Senior Financieel Medewerker bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (32 uur per week)

Jij bent het liefst als financiële en boekhoudkundige duizendpoot bezig en voelt je thuis in een energieke en gezellige werkomgeving? Dan hebben wij een uitdagende en interessante vacature voor je bij ons hoofdkantoor in Amsterdam (Buitenveldert);

Senior Financieel Medewerker
(32 uur p/w)

Hestia, a great place to grow. Do what you love!

Bij onze kleinschalige kinderopvangorganisatie brengen onze pedagogisch medewerkers hun werktijd het liefste door met kinderen. Met veel passie en voldoening leren zij kinderen om de beste versie van zichzelf te worden. Zij zijn zelf al rijk en competent en wij helpen hen verder te ontwikkelen. 
Hestia durft anders te zijn dan andere kinderopvangorganisaties. Maakt bewuste – niet altijd standaard – keuzes voor haar werkwijze en beleid. 
Voor onze activiteiten volgen we de interesses van de kinderen en gaan graag binnen en buiten met hen op avontuur om te kunnen ontdekken en onderzoeken. 
Hestia Kinderopvang is een tweetalige organisatie; kinderen leren Engels èn Nederlands spreken. 
Wij juichen diversiteit toe en dit zie je dan ook terug in de samenstelling van onze teams en de families op onze locaties. 

Achter het mooie team van pedagogisch medewerkers, pedagogisch coach en teamleiders, staat ons hardwerkende en gezellige kantoorteam. Hoewel wij bij het hoofdkantoor niet met kinderen werken, zijn we minstens net zo betrokken bij onze kinderopvang en gemotiveerd om op onze manier bij te dragen aan Hestia. Voor dit kantoorteam zijn we op zoek naar een senior medewerker financiële administratie.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrolijke en vlotte collega die onze financiële administratie wil verzorgen en op en top in orde kan houden. Iemand die het in ieder geval leuk vindt om de debiteuren en crediteuren administratie te doen, om de aansluiting tussen de boekhouding en sub administraties te controleren en om bijkomende financiële administratie werkzaamheden uit te voeren zoals bijvoorbeeld het verwerken van kasbladen.

Maar er ligt een grotere uitdaging voor je klaar! 
Wij zoeken een senior financieel medewerker omdat wij als organisatie willen doorgroeien. Van onze nieuwe collega vragen wij dan ook dat zij/hij de ambitie heeft om mee te willen groeien. Zo willen wij bijvoorbeeld op korte termijn een automatiseringsslag gaan maken.  Als senior financieel medewerker heb jij ervaring met het zelfstandig opstellen van kwartaalrapportages en jaarrekeningen, een begroting opstellen en investeringsaanvragen van opvanglocaties beoordelen. Op het gebied van bedrijfsovernames reken wij op jouw bijdrage, je hebt hier ervaring mee of in ieder geval de potentie en ambitie om hierin te groeien. Je trekt hierin op met de finance manager, tevens je leidinggevende en mentor.

Herken jij je in de navolgende functie eisen? Stuur ons je sollicitatie!

 • Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en hier zelfverzekerd in bent.
 • Wij werken voornamelijk zelfstandig in onze functies, maar uiteraard overleggen wij met elkaar en werken wij samen waar nodig. Met ieders talenten vormen wij samen een sterk kantoorteam. 
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt ermee omgaan als je dag eens anders loopt dan gepland door ad-hoc zaken, je bent stressbestendig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief vaardig. Wij zijn een tweetalige organisatie. Op kantoor spreken wij onderling Nederlands maar veel van de verdere communicatie verloopt in het Engels, zowel telefonisch, als per email. Een perfect Engels niveau is niet wat wij van je vragen, maar de Engelse taal moet geen belemmering/beperking voor je zijn.
 • Je hebt een universitair werk & denk niveau en een passende financiële opleiding.
 • Je beschikt over boekhoudkundige kennis, hebt ervaring met opstellen van rapportages en voorbereidende werkzaamheden voor periode afsluitingen en het opstellen van de jaarrekening.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met debiteuren-/crediteurenbeheer, of een soortgelijke functie.
 • Je bent sociaal, klantgericht en dienstverlenend.
 • Je hebt een proactieve- en flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over passende competenties, bent leergierig en neemt indien noodzakelijk initiatief en hebt rechtvaardigheid hoog in je vaandel.
 • Je hebt affiniteit met kinderopvang en de Reggio Emilia benadering, deze ideeën en kenmerken spreken je aan.
 • Als je kennis en ervaring hebt met het programma KidsVision is dat een pre.
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam (afstand woon-werkverkeer <50 km.).

Wat biedt Hestia jou?

Hestia is een warm familiebedrijf en bij alle locaties is een persoonlijke en huiselijke sfeer voelbaar.
We werken hard, maar staan er open voor om elkaar (ad-hoc) te helpen als dat nodig is. 
We zijn serieus, maar zeker geen grijze stille muizen. We zijn een energiek team, jong van geest en vinden het erg belangrijk om elke dag te lachen. Past dat ook bij jou?
Het doel is je vertrouwd en thuis voelen en elke dag met een goed gevoel werken en naar huis gaan.
Wij vinden het belangrijk dat je je talenten kunt inzetten, het wordt gewaardeerd als je initiatiefrijk bent, je mag jezelf zijn en krijgt de kans om verder te ontwikkelen. 

De salariëring is op basis van de CAO Kinderopvang. Het salaris zullen wij bespreken in een gesprek en inschaling is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheid en ervaring die je meebrengt. 
Volgens de CAO Kinderopvang is een eindejaarsuitkering van toepassing. 
Indeling van de werkdagen is in overleg. 
Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en streven naar een langdurige samenwerking met zicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.  
Er is een mogelijkheid tot deelname aan het Bedrijfsfitness Nederland plan. 

Neem een kijkje op de website of onze social media kanalen voor een indruk van onze organisatie en locaties. Voor de CAO Kinderopvang: www.kinderopvang-werkt.nl/werknemers

Ben je enthousiast geraakt over de functie en Hestia en herken je je in het profiel en de team spirit?

Stuur ons je motivatiebrief met je CV. Je kunt deze richten aan het e-mailadres info@hestiakinderopvang.nl.  t.a.v. Linda Kuiper. 
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen. 

Op basis van je brief kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. 
Als wij dit als positief ervaren, zullen wij je uitnodigen voor een tweede gesprek, waarin een casus kan worden voorgelegd. Hierna zal een besluit worden genomen.


 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs