Operationeel manager bij Norlandia in de regio Etten Leur (36 uur)

Norlandia Kinderopvang zoekt per 1 maart 2019 een ondernemende MANAGER (36 uur) met een warme persoonlijkheid die gaat voor de inhoud, maar oog heeft voor de relatie.
Standplaats: Etten Leur

Profiel van de functie

 • Je draagt onze ideeën van onze Noorse pedagogische kwaliteiten vol overtuiging uit en daarmee bind je kinderen, ouders, medewerkers en partners aan ons.
 • Je brengt nieuwe inzichten in en bent in staat om oplossingen te bedenken voor vraagstukken die op je pad komen. Je ziet kansen.
 • Je gaat meewerken aan projecten die vanuit het hele land worden opgezet om de kinderopvang voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.
 • Je legt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie waardoor jouw mensen kunnen groeien en taken goed verdeeld worden binnen het team.
 • Je hebt een neus voor groei. Groei van mensen, groei van de organisatie.
 • Je bent een ambassadeur van Norlandia Kinderopvang. Je straalt vertrouwen uit. Je geeft erkenning aan anderen en zorgt ervoor dat jouw mensen trots zijn op hun werk.
 • Je bent integraal verantwoordelijk voor alle zaken op jouw locaties.
 • Je geeft direct leiding aan ongeveer 40 medewerkers. Zij zijn verdeeld over 6 locaties.

Hoe word je ondersteund?

Norlandia Kinderopvang heeft een service center van waaruit je ondersteuning krijgt op het gebied van kwaliteit, personeel en organisatie, financiën, ICT, marketing, communicatie en kindplanning. Daarnaast kun je bouwen op jouw regiomanager en is er regelmatig overleg met jouw collega managers.
 

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding met een aanvullende managementopleiding, of de bereidheid om die snel op te pakken.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je hebt goede inhoudelijke pedagogische kennis en daarnaast kennis van daarbij horende wetgeving.
 • Je hebt een ondernemingsgeest met hart voor de zaak en de mensen.
 • Je bouwt mee aan een organisatie die effectief en efficiënt werkt.
   

Wij bieden

 • Een prettige werksfeer waarin je verantwoordelijkheid, waardering en erkenning krijgt voor successen en mee mag praten.
 • Volop mogelijkheid voor persoonlijke groei.
 • Een salaris volgens schaal 10 van de cao kinderopvang.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
   

Beschrijving organisatie

Norlandia Care Group is een internationale organisatie die kinderopvang, zorghotels en ouderenzorg aanbiedt. Wij hebben vestigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Polen en Nederland en in totaal circa 8.500 medewerkers in dienst. In Nederland richt Norlandia kinderopvang zich met circa 500 medewerkers op het aanbieden van kinderopvang (KDV, BSO en VVE). Er wordt gewerkt vanuit 36 locaties, verspreid over diverse regio’s in Nederland.
Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang van Noorse kwaliteit voor kinderen van 0-12 jaar. Wij geven kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat ze al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar. Bij Norlandia kinderopvang leven wij naar de kernwaarden CARE: Competentie, Ambitie, Respect en Energie.

Norlandia Kinderopvang is trots op haar kwaliteit en wil dit kenbaar maken. Niet door te zeggen dat we goed zijn maar door goede dingen doen. De beste pedagogische kwaliteit vinden wij volstrekt normaal. Zin in een leven lang spelen en leren. Een goed leven, elke dag. Dat is waar we voor staan. Met onze Noorse, Scandinavische basis, onze aandacht voor duurzaamheid, onze CARE-waarden en onze medewerkers waar we trots op zijn bieden wij alle vormen van kinderopvang aan.
We gaan groeien. Dus kom je te werken in een organisatie die volop in beweging is. Onze naam komt op steeds meer locaties in beeld in Nederland.
 

Interesse?

Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang helpt Norlandia met het invullen van deze vacature. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie en met CV zo spoedig mogelijk ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, t.a.v. Margit de Lange o.v.v. ‘NORMV11’  via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl.

Indien je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Margit de Lange per e-mail: delange@vanheklelieveld.nl. Zij zal op een passend moment contact met jou opnemen. 
 

Solliciteer

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs