Sabine van de Wiel

Sabine is op 1 mei 2022 begonnen in ons team van Alan & Luca – Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang.

Sabine brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van HR, strategie, beleid, kwaliteit, management en leiderschap. Zij was HR en recruitment specialist/manager bij verschillende organisaties. Sinds 2016 vervulde zij de positie van directeur bij een middelgrote kinderopvangorganisatie in Amsterdam.

Samen met Sabine zal ons team, de HR en (HR) interim management dienstverlening voor de Kinderopvangsector en voor een veelzijdigheid aan andere organisaties verder laten groeien. Dit in aansluiting op wat organisaties en de arbeidsmarkt vandaag de dag vragen.

De HR afdeling van Alan & Luca - Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, biedt brede HR dienstverlening aan een diversiteit van organisaties: Parttime HR op locatie, Projectmatig HR werk, HR Servicedesk (‘Uw HR adviseur op afstand’), Interim HR, Organisatieadvies, Interim Directeurschap/Management èn Recruitment.  

Sabine connect graag met jou en vertelt je graag meer over onze brede HR-, organisatieadvies en interim management dienstverlening, binnen en buiten de kinderopvangsector.

Telefoonnummer: 06 - 514 82 867

e-mail sabine.vandewiel@alanluca.nl

LinkedIn profiel