Allround HR consultant bij Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (28-32 uur)

 

Van Hek & Lelieveld Finance & HR is thuis in de wereld van de Kinderopvang, het MKB en MKB+! 

 

Is HR jouw Passie? Help je mensen èn organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een beleidsstuk schrijven en strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? En van de ene organisatiecultuur naar de andere? Van een maatschappelijke organisatie naar de MKB ondernemer? Omschrijven mensen jou als klantgericht en als ‘een echte ondernemer’, inspelend op kansen? Maar vervul je deze rol toch het liefst in een team? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel de best passende plek! 
   

Allround HR consultant

werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers 
in de Kinderopvangsector en in het MKB en MKB+
  28-32 uur per week
 

Consulting, project HR, recruitment, part-time HR, 
interim HR op locatie en HR advies ‘op afstand’ in één! 


De functie

De rode draad van ons werk is: mensen, HR, organisatie, dienstverlening, Kinderopvang, MKB, projectmatig werk èn diversiteit! Onze opdrachtgevers schakelen jou in omdat ze bijvoorbeeld geen eigen HR adviseur in de organisatie werkzaam hebben, er behoefte is aan advies over specifieke HR kennis, er een projectmatige vraag is die de HR afdeling veel tijd kost of om de HR manager/adviseur te vervangen bij verlof. Jouw agenda wordt daarom in de basis ingevuld door de vraag van onze opdrachtgever en die is heel divers.  

Welke HR vragen komen bij ons team van HR consultants terecht? Deze zijn eigenlijk niet in één zin te vangen. Onze dienstverlening omvat het brede HR- en organisatiepalet. Een aantal voorbeelden: wij helpen organisaties actief met het vinden van nieuwe collega’s en krijgen vragen via onze HR servicedesk over o.a. CAO’s. Wij helpen startende internationale organisaties hun HR beleid in Nederland vorm te geven. Wij verzorgen coachtrajecten, geven advies over specifieke opleidingen, adviseren over de inhoud van (arbeids)overeenkomsten, stellen soms ook individuele overeenkomsten voor bedrijven op, geven inhoudelijk advies over verzuimtrajecten, over verzekeringen en over medezeggenschap. Wij begeleiden bij uitstroom van medewerkers (van VSO trajecten, UWV aanvragen tot alleen het berekenen van transitievergoedingen) en bieden workshops aan over actuele HR thema’s. Ook geven wij advies hoe organisaties het beste ingericht kunnen worden, over functioneringsvraagstukken en regelmatig stellen wij personeelsreglementen en HR (beleids)documenten op. Mogelijk zal je voor organisaties op vaste part-time basis (enkele uren per maand of week) of interim basis een tijd de HR adviesfunctie invullen op locatie bij een opdrachtgever, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof. Kortom: er is als HR dienstverlener steeds veel afwisseling in jouw projectmatige werk!

Breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche of over een HR thema waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Of zie je een andere mogelijke ontwikkeling? Bij VH&L houden we van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen. Omdat wij geloven dat het onze dienstverlening sterker maakt en dus ons advies en daarmee onze opdrachtgevers. 
 
Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand. 

Wij werken vanuit ons kantoor in Zoetermeer, nu ook vanuit huis èn afwisselend op de locatie van onze opdrachtgever.

Wat vragen wij van jou? 

 • Passie voor het vak, visie en focus op ontwikkeling in het HR werkgebied en jouzelf.    
 • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciële- en communicatieve vaardigheden.  
 • Adviesvaardigheden. Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre.
 • Schrijfvaardig voor het opstellen van adviezen, rapportages, beleid en protocollen.    
 • Allround ervaring als operationeel, tactisch en strategisch HR-specialist, ook in het MKB. 
 • Gedegen ervaring met en plezier in recruitmentwerk. Goede kennis van actuele recruitmenttechnieken waarmee je ons verder brengt. 
 • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering. 
 • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.
 • Flexibiliteit en een goed schakelvermogen naar werkniveaus, werkzaamheden en omgevingen.
 • Goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid (harde eis).
 • Een rijbewijs (harde eis). 
 • Een afgeronde relevante HRM opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau (harde eis).

Wat bieden wij jou? 

Bij VH&L voelen wij ons één met onze opdrachtgevers. Wij zijn ook afwisselend aanwezig op de locatie van onze opdrachtgevers. Met elkaar zijn wij een persoonlijk en informeel team. Wij werken vanuit een prettig kantoor, hebben verspreid over het jaar ‘gezamenlijke kantoordagen’ en ook leuke personeelsuitjes. Er is binnen ons bedrijf ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de verdere groei van HR-services. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wie zijn wij? 

Twintig jaar geleden startte één van de directeuren van Van Hek & Lelieveld (VH&L) vanuit de accountancywereld een eigen onderneming. Met als doel een diversiteit aan MKB bedrijven verder te helpen met financiële en fiscale vraagstukken. Door de persoonlijke, dienstverlenende en kwalitatief hoogwaardige ‘maatwerk’ aanpak is VH&L uitgegroeid tot een organisatie met zestien vaste medewerkers en een pool van verschillende flex-collega’s en een specialisme in de kinderopvangsector. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in verschillende sectoren en op onze langdurige relaties. 

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van deze beschrijving en herken je jezelf hierin? Dan maken we graag met jou kennis. Stuur dan jouw brief waaruit jouw motivatie voor deze functie en onze organisatie duidelijk blijkt en wat je naar ons meebrengt, met jouw CV naar: 
Van Hek & Lelieveld Finance & HR, ter attentie van Margit de Lange o.v.v. ‘VHLHR12’, via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Wil je eerst meer weten? Bel dan even met Margit: 06-174 331 33 of stuur een mailtje dan belt zij terug": delange@vanheklelieveld.nl.  

 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs