Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

 

 

Klaar voor een inspirerende klus?

 

Die hebben wij voor jou!  Wij zijn namelijk op zoek naar een 

Vestigingsmanager

(28-32 uur, meerdere locaties, IKC ontwikkeling) 
 

Profiel van de functie

Vanuit de nieuwe koers geef je samen met jouw collega vestigingsmanagers een belangrijke invulling aan alle interne en externe ontwikkelingen. 

Jouw leidinggevende capaciteiten combineer je feilloos met bedrijfsmatig inzicht .
Je geeft daarmee op een energieke en inspirerende manier leiding aan circa 20 medewerkers op verschillende locaties. Dit doe je met humor, passie en plezier. Je hebt oog voor ontwikkelkansen zowel op individueel als op groepsniveau. Daarnaast stuur je aan op eigenaarschap in jouw teams. 
Je werkt samen met betrokkenen aan IKC ontwikkeling en een goede samenwerking met basisscholen.  Ook onderhoud je op toegankelijke en laagdrempelige wijze de relatie met je oudercommissie en met ouders. 
 

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau; een afgeronde relevante opleiding op, bij voorkeur, HBO-niveau. 
  • Ervaring als manager in de kinderopvangbranche is een ‘must’ (hier selecteren wij scherp op).
  • Sterke management vaardigheden.
  • Ervaring met ontwikkelingsgericht werken (kinderen en medewerkers). 
  • Ervaring met het hiërarchisch aansturen van minimaal 20 medewerkers.  
  • Ondernemerschap en bedrijfskundige vaardigheden. 
  • ‘Warm zakelijk’ en verbindend.
  • Energie en een proactieve, flexibele instelling.  
     

Wij bieden

Een afwisselende functie in een dynamische omgeving waarin je mee kunt bouwen aan de groei van de organisatie. De kinderopvangbranche en SkippyPePijN zijn steeds in beweging. Wij geven ruimte voor jouw ideeën en jouw eigen ontwikkeling. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang. De intentie is om na een tijdelijke periode een vaste overeenkomst met elkaar aan te gaan.   

Beschrijving organisatie

SkippyPePijN is een gezonde en stabiele organisatie en al jarenlang een sterke en betrouwbare partner in de kinderopvang. Wij zijn er trots op dat wij generatie op generatie de kinderopvang mogen verzorgen voor kinderen van 0-12 jaar in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Wij zijn maatschappelijk betrokken en werken samen met schoolbesturen aan de overgang naar diverse (Integrale) Kind Centra.

Bij SkippyPePijN zorgen ruim 260 medewerkers elke dag weer dat ieder kind graag komt. 
Dit omdat zij zich veilig en geborgen voelen. Van hier uit kunnen zij zich ontwikkelen en de wereld ontdekken. Om steeds de beste opvang en pedagogische begeleiding te kunnen bieden, werken wij met elkaar aan groei van de organisatie en aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Bekijk onze film

Interesse?

Enthousiast geraakt? Leuk! 
Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (o.v.v. SPVM06), Margit de Lange via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. 

Misschien vraag je je af hoe deze procedure verloopt in de Corona situatie in Nederland. Deze procedure loopt ondanks de situatie gewoon door. Indien jouw sollicitatie positief lijkt aan te sluiten op de gestelde functie eisen dan zal op korte termijn een video voorselectiegesprek worden ingepland (via Teams of Skype) met Margit de Lange. Ons kantoor verzorgt deze voorselectie. Daarna zal een besluit worden genomen door de organisatie of je wordt uitgenodigd voor de verdere procedure bij SkippyPePijN. Er wordt nog bekeken hoe deze afspraak het beste kan worden georganiseerd. Tot slot zullen wij een referentenonderzoek doen.    

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie, stuur dan een e-mail aan Margit de Lange: sollicitatie@vanheklelieveld.nl . Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Margit  van dinsdag tot en met vrijdag tussen 16 en 17 uur via het telefoonnummer 06 - 174 331 33. 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs