Allround HR adviseur bij Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (28-32 uur)

 

Van Hek & Lelieveld Finance & HR is thuis in de wereld van het MKB en de Kinderopvang

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende plek! 
   

Allround HR adviseur

werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers in de Kinderopvangsector en in het MKB
  28-32 uur per week

Consulting, parttime/interim HR, projectmatig HR, 
recruitment en HR advies ‘op afstand’ in één! 

De functie

De rode draad van ons werk is: HR, organisatie, Kinderopvang, MKB, dienstverlening, projectmatig werk èn diversiteit! Wij helpen organisaties met de HR vraag die zij ons stellen maar wij nemen organisaties vanuit de rol van adviseur ook actief mee in ontwikkelingen en kansen. Dat doen wij op een klantgerichte, persoonlijke en zorgvuldige wijze. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer èn afwisselend op de locatie van onze opdrachtgever.
 
Jouw agenda wordt in de basis ingevuld door de vraag van onze opdrachtgever en die is heel divers. Welke HR vragen komen bij ons team van HR adviseurs terecht? Deze zijn eigenlijk niet in één zin te vangen. Wij zijn geen specialist als het gaat om recruitment of organisatieadvies; onze dienstverlening omvat allround het brede HR- en organisatiepalet. Een aantal voorbeelden: wij helpen organisaties actief met het vinden van nieuwe collega’s en krijgen vragen via onze HR servicedesk over o.a. de CAO Kinderopvang. Daarnaast verzorgen wij coachtrajecten, wij redigeren arbeidsovereenkomsten, begeleiden bij uitstroom van medewerkers en bieden workshops aan over actuele HR thema’s. Ook geven wij advies hoe organisaties het beste ingericht kunnen worden en stellen wij beleidsdocumenten op, bijvoorbeeld vanuit de WAB. Misschien zal je voor organisaties op parttime basis (enkele uren per maand of week) de HR functie invullen (op locatie van de opdrachtgever) of word je gevraagd een tijdje op interim basis een HR functie bij een opdrachtgever in te vullen, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof.  Kortom: er is als HR dienstverlener steeds veel afwisseling in jouw projectmatige werk!

Breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche of over een HR thema waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Of zie je een andere ontwikkeling? Bij VH&L houden we van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen. Omdat wij geloven dat het onze dienstverlening sterker maakt en dus ons advies en daarmee onze opdrachtgevers.  Verder helpen (ontwikkelen) van onze opdrachtgevers is steeds onze belangrijke leidraad. 
 
Met elkaar zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers telkens uitstekend worden gefaciliteerd. Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand. 

Wat vragen wij van jou?  

 • Passie voor het vak en focus op ontwikkeling in het werkgebied en van jouzelf.    
 • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciele-, sociale en communicatieve vaardigheden.  
 • Adviesvaardigheden. Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre.   
 • Allround ervaring als operationeel, tactisch en strategisch HR-specialist. 
 • Gedegen ervaring met en plezier in recruitmentwerk. Goede kennis van actuele recruitmenttechnieken waarmee je ons verder brengt. 
 • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering. 
 • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.
 • Een kwaliteitsgerichte werkhouding.  
 • Flexibiliteit in werktijden en werkzaamheden.
 • Een rijbewijs. 
 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau.

Wat bieden wij jou? 

Bij VH&L voelen wij ons één met onze opdrachtgevers. Wij zijn ook afwisselend aanwezig op de locatie van onze opdrachtgevers. Intern zijn wij een informeel team. Wij werken vanuit een prettig kantoor, hebben enkele ‘gezamenlijke kantoordagen’ en verschillende informele momenten. Er is binnen ons bedrijf ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de groei van HR-services. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wie zijn wij? 

Twintig jaar geleden startte één van de directeuren van Van Hek & Lelieveld (VH&L) vanuit de accountancywereld een eigen onderneming. Met als doel een diversiteit aan MKB bedrijven verder te helpen met financiële en fiscale vraagstukken. Door de persoonlijke, dienstverlenende en kwalitatief hoogwaardige ‘maatwerk’ aanpak is VH&L uitgegroeid tot een organisatie met zestien vaste medewerkers en een pool van verschillende flex-collega’s en een specialisme in de kinderopvangsector. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in de profit en non-profit sector en op onze langdurige relaties. 

Sollicitatieprocedure

Door de Coronasituatie in Nederland zullen wij de selectieprocedure voor deze aansprekende positie nog even uitstellen. Wij verwachten in juni of juli 2020 een besluit te nemen of deze vacature zal blijven bestaan en dan opnieuw actief zal worden uitgezet. Wij bekijken daarvoor hoe de situatie in Nederland zich ontwikkelt.  

Word je enthousiast van deze organisatie- en functiebeschrijving en herken je jezelf hierin? Dan kun je in ieder geval alvast jouw contactgegevens en jouw belangstelling bij ons kenbaar maken. Je kunt een bericht sturen aan Van Hek & Lelieveld Finance & HR, ter attentie van Margit de Lange o.v.v. ‘VHLHR09’, via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Wij zullen je dan op de hoogte houden over het vervolg van de procedure zodra er meer over bekend is. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.