Pedagogisch Medewerker BSO bij Bambino Christelijke Kindercentra (verschillende regio's, fulltime, parttime, oproep)

 

Zin in een leuke nieuwe baan in de BSO?

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Om zo een sterk fundament te leggen in het leven van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. 
Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. De teams werken zelfstandig, onder begeleiding van het Centraal Bureau, ervaren Managers en soms ook Assistenten. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen in het mooie pedagogische vak. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij met ons mee? 

Wij hebben plek voor nieuwe collega’s op verschillende van onze locaties (Eindhoven/Best, Dordrecht en Delft): 


Pedagogisch Medewerkers BSO

Er zijn parttime en fulltime mogelijkheden en ook voor afroepwerk 
of als bijbaan naast je studie HBO Pedagogiek of SPH! 

 

Wat ga je doen? 

Samen met je collega’s zorg je voor een fijne tijd in een veilige en huiselijke sfeer voor de kinderen als een verlengde van de schoolplek en thuis. Je geeft aandacht aan de kinderen en biedt ruimte voor hun verhaal, voor een gezellig praatje. Als team organiseren jullie leuke activiteiten die passen binnen de visie van Bambino: van het maken van kunstwerken en het bakken van koekjes tot aan een spelactiviteit en het leren over de natuur. Daarbij stimuleer je kinderen steeds in hun brede ontwikkeling. Bij Bambino geef je daarbij steeds invulling aan jouw taak vanuit de Christelijke geloofsovertuiging.  

Wat neem je mee? 

  • Je bent in het bezit van een diploma waarmee je gekwalificeerd aan de slag kan als Pedagogisch Medewerker op de BSO (www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma).
  • Je wordt blij van kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau.
  • Je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en hoe je hen kunt betrekken.
  • Je bent een kei in het bedenken en organiseren van inspirerende, originele activiteiten.
  • Je kunt goed samenwerken. 
  • Je wilt graag vanuit je persoonlijk geloof werken bij een Protestants Christelijke organisatie.

Werken bij Bambino

Op de drie locaties bieden wij parttime en fulltime functies. Je kunt bijvoorbeeld een combinatie maken van werken op de BSO in Delft en Dordrecht of een combinatie werken op de BSO en in de dagopvang.  We bieden ook mogelijkheden voor afroepwerk en voor een bijbaan naast jouw HBO studie Pedagogiek of SPH. 
De BSO werktijden zijn in schoolweken tussen 11:30 en 18:30 uur voor de BSO (de VSO 7:30-8:30 uur) en in de vakanties tussen 7:30-18:30 uur. 
Het salaris is conform CAO kinderopvang schaal 6. Als je over minimaal 3 jaar BSO ervaring beschikt en als je sportief, creatief en/of muzikaal bent en je dit talent graag inzet voor activiteiten voor de kinderen, behoort een inschaling in schaal 7 tot de mogelijkheden. 
Heb je zelf kinderen? Bij Bambino krijgen medewerkers korting bij opvang op onze locaties. Bambino heeft een prettige bedrijfscultuur waarbij wij werken vanuit de waarden openheid, respect en enthousiasme. 

Interesse?

Leuk! Wij maken graag kennis met je en praten dan verder met jou. Wil je eerst nog wat meer weten? Meer informatie over Bambino kun je vinden op onze website www.bambino-kinderopvang.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze organisatie via het telefoonnummer: 088 - 777 9 222.  De Directeur of Manager die dan aanwezig is helpt jou graag verder. 

Stuur je motivatiebrief met CV naar: sollicitatie@bambino-kinderopvang.nl.
Vermeld daarin of je op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, een baan voor oproepwerk of een baan naast jouw studie HBO Pedagogiek of SPH. Wij kijken uit naar je reactie en maken graag met jou kennis! 

 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs