 • De kans om deel uit te maken van een fijn en persoonlijk HR team.   

 • Salariëring is volgens de CAO Kinderopvang.

 • De mogelijkheid om deze functie op interim basis in te vullen middels een freelance overeenkomst (maximaal uurtarief 60 Euro inclusief BTW en reiskosten) of middels een tijdelijk dienstverband. 

Belangstelling?   

Herken je jezelf in bovenstaande en wil je solliciteren? Leuk! Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen en voorselectiegesprekken worden doorlopend ingepland. 

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie? Stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Darlyne Bricen via het e- mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl of bel of app: 06-22855576. Darlyne belt jou dan op een passend moment terug.   

 


    Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs