Vestigingsmanager bij Small Villa Amsterdam, 24 uur)

 

VEELZIJDIGE MANAGER MET PASSIE VOOR KINDEROPVANG GEZOCHT !

 

Welkom bij Small Villa Kinderopvang! Een kleinschalige organisatie met een groot hart voor kinderen, zoekt voor het aansturen van een bestaande én een nieuwe locatie een inspirerende 


Vestigingsmanager

24 uur per week (op maandag, dinsdag en donderdag) 

 

Wat verwachten wij van je als Vestigingsmanager bij Small Villa?

Bij Small Villa draait alles om de ontwikkeling van de kinderen. Als Vestigingsmanager ben je er verantwoordelijk voor dat de locaties dagelijks vlekkeloos verlopen, de ontwikkeling van de kinderen goed wordt begeleid, voor de kwaliteit van de dienstverlening en de tevredenheid van ouders en kinderen. Small Villa heeft een onderscheidende visie ontwikkeld. Je zorgt dat deze steeds weer zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. 
Je zorgt voor een positieve aansturing van de pedagogisch medewerkers. Je stimuleert, coacht en inspireert hen om vanuit eigenaarschap hun rol zelfstandig en met passie en toewijding in te vullen.  
Je zorgt voor een goede relatie en samenwerking met o.a. ouders en scholen en stuurt aan op een goede naamsbekendheid van Small Villa Kinderopvang binnen de gemeente, zodat zoveel mogelijk kinderen zich bij ons aanmelden. 
Je ontwikkelt een goed activiteitenplan en werkt zelfstandig met het team binnen de richtlijnen ervan. Je bent verantwoordelijk voor een financieel gezonde locatie en kunt voor ondersteuning een beroep doen op de directie. Je rapporteert aan de directie.


Wat breng je mee?

Een HBO werk- en denkniveau en een pedagogische achtergrond. Heb je een aanvullende managementopleiding gevolgd dan is dat een pre. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven in de kinderopvangbranche (ook ervaren assistent leidinggevenden met potentie om door te ontwikkelen worden uitgenodigd om te solliciteren). Denken in mogelijkheden voor ondernemerschap past bij jou. Je bent creatief en proactief in het bedenken hoe je de organisatie meer bekend kunt maken voor nieuwe ouders en kinderen. Hoge kwaliteit neerzetten en goede resultaten boeken, daar krijg je energie van. 
Je bent vaardig in het aansturen van veranderingen, creëren van een goed werkklimaat en het inspireren, stimuleren en coachen van groepen en individuen. Je straalt vertrouwen uit, staat stevig in je schoenen, werkt met humor, bent creatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jouw klantgerichtheid komt tot uiting in een respectvolle en integere persoonlijkheid. Je hebt ervaring met gangbare computerprogramma’s (wij werken met Rosa). Je hebt de beschikking over een auto. Je bent goed bekend met de wetgeving kinderopvang, voorschoolse educatie en de richtlijnen van de GGD Kinderopvang. De werktijden zijn van 10.00 tot 18.30 uur.


Wat kun je van ons verwachten? 

Wij bieden je een verantwoordelijke functie waarin je uitgedaagd wordt om te werken aan ontwikkeling en om het beste uit mensen te halen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang (schaal 9). De eerste aanstelling is een overeenkomst van 7 maanden voor 24 uur per week. Bij een positieve evaluatie kan deze daarna omgezet worden naar onbepaalde tijd.  


Small Villa: klein maar fijn! 

De coolste en leukste buitenschoolse kinderopvang (BSO) in Amsterdam-Oost! In de prachtige en ideaal gesitueerde locatie in Amsterdam-Oost vangen de teams kinderen met aandacht, liefde en zorg op wanneer hun ouders aan het werk zijn. Daarnaast is er een nieuwe tweede locatie. Het stimuleren van creativiteit in allerlei vormen speelt bij Small Villa een belangrijke rol. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op onze website: https://www.smallvilla.nl


Solliciteren

Mail z.s.m. een sollicitatiebrief met CV naar Small Villa Kinderopvang via het e-mail adres info@smallvilla.nl met als omschrijving: ‘Vacature Manager Kinderopvang’. Jouw sollicitatie wordt per direct in behandeling genomen. 


Eerst meer weten?

Wil je eerst aanvullende informatie over deze functie? Wij raden je aan om jouw vragen en contactgegevens alleen te mailen naar info@smallvilla.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs