HR Consultant - Adviseur voor Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang - Alan & Luca (28-36 uur)


Is HR jouw Passie? Help je mensen en organisaties graag verder om ‘het beste uit zichzelf te halen’? Schakel je makkelijk van recruitment naar een organisatieadvies en van operationele verzuimbegeleiding naar een strategisch HR vraagstuk over ontwikkeling van medewerkers? Van een maatschappelijke (kinderopvang)organisatie naar de MKB ondernemer? Gaat persoonlijke verbinding en schrijven je goed af? Ben je steeds nieuwsgierig naar de nieuwste HR ontwikkelingen? En uitstekend op de hoogte van het actuele arbeidsrecht? Dan hebben wij voor jou misschien wel een heel passende plek!

 

Allround HR Consultant - Adviseur 

Werkend voor een diversiteit aan opdrachtgevers
in de Kinderopvangsector èn in het MKB
28-36 uur per week

 Consulting, project HR, recruitment, part-time HR,
interim HR op locatie en HR advies ‘op afstand’ in één!

 

De functie

De rode draad van ons werk is: mensen, HR, organisatie, dienstverlening, Kinderopvang, MKB, projectmatig werk en diversiteit! Onze opdrachtgevers schakelen jou in omdat ze bijvoorbeeld geen eigen HR adviseur in de organisatie werkzaam hebben, er behoefte is aan advies over specifieke HR kennis, er een projectmatige vraag is die de HR afdeling veel tijd kost of om de HR manager/adviseur te vervangen bij verlof. Jouw agenda wordt daarom in de basis ingevuld door de vraag van onze opdrachtgever en die is heel divers.

Onze dienstverlening omvat het brede HR- en organisatiepalet. Een aantal voorbeelden: wij helpen organisaties actief met het vinden van nieuwe collega’s en krijgen vragen via onze HR servicedesk over o.a. CAO’s. Wij helpen startende internationale organisaties hun HR beleid in Nederland vorm te geven. Wij verzorgen coachtrajecten, geven advies over specifieke opleidingen, adviseren over de inhoud van (arbeids)overeenkomsten en stellen deze ook op, geven inhoudelijk advies over verzuimtrajecten, verzekeringen en over medezeggenschap. Wij begeleiden bij uitstroom van medewerkers (van VSO trajecten, UWV aanvragen tot alleen het berekenen van transitievergoedingen) en bieden workshops aan over actuele HR thema’s. Ook geven wij advies hoe organisaties het beste ingericht kunnen worden en over functioneringsvraagstukken en stellen personeelsreglementen en HR (beleids)documenten op. Mogelijk zal je voor organisaties op vaste part-time basis (enkele uren per maand of week) of interim basis een tijd de HR adviesfunctie invullen op locatie bij een opdrachtgever, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsverlof. Kortom: er is als HR dienstverlener steeds veel afwisseling in jouw projectmatige HR werk!

Breng je zelf ervaring mee in een bepaalde branche of over een HR thema waar jij onze dienstverlening mee kunt uitbreiden? Of zie je een andere mogelijke ontwikkeling? Bij VH&L houden we van een breed, allround en gevarieerd werkgebied én van kansen.

Je zal actief meewerken aan goede en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en aan het uitbouwen van jouw eigen hechte relatiebestand.

Wij werken vanuit ons kantoor in Rijswijk, vanuit huis en afwisselend op de locatie van onze opdrachtgevers.

Wat vragen wij van jou?  

 • Passie voor het vak, visie en focus op ontwikkeling in het werkgebied en jouzelf. 
 • Ondernemerschap, klantgerichtheid, commerciële-, sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met het werken voor opdrachtgevers is een pre. 
 • Schrijfvaardigheid voor het opstellen van adviezen, rapportages, beleid en protocollen. 
 • Allround ervaring als operationeel en tactisch HR-specialist, het liefst ook in het MKB, waaronder recruitment, verzuim, arbeidsvoorwaarden en functionerings- en exit vraagstukken.   
 • Ervaring met (re)organisatieadvies en -uitvoering. 
 • Uitstekende kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving. 
 • Flexibiliteit en een goed schakelvermogen naar werkniveaus, werkzaamheden en omgevingen. 
 • Goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.
 • Een rijbewijs (harde eis). 
 • Een afgeronde relevante HRM opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau (harde eis).

Wat bieden wij jou?

Met elkaar zijn wij een persoonlijk en informeel team. Wij hebben verspreid over het jaar ‘gezamenlijke vakinhoudelijke Teamdagen’ en ook gezellige personeelsuitjes. Er is binnen Alan & Luca ruimte voor ontwikkeling, afwisseling en initiatief. Je werkt mee aan de verdere groei van HR-services. Wij bieden jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Wij zijn Alan & Luca, in 2022 ontstaan vanuit een fusie van twee succesvolle organisaties in de zakelijke dienstverlening. Met frisse energie zijn wij gestart met het vormgeven van een nieuwe organisatie met ambitie om verder te groeien. Met als doel een diversiteit aan MKB en MKB+ bedrijven verder te helpen met financiële, fiscale, HR en juridische vraagstukken. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in verschillende sectoren en op onze langdurige relaties.

Wie is VH&L HR Kinderopvang? Wij zijn een onderdeel van Alan & Luca. VH&L HR Kinderopvang vult het grootste deel van onze HR dienstverlening in, zo’n 80%. In de afgelopen twaalf jaar hebben wij een bekende naam opgebouwd in de kinderopvangsector als het gaat om HR dienstverlening en hebben wij inmiddels meer dan 120 kinderopvangorganisaties bediend met HR- en organisatie advies, door middel van interim HR, parttime HR, HR servicedesk, HR projecten en Recruitment.

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van deze beschrijving en herken je jezelf hierin? Dan maken we graag met jou kennis. Stuur dan jouw brief waaruit jouw motivatie voor onze vacature en organisatie duidelijk blijkt en wat je naar ons meebrengt, met jouw CV naar: Alan & Luca, o.v.v. ‘ALHR12’, via het e-mail adres: sollicitatie@alanluca.nl.

Je kunt ook solliciteren via bijgaande link en hier het sollicitatieformulier invullen: 

Sollicitatieformulier

Wil je eerst meer weten? Bel dan even met Margit de Lange van onze HR afdeling (06-174 331 33) of stuur een e-mail bericht naar delange@vanheklelieveld.nl. Zij belt jou dan terug op een passend moment.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs