Senior Financieel Medewerker bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur per week)

 

Ben je het liefst als financiële en boekhoudkundige duizendpoot bezig en voelt je thuis in een energieke en gezellige werkomgeving? Dan heeft Hestia Kinderopvang een uitdagende en interessante vacature voor je op het hoofdkantoor in Amsterdam! 

 

Senior Financieel Medewerker (32 uur p/w)

 

Hestia, a great place to grow. Do what you love!

Bij onze kleinschalige kinderopvangorganisatie brengen onze pedagogisch medewerkers hun werktijd het liefste door met kinderen. Met veel passie en voldoening leren zij kinderen om de beste versie van zichzelf te worden. Zij zijn zelf al rijk en competent en wij helpen hen verder te ontwikkelen. 
Hestia durft anders te zijn dan andere kinderopvangorganisaties. Maakt bewuste – niet altijd standaard – keuzes voor haar werkwijze en beleid. 
Voor onze activiteiten volgen we de interesses van de kinderen en gaan graag binnen en buiten met hen op avontuur om te kunnen ontdekken en onderzoeken. 
Hestia Kinderopvang is een tweetalige organisatie; kinderen leren Engels èn Nederlands spreken. 
We juichen diversiteit toe en dit zie je dan ook terug in de samenstelling van onze teams en de families op onze locaties. 

Achter het mooie team van pedagogisch medewerkers, pedagogisch coach en teamleiders, staat ons hardwerkende en gezellige kantoorteam. Hoewel wij bij het hoofdkantoor niet met kinderen werken, zijn we minstens net zo betrokken bij onze kinderopvang en gemotiveerd om op onze manier bij te dragen aan Hestia. Voor dit kantoorteam zijn we op zoek naar een medewerker financiële administratie.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrolijke en vlotte collega die onze financiële administratie wil verzorgen en op en top in orde kan houden. Iemand die het in ieder geval leuk vindt om de debiteuren en crediteuren administratie te doen, om de aansluiting tussen de boekhouding en sub administraties te controleren en om bijkomende financiële administratie werkzaamheden uit te voeren zoals bijvoorbeeld het verwerken van kasbladen.

Maar er ligt een grotere uitdaging voor je klaar! 
Wij zoeken een senior financieel medewerker omdat wij als organisatie willen doorgroeien. 
Van onze nieuwe collega vragen wij dan ook dat zij/hij de ambitie heeft om mee te willen groeien. 
Zo willen wij bijvoorbeeld op korte termijn een automatiseringsslag gaan maken. Hieraan en alles wat daarbij komt kijken zal jij een grote bijdrage gaan leveren. We verwachten van je, dat je enthousiast bent om deze uitdaging aan te pakken. 
Als senior financieel medewerker heb jij ervaring met het zelfstandig maken van kwartaalrapportages en jaarrekeningen, een begroting opstellen en investeringsaanvragen van opvanglocaties beoordelen. Op het gebied van bedrijfsovernames zouden wij je ook willen laten assisteren, je hebt hier ervaring mee of in ieder geval de potentie en ambitie om hierin te groeien.    
Je hoeft dit niet helemaal alleen te doen, er zal samenspraak zijn met onze finance manager.

Herken je je in de functie eisen? Stuur ons je sollicitatie!

 • We vinden het erg belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en hier zelfverzekerd in bent.
 • We werken voornamelijk zelfstandig in onze functies, maar uiteraard overleggen we met elkaar en helpen we elkaar waar nodig. Met ieders talenten vormen we samen een sterk kantoorteam. 
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt ermee omgaan als je dag eens anders loopt dan gepland door ad-hoc zaken, je bent stressbestendig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief vaardig. We zijn een tweetalige organisatie. Op kantoor spreken we onderling Nederlands maar veel van de verdere communicatie verloopt in het Engels, zowel telefonisch, als per email. Een perfect Engels niveau is niet wat we van je vragen, maar de Engelse taal moet geen belemmering/beperking voor je zijn.
 • Je hebt universitair werk & denk niveau en een financiële opleiding.
 • Je beschikt over boekhoudkundige kennis, hebt ervaring met opstellen van rapportages en voorbereidende werkzaamheden voor periode afsluitingen en de jaarrekening.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met debiteuren-/crediteurenbeheer, of een soortgelijke functie.
 • Je bent sociaal, klantgericht en dienstverlenend.
 • Je hebt een proactieve- en flexibele werkhouding.
 • Je hebt affiniteit met kinderopvang en de Reggio Emilia benadering, ideeën en kenmerken spreken je aan.
 • Als je kennis en ervaring hebt met het programma KidsVision is dat een pre.
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam (afstand woon-werkverkeer <50 km).

Wat biedt Hestia jou?

Hestia is een warm familiebedrijf en bij alle locaties is een persoonlijke en huiselijke sfeer voelbaar.
We werken hard, maar staan er open voor om elkaar (ad-hoc) te helpen als dat nodig is en vinden het als team erg belangrijk om elke dag te lachen. Het doel is je vertrouwd en thuis voelen en elke dag met een goed gevoel werken en naar huis gaan.
Wij vinden het belangrijk dat je je talenten kunt inzetten, het wordt gewaardeerd als je initiatiefrijk bent, je mag jezelf zijn en krijgt de kans om verder te ontwikkelen. 

De salariëring is op basis van de CAO Kinderopvang. Het salaris zullen wij bespreken in een gesprek en inschaling is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheid en ervaring die je meebrengt. 
Volgens de CAO Kinderopvang is een eindejaarsuitkering van toepassing. 
Indeling van de werkdagen is in overleg. 
Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en streven naar een langdurige samenwerking met zicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.  
Er is een mogelijkheid tot deelname aan het Bedrijfsfitness Nederland plan. 

Neem een kijkje op de website of onze social media kanalen voor een indruk van onze organisatie en locaties. Voor de CAO Kinderopvang: www.kinderopvang-werkt.nl/werknemers

Ben je enthousiast geraakt over de functie en Hestia en herken je je in het profiel?

Wij kijken uit naar je reactie. Stuur ons je motivatiebrief met je CV.  Je kunt deze richten aan het e-mailadres info@hestiakinderopvang.nl ter attentie van Linda Kuiper. 
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen. 

Op basis van je brief kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. Als we dit als positief ervaren, zullen wij je uitnodigen voor een tweede gesprek. Hierna zal een besluit worden genomen over een aanbod. 


 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs