Vestigingsmanager bij Oya's Childcare in Amsterdam (36 uur)

 

Welkom bij Oya’s Childcare, kinderopvang van de hoogste kwaliteit!
 

Oya’s Childcare is een fantastische plek om te werken. Wil jij deel uitmaken van ons topteam? Ben jij een betrokken manager en coach met passie voor kind-ontwikkeling? Heb je talent om een fantastisch team te sturen, te begeleiden en verder te helpen ontwikkelen? Wil jij ons helpen met onze professionaliseringsslag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vernieuwend concept 

Oya’s Childcare staat voor uitmuntende kinderopvang van zeer hoge kwaliteit en een uitzonderlijk aanbod aan flexibiliteit en service. Wij willen het beste voor kinderen, ouders én onze medewerkers. Vanuit drie mooie, vanuit de organisatie- en pedagogische visie ontwikkelde locaties in Amsterdam werken circa 80 medewerkers aan uitmuntende, servicegerichte kinderopvang met volle aandacht voor de kinderen en de ouders. Zij worden hierin ondersteund door een team van huishoudelijk medewerkers, pedagogisch coaches, een kinderpsycholoog, vestigingsmanagers en het managementteam.  

Bij Oya’s hebben wij plaats voor een nieuwe 

Vestigingsmanager (36 uur)

 

Met passie voor coachen en teamontwikkeling, voor één van onze mooie grote KDV locaties in hartje Amsterdam! In een volledig gerenoveerd pand met aangrenzende afgesloten tuin krijg je de kans om met het fijne team kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan te bieden vanuit het eigentijdse concept en de onderscheidende visie van Oya’s.     

Wat maakt werken bij Oya’s Childcare voor jou als vestigingsmanager zo uniek? 

Bij Oya’s besteden de pedagogisch medewerkers en de teams al hun beschikbare tijd aan de kinderen en aan hun ontwikkeling. De managers en specialisten om hen heen geven richting, faciliteren hen en/of nemen zoveel mogelijk ondersteunende werkzaamheden uit handen. Pedagogische coaches en vestigingsmanagers begeleiden de pedagogisch medewerkers en teams in hun kracht.    
Als vestigingsmanager ben jij bij Oya’s Childcare dan ook de drijvende kracht achter het team en je helpt de medewerkers en de teams ontwikkelen. Bij Oya’s Childcare vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers voor de volle 100% zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien als mens. “Harde elementen” zoals facilitaire zaken en cijfers signaleer en volg je als manager maar worden op hoofdlijnen verzorgd door anderen. Jij als manager bent vooral bezig met het uitdragen van de visie van Oya’s, met het zijn van goede relatie voor de ouders, met het implementeren, uitdragen en borgen van Oya’s beleid, met ondersteunende vraagstukken en met het zo goed mogelijk in hun kracht zijn van de medewerkers en de teams. In het team van vestigingsmanagers van alle locaties vind je fijne en professionele sparringpartners. 

Jouw locatie 

Je komt te werken op één van onze locaties in Amsterdam. Deze locatie heeft in totaal ruimte voor 8 KDV groepen. 

Wat bieden wij? 

Werken bij Oya’s Childcare is iets bijzonders. Wij bieden niet alleen de kinderen, maar ook onze medewerkers een stimulerende omgeving waarin ontwikkeling en hoge kwaliteit voorop staan. Als vestigingsmanager werk je nauw samen met jouw collega vestigingsmanagers, onze pedagogisch coaches, de kinderpsycholoog en met het managementteam. Jij komt terecht in een enthousiast en liefdevol team, waarmee jij samen de beste zorg voor de kinderen kan bieden. 

Wat kun jij nog meer verwachten? 

  • Een goed salaris (hoger dan gemiddeld) waarbij wij kijken naar de kennis en ervaring die iemand meebrengt.  
  • Volledige reiskosten- en/of OV-vergoeding. 
  • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op onbepaalde tijd en met vaste uren (36 uur).
  • Een hele fijne, kwalitatief hoogwaardige werkomgeving en een professioneel team.
  • Met behulp van interne trainingen en coaching zijn er veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Veel leuke uitjes met het team.

Wie ben jij? 

Je kunt je goed vinden in onze pedagogische visie waarin wij zijn geïnspireerd door het gedachtengoed van o.a. Loris Malaguzzi en Emmi Pikler. Van daaruit hebben wij onze eigen pedagogische visie ontwikkeld. Daarnaast ben jij een toegewijde, ervaren, servicegerichte en kwaliteitsgerichte manager met leidinggevende en coachende vaardigheden en met passie voor kind-ontwikkeling. Jij wilt jezelf graag blijven ontwikkelen en bent gemotiveerd om deel uit te maken van een organisatie met een eigentijds concept gebaseerd op hoogwaardige zorg en service. In werktijden ben je flexibel. Je hebt minimaal twee jaar ervaring als manager en beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed. 

Is dit de functie die bij jou past?

Wij maken dan graag kennis met jou. Stuur ons jouw motivatiebrief, waarin jij ons uitlegt waarom werken als vestigingsmanager jou op het lijf geschreven is. Ook horen wij graag waarom jij denkt dat jij goed bij Oya’s Childcare past. Vermeld jij ook welke relevante ervaring jij meebrengt? 

Wij ontvangen jouw brief met een actueel CV graag zo spoedig mogelijk via het e-mailadres werken@oyas.nl

Heb jij eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Frauke Groenevelt via telefoonnummer: 020-2262424.
 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs