Allround HR adviseur bij Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (28-32 uur)

 

Van Hek & Lelieveld Finance & HR is thuis in de wereld van het MKB en de Kinderopvang

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende plek! 
   

Allround HR adviseur

werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers in de Kinderopvangsector en in het MKB
  28-32 uur per week

Consulting, project HR, recruitment, part-time HR, 
interim HR en HR advies ‘op afstand’ in één! 

De functie

De rode draad van ons werk is: mensen, HR, organisatie, Kinderopvang, MKB, dienstverlening, projectmatig werk èn diversiteit! Wij helpen organisaties met de HR vraag die zij ons stellen maar wij nemen organisaties vanuit de rol van adviseur ook actief mee in ontwikkelingen en kansen. Dat doen wij op een klantgerichte, persoonlijke en zorgvuldige wijze. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer, nu ook vanuit huis èn afwisselend op de locatie van onze opdrachtgever.
 
Jouw agenda wordt in de basis ingevuld door de vraag van onze opdrachtgever en die is heel divers. Welke HR vragen komen bij ons team van HR adviseurs terecht? Deze zijn eigenlijk niet in één zin te vangen. Wij zijn geen specialist als het gaat om recruitment of organisatieadvies; onze dienstverlening omvat allround het brede HR- en organisatiepalet. Een aantal voorbeelden: wij helpen organisaties actief met het vinden van nieuwe collega’s en krijgen vragen via onze HR servicedesk over o.a. de CAO Kinderopvang. Daarnaast verzorgen wij coachtrajecten, wij redigeren arbeidsovereenkomsten, begeleiden bij uitstroom van medewerkers en bieden workshops aan over actuele HR thema’s. Ook geven wij advies hoe organisaties het beste ingericht kunnen worden en over functioneringsvraagstukken en stellen wij beleidsdocumenten op. Misschien zal je voor organisaties op vaste parttime basis (enkele uren per maand of week) of interim basis de HR adviesfunctie invullen, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof.  Kortom: er is als HR dienstverlener steeds veel afwisseling in jouw projectmatige werk!
Breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche of over een HR thema waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Of zie je een andere ontwikkeling? Bij VH&L houden we van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen. Omdat wij geloven dat het onze dienstverlening sterker maakt en dus ons advies en daarmee onze opdrachtgevers.  Verder helpen (ontwikkelen) van onze opdrachtgevers is steeds onze belangrijke leidraad. 
 
Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand. 

Wat vragen wij van jou?  

  • Passie voor het vak en focus op ontwikkeling in het werkgebied en van jouzelf.    
  • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciele-, sociale en communicatieve vaardigheden.  
  • Adviesvaardigheden. Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre.   
  • Allround ervaring als operationeel, tactisch en strategisch HR-specialist. 
  • Gedegen ervaring met en plezier in recruitmentwerk. Goede kennis van actuele recruitmenttechnieken waarmee je ons verder brengt. 
  • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering. 
  • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.
  • Flexibiliteit in werktijden en werkzaamheden en een goed schakelvermogen.
  • Goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau.

Wat bieden wij jou? 

Bij VH&L voelen wij ons één met onze opdrachtgevers. Wij zijn ook afwisselend aanwezig op de locatie van onze opdrachtgevers. Intern zijn wij een informeel team. Wij werken vanuit een prettig kantoor, hebben enkele ‘gezamenlijke kantoordagen’ en verschillende informele momenten. Er is binnen ons bedrijf ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de groei van HR-services. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wie zijn wij? 

Twintig jaar geleden startte één van de directeuren van Van Hek & Lelieveld (VH&L) vanuit de accountancywereld een eigen onderneming. Met als doel een diversiteit aan MKB bedrijven verder te helpen met financiële en fiscale vraagstukken. Door de persoonlijke, dienstverlenende en kwalitatief hoogwaardige ‘maatwerk’ aanpak is VH&L uitgegroeid tot een organisatie met zestien vaste medewerkers en een pool van verschillende flex-collega’s en een specialisme in de kinderopvangsector. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in de profit en non-profit sector en op onze langdurige relaties. 

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van deze beschrijving en herken je jezelf hierin? Dan maken we graag met jou kennis. Stuur dan jouw brief waaruit jouw motivatie voor deze functie en onze organisatie duidelijk blijkt en wat je naar ons meebrengt, met jouw CV naar: Van Hek & Lelieveld Finance & HR, ter attentie van Margit de Lange o.v.v. ‘VHLHR10’, via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Wil je eerst meer weten? Dan kun je per e-mail contact opnemen met Margit via het e-mail adres delange@vanheklelieveld.nl. Zij zal dan op een passend moment contact met je opnemen. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.