Locatiemanager bij Het Steigertje in Rotterdam (24 uur)

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele en klantgerichte organisatie met vijf kinderdagverblijven en vier locaties buitenschoolse opvang en vijf groepen Geharmoniseerde Peuteropvang; dit alles in het centrum van Rotterdam. Wij bieden kinderopvang waar kinderen graag komen spelen, alle mogelijkheden krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en kunnen spelen met leeftijdsgenootjes; kinderopvang waar ouders hun kinderen met een gerust hart brengen. 

Het Steigertje biedt kinderopvang van zeer hoge kwaliteit, met vele extra’s om ouders te ontzorgen: we zijn HKZ gecertificeerd, bieden de kinderopvang aan vanuit mooie locaties en we zijn geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Op alle locaties worden dagelijks warme maaltijden verstrekt die op de locaties zelf vers worden bereid. Op onze peutergroepen werken we met het taalprogramma Uk & Puk.

Per direct hebben wij voor de locatie Groot Handelsgebouw een vacature voor de functie van 

LOCATIEMANAGER  
 (24 uur per week)
 

 

Profiel van de functie

Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het ondernemings- en pedagogisch beleid. Je zorgt voor het opstellen van en uitvoering geven aan het locatiejaarplan. Je draagt zorg voor een hoge kwaliteit. Daarnaast heb je verantwoordelijkheden voor een aantal bedrijfsmatige onderdelen, zoals de kindbezetting, de personele bezetting en het ziekteverzuim. Je denkt mee in het opstellen van de begroting en hebt een eigen locatiebudget, waarvoor je tevens verantwoordelijk bent. Je bent in staat om afwijkingen te signaleren en te verklaren en vervolgens hierop plannen te ontwikkelen. Je rapporteert over de werkzaamheden aan de Divisiemanager. 

Je geeft hierbij leiding aan ongeveer 25 Pedagogisch Medewerkers en een Assistent Locatiemanager. (De taken van de Assistent Locatiemanager richten zich met name op het administratieve en organisatorische reilen en zeilen van de locatie). Je bent aanspreekpunt voor onder andere ouders, collega’s van andere locaties en het Servicebureau. Je onderhoudt op een prettige manier contacten met samenwerkingspartners. 

Functie-eisen

  • een HBO werk- en denkniveau (met pedagogische achtergrond), aangevuld met een management opleiding;
  • meerdere jaren aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • plan- en organisatievermogen;
  • bedrijfsmatig inzicht en een kwaliteitsgerichte, zakelijke en commerciële instelling;
  • een proactieve instelling, die je in staat stelt te anticiperen op interne en externe ontwikkelingen;
  • een oplossend en creatief vermogen, waardoor zaken in het werk dan wel op de locatie voortvarend worden aangepakt;
  • sociale en communicatieve vaardigheden voor het aansturen en motiveren van medewerkers en het onderhouden van contacten met collega’s en ouders;
  • Engelse spreekvaardigheid is een pre i.v.m. de expat groep op deze locatie.

Wij bieden

Het Steigertje biedt arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang. Dit alles in een plezierige en uitdagende werksfeer, waar volop ruimte wordt geboden voor de eigen ontwikkeling. 

Interesse?

Wij hebben de werving en de voorselectie van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld, HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV z.s.m. ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange o.v.v. “KSLM08” via het e-mailadres  sollicitatie@vanheklelieveld.nl.  

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een e-mail met jouw vragen en contactgegevens sturen aan Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Voor meer informatie over Het Steigertje, bezoek onze website: www.steigertje.nl en over het Groot Handelsgebouw op website: www.ghg.nl 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs