Pedagogisch Medewerker bij Greenkidzz "Met een warm hart voor duurzame kinderopvang" (Amsterdam, KDV, horizontale groepen, fulltime en parttime)


Greenkidzz is een kleinschalig kinderopvang met een huiselijke uitstraling. Wij hebben twee locaties in Amsterdam: in Oud-west en Oud-Zuid. Bij beiden locaties kom je te werken met lieve, gezellige en vaste collega's die samen met jou en de kinderen de dag gaan indelen. Het is namelijk de vrije tijd van de kinderen, waarbij niks moet, maar alles mag! Bij Greenkidzz spelen de kinderen lekker veel buiten en kunnen de baby's zelfs buiten slapen. Ook krijgen alle kinderen vanaf 6 maanden dagelijks een biologische en vegetarische maaltijd. 

De Pedagogisch Medewerkers bij Greenkidzz krijgen veel vrijheid om zelfstandig uitjes te plannen en te ondernemen. Wij hebben zelfs een lidmaatschap op Artis! Verder organiseren wij verschillende activiteiten, zoals dansen, (baby)yoga, theater en nog veel meer. Er hangt dan ook een gezellig, ontspannen huiselijk sfeer en de collega('s) zijn er elke dag met 100% enthousiasme, met elkaar en voor de kinderen. 

Greenkidzz werkt bewust met horizontale groepen. En we werken vanuit de pedagogische visies van Malaguzzi, Steiner en Gordon. Deze vind je bijvoorbeeld terug in onze bijzondere natuurbeleving en in een goede communicatie met kinderen en ouders.

Bij Greenkidzz hebben we plaats voor enkele nieuwe collega’s:

 

Pedagogisch Medewerker

 

Word jij onze enthousiaste nieuwe collega? We hebben plek op de babygroep (beide locaties), op een peutergroep (Oud-Zuid) en op een dreumesgroep (Oud-Zuid). We hebben mogelijkheden voor 35 uur per week (4 dagen). Parttime werken (3 dagen) is eventueel ook mogelijk.  

 

Wat vragen wij van jou?

Je houdt er van om lekker bezig te zijn met kinderen van 0 tot 4 jaar. Je bent leergierig en hebt veel liefde en passie voor kinderen. Voor vragen van ouders neem je de tijd, want je weet hoe belangrijk dat is. Verder ben je goed in staat om je in de kinderen te verplaatsen en samen met je collega’s maak je er een fijne, ontspannen en creatieve dag van.
Verder vragen wij van jou: 

 • Een afgeronde kindgerichte opleiding; of SPW Pedagogisch Werk of een afgeronde HBO opleiding zoals de Pabo, SPW of Pedagogiek die kwalificeert om te mogen werken als Pedagogisch Medewerker 0-4 jaar.
 • Een actieve houding.
 • Goede Nederlandse communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Woonachtig in Amsterdam of omgeving.


Wat bieden wij jou?

 • Bij goed functioneren vooruitzicht op een onbepaalde tijd contract. 
 • Vaste dagen en uren per week op contract. 
 • Gereduceerd tarief op de kinderopvang bij Greenkidzz.
 • Vergoedingen voor studiedagen, trainingen en/of opleidingen.
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s. 
 • Goede ondersteuning van het management team. 
 • Iedereen bij Greenkidzz staat open voor vragen, suggesties en leuke en/of nieuwe ideeën.
 • Twee keer per jaar interessante studiedagen.
 • Coaching gesprekken die een meerwaarde voor jouw professionaliteit hebben. 
 • Diverse bijscholingsmogelijkheden. 
 • Leuke teamuitjes.

 

Solliciteren  

Enthousiast? Voel jij je na het lezen van deze vacature aangesproken, lijkt het je leuk om bij ons te werken en voldoe jij aan de functieomschrijving? Ben jij dé persoon die wij zoeken? Laat het ons weten! Mail ons dan jouw CV en neem een kijkje op de volgende link voor de uitgebreide vacature!
https://banen.greenkidzz.nl/

Stuur jouw CV met jouw motivatie en toelichting aan ons via het e-mail adres: info@greenkidzz.nl

We vragen je helaas om niet te solliciteren als je niet over een gekwalificeerd diploma beschikt om te kunnen werken als Pedagogisch Medewerker in de Kinderopvangsector! 

Wil je nog iets meer weten wie we zijn? Bekijk dan ons filmpje

We spreken graag vrijblijvend met jou verder, vertellen je graag meer over wie wij zijn en waar we voor staan en zien uit naar je reactie! 

 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.