HR- en Organisatieadviseur bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR / HR Kinderopvang (28-32 uur)

 

Van Hek & Lelieveld Finance & HR is thuis in de wereld van het MKB en de Kinderopvang

Is HR jouw passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over de WAB of leiderschap? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar visies over HR en nieuwste ontwikkelingen in jouw werkgebied? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende positie! 
   

Allround HR- en Organisatieadviseur

werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers 
  28-32 uur per week

Consulting, parttime/interim HR, projectmatig HR, 
recruitment en HR advies ‘op afstand’ in één! 

De functie 

In deze functie werk je samen met een vaste collega en enkele flexibele HR- en organisatieadviseurs. Je zorgt dat onze opdrachtgevers steeds zo goed mogelijk worden gefaciliteerd in een brede variatie aan HR- en organisatievraagstukken. Je zal werken voor kinderopvangorganisaties en voor een variatie van MKB-bedrijven. Misschien breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Bij VH&L houden we van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen. Omdat wij geloven dat het onze dienstverlening sterker maakt en dus ook ons advies. 
 
Jouw agenda wordt ingevuld door de vraag van onze opdrachtgever. Misschien vervul je op parttime basis een functie van HR-manager bij een opdrachtgever. Voor een tijdje of voor vast. Naast deze rol voer je als project een HR Quickscan uit bij een opdrachtgever. Je geeft advies over de organisatiestructuur vanuit de strategisch koers. Tussen alle opdrachten door beantwoord je een telefonische vraag over de reiskostenregeling CAO Kinderopvang en redigeer je arbeidsovereenkomsten. Op locatie van de opdrachtgever of vanuit ons kantoor vervul je recruitmentwerkzaamheden. Misschien coach je een tijdje enkele HR medewerkers in een organisatie. Help je onze opdrachtgevers graag verder in de WAB wet- en regelgeving? Dan is het organiseren van een workshop over WAB of dossiervorming misschien iets voor jou. Kortom: er is veel afwisseling en variatie in jouw werk! Op dit moment neemt recruitmentwerk een  groot deel van onze tijd. Maar dat kan op een moment weer heel anders zijn. Breng je een bepaald talent mee? Of zie je een kans? Misschien kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden. Verder helpen (ontwikkelen) van onze opdrachtgevers is daarbij steeds onze belangrijke leidraad. 

Je werkt veelal zelfstandig voor jouw opdrachtgevers en soms samen met één van de collega’s. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers telkens uitstekend worden gefaciliteerd.  Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand.

Wat vragen wij van jou?  

 • Passie voor het vak, vaktechnische gedrevenheid en focus op eigen ontwikkeling.    
 • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciele-, sociale en communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). 
 • Adviesvaardigheden. Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre.   
 • Een kwaliteitsgerichte werkhouding.  
 • Flexibiliteit.
 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau.
 • Allround ervaring als operationeel, tactisch en strategisch HR-specialist.
 • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering. 
 • Goede kennis van en ervaring met actuele recruitment(technieken).  
 • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.
 • Zelfstandigheid. 
 • Een rijbewijs. 

Wat bieden wij jou? 

Bij VH&L voelen wij ons één met onze opdrachtgevers. Wij zijn ook regelmatig op de locatie van onze opdrachtgevers. Intern zijn wij een informeel team. Wij werken vanuit een prettig kantoor, hebben enkele ‘gezamenlijke kantoordagen’ en verschillende informele momenten. Er is binnen ons bedrijf ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de groei van HR-services. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wie zijn wij? 

Twintig jaar geleden startte één van de directeuren van Van Hek & Lelieveld (VH&L) vanuit de accountancywereld een eigen onderneming. Met als doel een diversiteit aan MKB bedrijven verder te helpen met financiële en fiscale vraagstukken. Door de persoonlijke, dienstverlenende en kwalitatief hoogwaardige ‘maatwerk’ aanpak is VH&L uitgegroeid tot een organisatie met zestien vaste medewerkers en een pool van verschillende flex-collega’s. Sinds 2008 biedt VH&L ook HR dienstverlening aan. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in de profit en non-profit sector en op onze langdurige relaties. 

Belangstelling? 

Word je enthousiast van deze beschrijving en herken je jezelf hierin? Dan maken we graag met jou kennis. Stuur dan jouw brief waaruit jouw motivatie voor deze functie en onze organisatie duidelijk blijkt en wat je naar ons meebrengt, met jouw CV naar: 
Van Hek & Lelieveld Finance & HR, ter attentie van Margit de Lange o.v.v. ‘VHLHR09’, via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Wil je eerst meer weten? Dan kun je per e-mail contact opnemen met Margit via het e-mail adres delange@vanheklelieveld.nl. Zij zal dan op een passend moment contact met je opnemen. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs