Locatiemanager bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam

 

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie.

Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het zetten van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! 

Locatiemanager kinderopvang Amsterdam (24-36 uur)

HBO werk/denkniveau

Wij hebben de organisatie onlangs anders ingericht en hierdoor hebben wij nu nog  drie vacatures van Locatiemanager beschikbaar in verschillende stadsdelen in Amsterdam. Ervaring in de kinderopvang is voor deze vacature fijn maar geen must! De sector zullen wij jou verder leren….. We vinden het wel belangrijk dat je maatschappelijk betrokken bent, passie hebt voor ontwikkeling van mensen en een functie van operationeel leidinggevende jou past als een jas…!   

Wat houdt deze mooie baan in?

Als locatiemanager kinderopvang Amsterdam ben jij een verbindend leider voor jouw locatie(s). Dat kan een kinderdagverblijf met een voorschool of BSO of een cluster van een aantal voorscholen en/of BSO’s zijn. Met jou gaan wij verkennen welk beschikbare cluster het best bij jou past. Je geeft richting aan de medewerkers en richt je op de vitaliteit, werkgeluk en prestaties van het team. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je wordt goed ondersteund door het servicebureau, waaronder ook de afdeling kwaliteit. Én – ook belangrijk – de pedagogisch coaches staan voor je klaar. Want ontwikkeling van medewerkers vinden we heel belangrijk. Zo zorg je voor de beste kwaliteit in de kinderopvang én haal je het beste uit jouw team.

Nieuwsgierig als jij bent …

Ben je veel in contact met je team en op de locatie(s) te vinden. Ga je er veel op uit en heb je contact met verschillende instanties zoals het onderwijs en de GGD. En waar jij echt voor warmloopt zijn KPI’s zoals personele inzet, klanttevredenheid, locatiebudget, medewerker tevredenheid, verzuim en veiligheid. Ja, daar zet jij graag je tanden in!
Dankzij jouw positieve energie en aandacht voelen medewerkers zich gewaardeerd en gezien en inspireer en motiveer jij het team. Een glimlach verschijnt zodra jij aankomt. ‘Ja, daar is … weer!’ Kunnen we straks jouw naam hier invullen?

Wat bieden we jou?

 • Naast een prachtige baan, arbeidsvoorwaarden volgens de CAO kinderopvang. 
 • Fulltime en parttime mogelijkheden zijn bespreekbaar. We starten met een jaarcontract. Bevalt het ons beiden? Dan verlengen we natuurlijk! 
 • Deels thuiswerken is mogelijk.
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Werkplek op locatie.
 • Vitaliteitsbudget.
 • Opleidingsmogelijkheden passend bij jouw behoefte.
 • Laptop en telefoon.
 • Een super leuk en fris team van collega locatiemanagers.
 • Een organisatie waar het draait om mensen en een team dat staat te popelen om met je samen te werken.

Wat heb jij in huis?

Met jouw energie en verfrissende blik ga je graag een uitdaging aan. Jij vindt het heerlijk om een bijdrage te leveren aan de veiligheid, de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Je weet je team te motiveren, in haar kracht te zetten en te houden, mensen te helpen ontwikkelen en dat goed te combineren met het managen van processen en te verbinden met maatschappelijk betrokken organisaties in jouw wijk. Wat worden we daar blij van. En verder?

 • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangetoond door een hbo diploma. En als je nog meer opleidingen daarnaast hebt gevolgd, staan wij te juichen.
 • Leidinggevende ervaring en een coachende, waarderende stijl van leidinggeven.
 • Ervaring in kinderopvang is een pre, maar geen voorwaarde. Dus kom maar op!

Kom op, gaan voor die baan!

Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Stuur je sollicitatie zo spoedig mogelijk via het e-mail adres: werkenbij@impuls.nl. Zijn we nieuwsgierig, dan nodigen we je snel uit voor een eerste sollicitatiegesprek met onze regiomanagers Carla en Inge. Een assessment is onderdeel van de vervolgprocedure.

Vragen?
Inge van den Reek staat telefonisch klaar om jouw vragen te beantwoorden:     06 - 24 87 72 44. Je kunt je vragen ook mailen: werkenbij@impuls.nl. We kijken uit naar je reactie… graag tot snel!