Pedagogisch medewerker babygroep bij de Hobbithoeve in Driemond, 25,5 - 34 uur per week

Ben je op zoek naar een vacature in de kinderopvang voor pedagogisch medewerker op een babygroep? Hestia is middelgrote kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0-12 jaar met 60-70 medewerkers die werkzaam zijn op vijf locaties in Amsterdam, Amstelveen en Driemond. We zijn een familiebedrijf en dit voel je ook bij onze medewerkers en op onze groepen. We geven elkaar veel persoonlijke aandacht en het contact met de kinderen, collega's en ouders is warm. Wij hebben een vacature van: 

Pedagogisch Medewerker babygroep 

Op onze nieuwe locatie Hobbithoeve in Driemond! 

 • Salaris €2.385 - €3.192 bruto voor 36 uur (schaal 6 CAO Kinderopvang) 
 • Aanvullende voorwaarden volgens de CAO Kinderopvang 
 • Tussen de 25,5 en 34 uur per week is mogelijk (3 of 4 dagen)   
 • Mogelijkheid om te werken op een heel mooie locatie in het buitengebied van Amsterdam (met KDV en BSO). 
 • In een hecht en zelforganiserend team in een heel goede sfeer
 • Opleiding Natuurlijk leren volgens de ‘Hestia Way’
 • Ruimte voor ontwikkeling van jouw talent

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
Onze medewerkers zeggen: “Hestia is uniek in haar soort.” “Ik zou voor geen enkele andere kinderopvangorganisatie willen werken omdat ik daar nooit zal ervaren wat ik hier doe”. Waarom ze dat zeggen?

 • Inspirerende omgeving waar natuurlijke ontwikkeling key is. Denk Reggio Emilia, Montessori en Steiner als belangrijke pedagogische invloeden die we in de praktijk brengen. Hestia heeft haar eigen trainingen ontwikkeld en zorgt ervoor dat jij na een tijdje expert bent op het gebied van natuurlijke kindontwikkeling.
 • Veel vrijheid en creativiteit in je werkzaamheden. Je mag hier binnen de werkwijze helemaal je eigen invulling geven aan activiteiten en je eigen talenten inzetten. Of dat nu creativiteit, geschiedenis, voeding, sport, mindfulness of een enorme fascinatie voor de natuur is, alles is even waardevol en mogelijk binnen ons kader.
 • Wij staan voor duurzame verandering. Hestia is vernieuwend in de kinderopvang. We zijn Bcorp gecertificeerd en denken na over onze impact op het klimaat, de omgeving en de maatschappij. Komende jaren willen we de permacultuur gedachte nog verder uitbouwen. 
 • Een internationale omgeving waar we cultuur en diversiteit vieren. Doordat meerdere van onze kinderopvang locaties tweetalig zijn (minimaal 30% Engels en minimaal 50% Nederlands; tweetaligheid is overigens niet het geval in Driemond) én de pedagogische visie uniek, trekt dit mensen aan vanuit zowel Nederland als plekken van over de hele wereld. Dat maakt dat we inmiddels een hechte internationale familie zijn waar cultuur en achtergrond gevierd worden. 

Wat kunnen we jou bieden? Een baan op maat!

Onze vacatures als pedagogisch medewerker zijn op maat wat betekent dat we heel graag met jou in gesprek gaan over wat je zoekt. Daar vormen we dan de baan omheen. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw wens voor je toekomstige ontwikkelingen. Kinderopvang is mensgericht en wij vinden dus dat het om de persoonlijke aandacht voor elk mens hierin gaat. Daarom bij Hestia: een baan op maat! 

Wat krijg je in ieder geval bij Hestia?

 • Salaris €2.385 - €3.192 bruto (schaal 6 CAO Kinderopvang) 
 • Opleiding in je eerste jaar in de Hestia Way Natuurlijk leren
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via allerlei cursussen
 • Mogelijke deelname aan werkgroepen rondom werkplezier, ontwikkeling van mensen en duurzaamheid
 • Mensgerichte werkgever die bezig is met vitaliteit, talentprofielen en privé/werkbalans
 • Eindejaarsuitkering
 • Korting op je fitnessplan

Wie zoeken wij?

Pedagogische professionals die kinderen willen helpen met het zelf leren doen en enthousiast worden van Reggio Emilia, Maria Montessori en Rudolf Steiner. Mensen die duurzaamheid belangrijk vinden en willen werken volgens het gedachtegoed van bijvoorbeeld permacultuur. Pedagogisch medewerkers die diversiteit en inclusie belangrijk vinden. Kortom, mensen die van betekenis willen zijn en met ons willen bouwen aan een nieuwe vorm van kinderopvang. 

Kom bij ons solliciteren!

Herken jij jezelf hierin en heb jij een diploma dat goedgekeurd is voor werken in de kinderopvang (check je diploma hier als je het niet zeker weet)? 
Wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan je motivatiebrief je CV naar Margit via hetzelfde e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl.
Wil je eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje met al je vragen naar Margit de Lange van VH&L HR Kinderopvang via het e-mail adres delange@vanheklelieveld.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs