Pedagogisch Medewerker bij Bambino Kindercentra, in verschillende regio's en dienstverbanden

 
Word jij nieuwe collega Pedagogisch Medewerker bij Bambino Christelijke Kindercentra? Er zijn verschillende dienstverbandmogelijkheden in verschillende regio’s!  


Bambino Christelijke Kindercentra biedt kinderopvang op verschillende plaatsen in  het land (Best, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Katwijk en Valkenburg ZH). Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Wat Bambino uniek maakt, is dat kinderen begeleid worden vanuit een christelijke levensovertuiging. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Bambino is in het afgelopen jaar uitgegroeid binnen inmiddels zes gemeenten tot een betrokken team van circa 90 medewerkers.


Welke mogelijkheden hebben wij voor jou? 

 • Voor een locatie in Dordrecht zoeken wij een Pedagogisch Medewerker voor de VVE-peutergroep en/of buitenschoolse opvang.
 • Voor een locatie Coole Kikkers in Dordrecht zoeken wij een Pedagogisch Medewerker BSO (voor 1,2 of 3 dagen of in combinatie met dagopvang of BSO in Delft 4 of 5 dagen). 
 • Voor een locatie in Delft zoeken wij een Pedagogisch Medewerker voor de VVE-peutergroep en/of buitenschoolse opvang.
 • Voor een locatie Koters & Ko in Eindhoven en Zonnestralen in Best zoeken wij  Pedagogisch Medewerkers voor verschillende groepen voor 20-24 uur per week. In deze locaties wordt nauw samengewerkt met verschillende scholen en met een VVE programma. 
 • Voor onze 7 VVE peuterlocaties in Katwijk zoeken wij Pedagogisch Medewerkers op afroep.  

Er zijn verschillende mogelijkheden in de verschillende gemeenten voor vaste uren, voor oproep dienstverbanden èn voor studenten die een functie als Pedagogisch Medewerker zoeken als een bijbaan. 

Wil je meer weten over een bepaalde vacature? Op onze website: https://www.bambino-kinderopvang.nl/vacatures/ vind je per vacature per gemeente een uitgebreide beschrijving.  Wat is “de rode draad” voor iedere vacature die wij aanbieden? 

De functie

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van de groep kinderen. Je organiseert leuke activiteiten binnen en buiten de locatie en stimuleert kinderen in hun ontwikkeling tot zelfstandig en sociaal individu.


Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma waarmee je gekwalificeerd aan de slag kan als pedagogisch medewerker (www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma), je beschikt bij voorkeur over een MBO-4 of een HBO diploma maar dit is geen vereiste.

 • Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau.

 • Je weet goed hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en hoe je hen kunt betrekken.

 • Je bent een kei in het bedenken en organiseren van inspirerende, originele activiteiten.

 • Je beschikt over een VVE certificaat (of bent bereid om deze te gaan halen). 

 • Heb je ervaring met werken bij een voorschool dat is dat in sommige vacatures een pre. 

 • Belangstelling voor een vacature van pedagogisch medewerker BSO? Dan heb je bij voorkeur ervaring in de BSO. En je bent sportief, creatief en/of muzikaal en zet dit talent graag in voor activiteiten voor de kinderen.

Werken bij Bambino

Het salaris is conform CAO kinderopvang. Bambino heeft een prettige bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door openheid, respect en enthousiasme. Werken bij Bambino is geen gewone baan: elke medewerker leeft vanuit een persoonlijke relatie met Jezus als verlosser en beleeft zijn werk als dienst in het Koninkrijk van God.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de volgende personen per gemeente: 

Vacatures in Delft  Esther van Mourik (manager): 06-18344967.
Vacatures in Dordrecht Esther van Mourik (manager): 06-18344967.
Vacatures Eindhoven/Best Marijke Elissen (manager): 06-11397493.
Vacatures in Katwijk  Johan Luttik (interim manager): 06-82426191.

Geïnteresseerd en wil je solliciteren?

Stuur dan snel je motivatiebrief met curriculum vitae naar: sollicitatie@bambino-kinderopvang.nl.
Wij kijken uit naar je reactie en ontmoeten jou graag! 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs