Teammanager bij Kiddoozz kinderopvang in Rotterdam (28-32 uur)

Ben jij op zoek naar een nieuwe dynamische leidinggevende positie in de kinderopvang? Waarin je coachend teams verder kunt brengen? Verder mee kunt bouwen? Ben je op zoek naar een omgeving waar je met de organisatie mee kunt groeien? Waar ruimte is voor talenten? Deskundigheidsbevordering hoog in het vaandel staat? Ieder kind welkom is en waar openheid, respect en veiligheid een heel belangrijke plek innemen? Maak dan eens kennis met Kiddoozz! 

Ons team van zeven teammanagers zoekt een nieuwe collega 

Teammanager 

(28 uur, eventueel uit te breiden naar 32 uur)
 

Profiel van de functie

Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen op jouw locaties. Samen met een adjunct locatiehoofd en de pedagogische teams zorg je ervoor dat ouders en kinderen op jouw locaties iedere dag weer tevreden zijn en dat de verdere organisatiedoelstellingen worden behaald. Je stelt een jaarplan op en draagt zorg voor de uitvoering, implementatie en borging van het beleid. De medewerkers neem je hierin vanzelfsprekend mee. Je bewaakt de budgetten en de bezetting.
Je faciliteert de teams op jouw drie locaties (circa 22 medewerkers) en draagt zorg voor een goede werkplek. Daarbij geef je ruimte aan eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor talenten van de medewerkers en je bied daarmee optimale ontwikkelkansen aan de teams. Je stuurt aan op een kwalitatief hoogwaardig pedagogisch klimaat en het voldoen aan de kwalificatie eisen. Je coacht de medewerkers en werkt daarbij nauw samen met de  pedagogisch coach in jouw cluster.  Je bent open, toegankelijk en respectvol in je communicatie en omgang met medewerkers en de ouders/verzorgers. Je onderhoudt op een prettige manier contacten met samenwerkingspartners. 

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding afgerond op bij voorkeur HBO-niveau.
  • Gedegen pedagogische kennis.
  • Managementvaardigheden, ontwikkeld door enkele jaren ervaring in een leidinggevende positie. Was dit in de kinderopvangbranche dan is dat een pre. Een  coachende leiderschapsstijl. Ervaring met het implementeren en borgen van (cultuur)veranderingen.  
  • Een helicopterview om overzicht te kunnen houden over het werk op de drie locaties. 
  • Plan- en organisatievermogen.
  • Een proactieve en ondernemende werkhouding.
  • Een samenwerkende, verbindende werkhouding.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Stressbestendigheid. 

Wij bieden

Een aansprekende functie in de dynamische kinderopvangbranche met ruimte voor eigen ontwikkeling; het als teammanager kunnen samenwerken met zeven collega teammanagers, waarin het team van managers de schakel vormt tussen de locaties en het MT;
Ruimte om mee te kunnen werken aan de organisatie ontwikkeling; Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. De intentie is om na een tijdelijke periode een vaste overeenkomst met elkaar aan te gaan.  

Beschrijving organisatie

Kiddoozz Kinderopvang in Rotterdam e.o. is een leuke en multiculturele kinderopvangorganisatie die een afspiegeling wil zijn van de samenleving. Kiddoozz Kinderopvang biedt meer dan 10 jaar een tweede thuis aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Een thuis waar kinderen rustig kunnen opgroeien, ontdekken en ervaren. Bij Kiddoozz werken wij met VVE. En ook met vijf richtinggevers die een rode draad vormen in ons werk: aandacht, liefde, divers, spelen en balans. Daarnaast binden de kernwaarden respect, openheid en betrouwbaarheid ons. Een veilige werk- , meedenk- en ontwikkelomgeving is bij ons een voorwaarde. Bij Kiddoozz bieden wij ruimte voor talenten en voor het kunnen meedenken hoe wij de kinderopvang nog leuker en beter kunnen maken! 
Kiddoozz is ondernemend! Wij spelen graag in op kansen. Ontwikkeling staat bij Kiddoozz centraal, en daarmee bedoelen wij ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers en van de organisatie. We zijn bij iedereen betrokken en door onze korte lijnen zie je snel resultaat. Bij Kiddoozz werken ruim 300 medewerkers verdeeld over 30 locaties.  

Interesse?

Zin om aan de slag te gaan bij ons? Leuk! Wij laten ons in de voorselectie begeleiden door Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. Jouw motivatiebrief met CV ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk. Je kunt deze richten aan Irena Smoljan (o.v.v. KIDTM01) via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt direct in behandeling genomen.

Heb je eerst nog vragen over de vacature? Stuur dan een bericht aan Irena Smoljan via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Zij staat jou graag te woord en zal op een passend moment contact met je zoeken.

Wil je meer weten over Kiddoozz, onze locaties, wie wij zijn en waar wij voor staan? Neem dan een kijkje op onze website www.kiddoozz.nl.  
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs