HR Adviseur bij Norlandia Kinderopvang (32 uur, standplaats Utrecht)


Voor Norlandia Kinderopvang zoeken wij per direct een ervaren

Allround HR Adviseur

32 uur per week

met een warme-zakelijke persoonlijkheid en een specialisatie op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Wie zijn wij?

Norlandia kinderopvang heeft als enige kinderopvangorganisatie met Scandinavische roots in Nederland een unieke positie. We zijn ruim vijf jaar actief in Nederland en bouwen met elkaar aan een mooie toekomst. Bij Norlandia werken zo’n 800 medewerkers verdeeld over 70 locaties. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid, zijn ISO-gecertificeerd en kunnen bouwen op onze CARE kernwaarden (competent, ambitie, respect en energie). Norlandia heeft groeiambities. 

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers waar wij trots op zijn. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia BuitenGewoon!

Jouw functie

Het team HR bestaat uit een HR Manager, drie HR Adviseurs en de HR medewerker. Samen met jouw collega’s adviseer je de managers van de locaties op tal van HR gebieden zoals in-, door- en uitstroom, personeelsbezetting, verzuim etc. Daarvoor ga je regelmatig langs bij de locaties. Naast HR advies voor jouw regio werk je beleids- en projectmatig voor de gehele organisatie. Zo zijn we momenteel aan de slag met: employer branding, recruiting & onboarding en met leren en ontwikkelen. Ook houden we wetgeving goed in de gaten en passen regelingen en beleid hierop aan. 

Jij komt te werken in Utrecht waar ons Service Center gevestigd is. Naast HR maken Kwaliteit, Financiën, ICT, Marketing, Communicatie en Kindplanning deel uit van het Service Center. Van hieruit word je het aanspreekpunt voor een regio. Omdat je zowel vanuit Utrecht werkt als op de locaties, krijg je de ruimte om je werk flexibel in te delen en op momenten te reizen die voor jou zo efficiënt mogelijk zijn. Een dag thuiswerken is ook mogelijk. 
Naast het reguliere HR werk zal jouw project/aandachtsgebied “leren en ontwikkelen” zijn. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk. Iedere medewerker heeft zijn eigen kracht en talenten. En met gebundelde krachten bouwen we samen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. We zijn begonnen met het opzetten van een (interne) academie en zijn benieuwd naar jouw ideeën hierover!

Bij ons krijg je

 • Gezellige collega’s in een prachtig oud pand in Utrecht, met genoeg parkeerplek voor de deur en dichtbij het openbaar vervoer.
 • Een werkplek bij de enige kinderopvang in Nederland met Scandinavische roots.
 • Scholing om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract als je een echte Norlandiaan blijkt te zijn.
 • Een salaris conform de CAO kinderopvang, functiegroep 10 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Jij past bij deze functie als je

 • Een warme persoonlijkheid hebt die je combineert met zakelijk inzicht.
 • Een HR generalist bent, met een specialisatie op het gebied van leren en ontwikkelen (of nog geen specialisatie hebt op dit gebied maar wel affiniteit met en ideeën over dit onderwerp). 
 • Moeiteloos schakelt tussen operatie, advies en beleid.
 • Een energieke persoonlijkheid hebt met een slagvaardige, oplossingsgerichte aanpak.
 • Ervaring hebt met werken aan projecten. 
 • Het leuk vindt te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is. 
 • Beschikt over een vakgerichte HBO diploma en minimaal 5 jaar HR werkervaring (bij voorkeur binnen verschillende organisaties).
 • Communicatief sterk bent (mondeling en schriftelijk).
 • Actuele kennis hebt van het arbeidsrecht.

Solliciteren

Enthousiast geraakt? Leuk! We komen graag met je in contact.
Stuur jouw motivatiebrief met CV on der vermelding van NORHR17 zo spoedig naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie? Stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Petra van den Bosch via hradviseur@vanheklelieveld.nl of stuur een app: 06 - 44 638 893. Zij belt jou dan op een passend moment terug.  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs