Locatiemanager bij een grote, professionele, ondernemende en veelzijdige kinderopvangorganisatie in Rotterdam (28 uur)

 

Voor een grote, professionele, ondernemende en veelzijdige kinderopvangorganisatie in Rotterdam e.o. zijn wij op zoek naar een bevlogen en inspirerende nieuwe: 


Locatiemanager 

28 uur per week


Dit is wat je doet als Locatiemanager

Als Locatiemanager ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van 1 locatie. Jij hebt de natuurlijke drive en het inzicht om het resultaat en de (pedagogische) kwaliteit van de locatie naar een hoger niveau te tillen! Jij weet jouw team niet alleen te motiveren maar ook te inspireren en je haalt het beste in hen naar boven. Daarmee maak je het verschil. Jij bent je bewust van jouw werkgeversrol op de locatie. Je initieert en onderhoudt contacten met externe partijen zoals de GGD, scholen, gemeenten en andere instellingen t.a.v. (toekomstige) samenwerkingen. Jij weet als geen ander de krachten van de locatie te benutten. Je participeert actief in overleggen. 

Handig om te weten

Binnen de locatie waaraan je leiding geeft ben je verantwoordelijk voor de werksoort KDV. Je draagt zorg voor de positie van de locatie in de wijk, bouwt die waar mogelijk uit en draagt zorg voor een onderscheidend en kwalitatief hoog aanbod van de opvang. Er ligt een mooie uitdaging t.a.v. de intensivering van de samenwerking met de scholen, maar ook met andere partijen zoals het CJG en sportinstellingen. Vanuit diverse afdelingen krijg je ondersteuning op het gebied van o.a. HR, financiën en huisvesting. Je rapporteert aan de Regiomanager.

Wat vragen wij van jou

Jij bent resultaatgericht en besluitvaardig. Je bent een energieke persoonlijkheid en je hebt organisatietalent. Daarnaast vragen we van jou: 

 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring als operationeel manager (bij voorkeur in de kinderopvangsector). 
 • Coachende vaardigheden. Met jouw leiderschapsstijl weet je het beste uit mensen te halen.
 • Oog voor talent binnen je team en je weet dit te benutten.
 • Kostenbewust zijn, klantgerichtheid en integriteit. 
 • Ondernemerschap en het zijn van een verbinder.
 • Pedagogisch inzicht om de visie te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk.
 • Ervaring in de samenwerking met onderwijsinstellingen en andere externe partners.
 • Verfrissende ideeën en een flinke dosis humor.

Dit krijg je van de organisatie

Een baan waarin jij het beste uit collega’s, ouders, kinderen en jezelf haalt. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Inspirerende samenwerkingen binnen én buiten de organisatie.
 • Een salaris van € 2.887,- tot € 3.898,- bruto per maand bij 36 uur per week volgens de CAO Kinderopvang schaal 9. 
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling en een gunstige pensioenregeling.

Solliciteren

Voel je aansluiting bij de omschrijving van de functie? Geeft de beschrijving jou positieve energie? Dan horen wij graag van jou! Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange, via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl, o.v.v. Locatiemanager. 

Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. Eerst vinden voorselectiegesprekken plaats met Margit de Lange van Van Hek & Lelieveld op het kantoor in Zoetermeer (of door middel van een videogesprek). De sollicitatieprocedure bij de organisatie bestaat uit twee gespreksrondes en een afsluitend arbeidsvoorwaardengesprek. Ook worden referenties opgevraagd. 

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie, stuur dan een e-mail aan Margit via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Zij neemt op een passend moment contact met je op. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs