P&O adviseur bij Bambino in Dordrecht (18 uur)

Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Wij bieden kinderen liefdevolle zorg vanuit christelijk perspectief. Gods liefde mag je als medewerker bij ons van harte uitdragen. 

Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid tot een betrokken team van inmiddels circa 90 medewerkers. Daarom zijn wij voor onze organisatie op zoek naar een energieke en bevlogen:  

P&O adviseur
(circa 18 uur per week)

 

Profiel van de functie

Als P&O adviseur ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, implementeren, borgen en uitvoeren, van het personeelsbeleid gericht op de koers van Bambino. Je volgt daarvoor de ontwikkelingen in de maatschappij, de branche en het P&O werkgebied en vertaalt deze naar beleidsvoorstellen voor Bambino. Je schrijft P&O beleid en ontwikkelt P&O instrumenten en werkprotocollen. Je bent een adviseur en sparringpartner voor het managementteam en de directie voor P&O vraagstukken en begeleidt hen bij de uitvoering. Je bent aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor onderwerpen als de cao, arbeidswetgeving, verzuim, arbo en vitaliteit en in- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast geef je uitvoering aan overige personele werkzaamheden zoals de periodieke uitvoering van de arbo RI&E en recruitment. Op de afdeling P&O is ondersteuning van medewerkers personeelsadministratie. De P&O adviseur denkt in het MT organisatiebreed mee. De werkzaamheden vinden plaats op het Centraal Bureau van Bambino in Dordrecht en afwisselend zal je locaties bezoeken.

Functie-eisen

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau (HRM, P&O, P&A of vergelijkbaar). Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare allround P&O functie.
 • Analytisch vermogen gecombineerd met ‘hands-on’ mentaliteit; daarmee goed kunnen schakelen op alle niveaus. 
 • Je bent breed belangstellend en nieuwsgierig naar maatschappelijke ontwikkelingen, trends en veranderende wetgeving en kunt deze vertalen in praktische beleidsvoorstellen.
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook verbindend. 
 • Je bent proactief, vasthoudend en overtuigend en hebt een dienstverlenende instelling.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je kunt je uitstekend schriftelijk uitdrukken en bent in staat om beleid concreet en helder verwoorden.
 • Je bent resultaatgericht, georganiseerd, planmatig en procesmatig. 
 • Je bent goed bekend met de actuele P&O instrumenten en wervingsmethodieken. 
 • Kennis van Loket en Afas is een pre.
   

Werken bij Bambino

Bambino heeft een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door openheid, respect en enthousiasme. De uren worden bij voorkeur verdeeld over 3 werkdagen. Bambino is geen gewone baan: elke medewerker leeft vanuit een persoonlijke relatie met Jezus als verlosser en beleeft zijn werk als dienst in het Koninkrijk van God. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang (schaal 9). 

Bekijk onze film

Interesse?

Meer informatie over Bambino vind je op onze website www.bambino-kinderopvang.nl.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Luttik (Directeur): 088 777 9 222.
Wij maken graag met jou kennis. Jouw motivatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar sollicitatie@bambino-kinderopvang.nl t.a.v. Esther Luttik. 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs