Interim Locatiemanager bij maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Amsterdam

 

“Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn”.

 

450 medewerkers zetten zich bij onze opdrachtgever hier met hart en ziel voor in op meer dan 60 locaties in Amsterdam. Ondanks dat de organisatie groot is, zijn er korte lijntjes en is de organisatie informeel. Onze opdrachtgever is een stabiele en mooie maatschappelijke organisatie met stevige wortels in Amsterdam. 

Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? En ben je snel als interim manager beschikbaar? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie interim vacature voor jou beschikbaar! 

Twee interim Locatiemanagers Kinderopvang 

24 - 32 uur, per direct 

Wat ga je doen?

Als Interim Locatiemanager Kinderopvang Amsterdam ben jij een verbindend leider voor jouw locatie(s). Dat kan een kinderdagverblijf met een voorschool of BSO, een cluster van een aantal voorscholen en/of BSO’s zijn of een PlusPlus cluster gericht op voornamelijk kinderen met een speciale zorgvraag. 
Je geeft richting aan de medewerkers en richt je op de vitaliteit, werkgeluk en prestaties van het team. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je wordt daarbij ondersteund door het servicebureau, waaronder ook de afdeling kwaliteit. Én – ook belangrijk – de Pedagogisch Coaches staan voor je klaar. Want ontwikkeling van medewerkers vinden we heel belangrijk. Zo zorg je voor de beste kwaliteit in de kinderopvang én haal je het beste uit jouw team. Per cluster zal er een specifieke ontwikkelopdracht voor je zijn. Daar vertellen wij je graag meer over. 
Je bent veel in contact met je team en op de locatie(s) te vinden. Je gaat er ook veel op uit en je hebt contact met verschillende instanties zoals het onderwijs en de GGD. En waar jij echt voor warmloopt zijn KPI’s zoals personele inzet, klanttevredenheid, locatiebudget, medewerker tevredenheid, verzuim en veiligheid. 

Dankzij jouw positieve energie en aandacht voelen medewerkers zich gewaardeerd en gezien en inspireer en motiveer jij het team. Een glimlach verschijnt zodra jij aankomt. ‘Ja, daar is … weer!’ Kunnen we straks jouw naam hier invullen?

Wat bieden we jou?

  • Een prachtige maatschappelijke interim baan! 
  • Een freelance overeenkomst of tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 24, 28 of 32 uur. 
  • Werkplek op locatie.
  • Een super leuk en fris team van collega Locatiemanagers.
  • Een organisatie waar het draait om mensen en een team dat staat te popelen om met je samen te werken.

Wat heb jij in huis?

Met jouw energie, jouw inlevingsvermogen en verfrissende blik ga je graag een uitdaging aan. Jij vindt het heerlijk om een bijdrage te leveren aan de veiligheid, de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Je weet je team te motiveren, in haar kracht te zetten en te houden, mensen te helpen ontwikkelen en dat goed te combineren met het managen van processen en te verbinden met maatschappelijk betrokken organisaties in jouw wijk. En verder?

  • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangetoond door een hbo diploma. En als je nog meer opleidingen daarnaast hebt gevolgd, staan wij te juichen. 
  • Leidinggevende ervaring en een coachende, waarderende stijl van leidinggeven. 
  • Ervaring als freelance manager in de kinderopvangsector is heel wenselijk! 
  • Je bent per direct beschikbaar. 

Belangstelling? 

Stuur je sollicitatie zo spoedig mogelijk via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl ter attentie van Margit de Lange o.v.v. Interim Locatiemanager Amsterdam. 

Heb je eerst nog vragen? Ik vertel je graag meer. Als je mij een Whatsapp bericht stuurt (06-174 331 33) dan bel ik je terug op een passend moment met alle aandacht.   


We kijken uit naar je reactie… graag tot snel!

 

Wij werven zelf voor deze vacature en daarom verwachten wij geen acquisitie