HR Adviseur bij Impuls Kinderopvang in Amsterdam (24-32 uur)

 

Ieder kind verdient de beste start van zijn leven en mag zichzelf zijn. Samen met zo’n 450 medewerkers zetten wij ons hier met hart en ziel voor in. Dit doen we op meer dan 60 locaties in Amsterdam Nieuw West, West en Noord. En hoewel we groot zijn, is de afstand klein. Korte lijntjes dus en een informele organisatie.
Ligt jouw hart ook bij het bieden van een kansrijke start aan ieder kind en is het helpen van mensen in hun kracht jouw talent? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou en hebben wij misschien wel een mooie vacature voor jou beschikbaar! 

 

 HR adviseur

24-32 uur 

HBO werk/denkniveau

 

Wil jij als HR adviseur aan de slag in de kinderopvang in een super leuk team? Echt een verschil maken bij een kinderopvang die investeert in jouw werkgeluk en vitaliteit? Mooi zo! Dan ben jij bij Impuls aan het juiste adres!


Wat houdt deze mooie baan in?

Als HR adviseur ben jij een verantwoordelijk voor het advies over personeelsvraagstukken aan de locatiemanagers van meerdere locaties in Amsterdam-West of Noord.
Met jouw advies draag je bij aan de optimale personeelsbezetting en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast draag je bij aan projecten en het verbeteren van processen. Je werkt nauw samen met locatiemanagers en een goed ingespeeld team van HR collega’s. Natuurlijk breng je ervaring mee, maar er is ook meer dan genoeg ruimte om je te ontwikkelen. Samen zorgen we voor de beste en juiste mensen in de organisatie.


Nieuwsgierig als jij bent …

Leer je een organisatie en de mensen snel kennen. Door goede vragen te stellen weet je ook snel tot de kern door te dringen. En waar jij echt voor warmloopt het gestructureerd en planmatig aanpakken van je werk en lopende projecten. Ja, daar zet jij graag je tanden in! Met je positieve, professionele benadering heb je altijd oog voor de vitaliteit en het werkgeluk van jezelf en je collega’s. Hierdoor wordt je gewaardeerd en werken de collega’s graag samen met je.

 

Wat bieden we jou?

 • Een prachtige baan! 
 • Salaris volgens CAO kinderopvang schaal 9: minimaal € 2.979,- en maximaal € 4.019,- bruto per maand voor 36 uur. 
 • Een contract voor 24-32 uur.
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken. 
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Werkplek op locatie.
 • Opleidingsmogelijkheden passend bij jouw behoefte.
 • Laptop en telefoon.
 • Een team dat staat te popelen om met je samen te werken.

 

Wat heb jij in huis?

Met jouw energie en ervaring ga je graag een uitdaging aan. Jij versterkt het team met je frisse blik en ziet waar het nóg beter kan. Wat worden we daar blij van. En verder?

 • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangetoond door een hbo diploma in de richting van personeelsmanagement.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als HR adviseur.
 • Affiniteit met kinderopvang.

 

Kom op, gaan voor die baan!

Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Stuur je sollicitatie zo spoedig mogelijk via het e-mail adres: werkenbij@impuls.nl. Zijn we nieuwsgierig, dan nodigen we je snel uit voor een eerste sollicitatiegesprek met onze HR manager Rino. 

Vragen? Rino staat telefonisch klaar om jouw vragen te beantwoorden: 06 – 15 96 11 13. Je kunt je vragen ook mailen: werkenbij@impuls.nl 

De vacature vind je ook hier: https://www.impulskinderopvang.nl/vacatures/personeelsadviseur/

We kijken uit naar je reactie… graag tot snel!

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs