Operationeel Leidinggevende bij Kinderopvang De Wonderberk in Haarlem en Castricum (24 uur)

 


Antroposofische kinderopvang in Haarlem

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe operationele leidinggevende en coördinerende baan? Binnen een onderscheidende kinderopvang? En wil je de ruimte krijgen om op een fijne plek te werken en groeien? 

Wat bieden wij?

Wij zijn een nog jonge, groeiende kinderopvang in Haarlem en Castricum. Wij bieden aan kinderen een rustige, warme plek in een steeds drukkere samenleving. Respect, aandacht en verwondering en het echt kijken naar het unieke van de kinderen vinden wij belangrijk. Dit geldt ook naar jou! Wij willen ook jou de ruimte geven om met je kwaliteiten aan de gang te gaan en dat te doen waar jij enthousiast van wordt. De Wonderberk biedt hele dag opvang voor kinderen van 0-4 jaar, halve dagopvang (peutergroep) voor van 2,5 tot 4 jarigen en heeft 5 NSO groepen. Wij werken volgens de Antroposofische visie op bijzondere locaties. Neem gerust eens een kijkje op onze website!

Wat houdt de functie in?

Per direct hebben wij plaats voor een operationeel leidinggevende. Je bent verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op onze hoofdlocatie in Haarlem. Je bent aanspreekpunt voor je collega’s en de ouders. Jouw leidinggevende is de manager van de organisatie. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de uitvoer van het algemene en pedagogisch beleid, je stuurt circa 20 pedagogisch medewerkers, invallers en stagiaires operationeel en functioneel aan, bent aanwezig en/of voorzitter bij vergaderingen, je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van opleidingen, bij- en nascholing, je houdt functionerings-, evaluatie-, en ziekteverzuimbegeleiding gesprekken. Bij meer complexe vraagstukken is de manager betrokken. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het personeelsrooster, pr- en communicatie activiteiten en HRM vraagstukken zoals consequenties cao en kabinetsbesluiten. Je vervangt de manager en hebt één keer per kwartaal een maand lang de ziekmeldtelefoon.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een operationeel leidinggevende voor 3 dagen per week. Zie jij jezelf werken in een zelfstandig team? Wil je meedenken met onze verdere ontwikkelingen en professionalisatie? Heb jij een relevante HBO diploma, een pedagogische achtergrond en kennis van het HRM/personeelsproces? Heb je daarnaast minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in soortgelijke operationele leidinggevende functie en affiniteit met de antroposofische pedagogiek? Dan zou je bij ons weleens heel goed op je plek kunnen zijn. 

Interesse?

Belangstelling? Graag maken wij kennis met jou indien je enthousiast wordt van de kinderopvang en van onze organisatie en denkt aan te sluiten op het vacatureprofiel. 
Stuur jouw actuele CV en motivatiebrief voor 14 september 2020 aan Katinka Deibel, Manager Kinderopvang, via het e-mail adres info@wonderberk.nl. Je hoort dan weer zo snel mogelijk van ons. 

Heb je eerst nog vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Katinka of Nelleke via het telefoonnummer: 023-820 09 55. Meer informatie vind je ook op onze website www.wonderberk.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs