Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (28-32 uur)

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Vestigingsmanager

28-32 uur verdeeld over 4 dagen
 

Profiel van de functie

Je werkt samen in een team van meerdere vestigingsmanagers en rapporteert aan de Bestuurder. Jouw doel in deze functie is het realiseren van de strategische doelstellingen in alle werkprocessen (kwaliteit, pedagogiek, personeel, facilitair, financieel en commercieel) binnen jouw vestiging(en). Daarvoor stel je vanuit de organisatiekoers een jaarplan op. Samen met jouw team voer je dit uit. Je implementeert, borgt en evalueert het beleid dat binnen SkippyPePijN wordt vastgesteld. Je denkt ook mee in hoe ontwikkelingen die op onze organisatie afkomen vormgegeven kunnen worden, bijvoorbeeld door deel te nemen aan projectgroepen. Met jouw enthousiasmerende uitstraling geef je op energieke en inspirerende manier leiding aan de medewerkers op jouw locatie(s) en begeleid je teamontwikkeling. Daarbij geef je ruimte aan talenten, ontwikkelkansen en initiatieven en stuur je aan op eigenaarschap. Je werkt samen met basisonderwijs aan IKC ontwikkeling.
Je begeleidt de GGD audits, onderhoudt de relatie met de oudercommissies en met ouders. Je houdt van dynamiek en legt jouw bruisende ideeën voor vernieuwing, groei en ontwikkeling in brede zin voor.
 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, een afgeronde relevante opleiding op bij voorkeur HBO-niveau. 
 • Sterke managementvaardigheden voor het stimuleren van medewerkers, geven van verantwoordelijkheid en begeleiden van ontwikkel- en veranderprocessen.  
 • Ervaring met het hiërarchisch aansturen van minimaal 20 medewerkers.  
 • Ervaring als manager in de kinderopvangbranche is een ‘must’ (hier selecteren wij scherp op).
 • Kennis van de actuele kwaliteitseisen kinderopvang.
 • Ondernemerschap en bedrijfskundige vaardigheden. 
 • Ervaring met ontwikkelingsgericht werken (kinderen en medewerkers). 
 • Warme zakelijkheid. 
 • Energie en een proactieve, flexibele instelling.  
 • Sociale- en communicatieve vaardigheden. 
 • Verbindend. 
 • Humor, passie en plezier.  
 • Plan- en organisatievermogen.

Wij bieden

De kinderopvangbranche en SkippyPePijN zijn steeds in beweging. Als manager bij SkippyPePijN geven wij ruimte voor jouw ideeën en jouw eigen ontwikkeling. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang. De intentie is om na een tijdelijke periode een vaste overeenkomst met elkaar aan te gaan.    

Beschrijving organisatie

Een veilig en geborgen gevoel creëren voor de kinderen die bij ons zijn, waardoor zij kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen gaan ontdekken. Dat is waar SkippyPePijN voor staat. Ruim 260 medewerkers zorgen elke dag weer dat ieder kind graag bij ons wil komen. Wij zijn al jarenlang een sterke en betrouwbare lokale partner in kinderopvang/kindontwikkeling en zijn er trots op dat wij voor generatie op generatie de kinderopvang verzorgen. 

Om steeds de beste opvang en pedagogische begeleiding te kunnen bieden, werken wij bij SkippyPePijN met elkaar ook aan onze eigen groei. Aan groei van onze organisatie en groei van onze medewerkers.  

SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Bekijk onze film

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk en in ieder geval voor 3 juni 2019 ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (o.v.v. SPVM06) via het emailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen. 

Indien je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Margit de Lange of Irena Smoljan per email: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Een van hen zal op een passend moment contact met je zoeken.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs