Hoofd Peuteropvang-Kindercentra bij KOK Kinderopvang in Katwijk (28 uur)

Wij zijn op zoek naar een

Hoofd Peuteropvang/Kindercentra 
voor 28 uren per week 
 

Profiel van de functie

Als Hoofd Peuteropvang/Kindercentra ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het pedagogische en operationele beleid vanuit de missie en de visie van KOK kinderopvang. Je wordt aangestuurd door de directrice en geeft leiding aan een adjunct-hoofd en een team van ongeveer 40-50 pedagogisch medewerkers, invalkrachten en stagiaires van de betreffende peuteropvang locaties en kindercentra. Je begeleidt en coacht op enthousiaste en ondernemende wijze de medewerkers van jouw team. Je weet een open en vriendelijke werksfeer te creëren en gaat iedere dag voor het beste resultaat. 

Functie-eisen

De ideale kandidaat beschikt over het volgende profiel:

  • Een pedagogische en/of bedrijfskundige opleiding op HBO niveau;
  • Ruime ervaring met het aansturen van medewerkers en bij voorkeur recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Passie voor Kinderopvang;
  • Klantvriendelijke houding en commercieel inzicht;
  • Planmatig en organisatorisch sterk;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. 

Wij bieden

Een brede en veelzijdige parttime functie in een inspirerende werkomgeving in het maatschappelijk domein met volop uitdaging en ruimte voor eigen ontwikkeling. Het nemen van eigen initiatieven en zien en benutten van kansen wordt binnen de organisatie zeer op prijs gesteld. 
Salariëring is afhankelijk van opleiding en werkervaring en valt in schaal 10 van de CAO Kinderopvang, minimaal € 2.999,- en maximaal € 4.034,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Werktijden- en dagen zijn in overleg.

Beschrijving organisatie

Met een hecht team van ruim 170 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang de beste professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar op 26 locaties in de gemeente Katwijk. Aandacht voor elkaar is onze missie. Het is onze ambitie om met aandacht een inspiratie te zijn voor onze omgeving door te investeren in de toekomst van kinderen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar werk gaan, daarom hebben wij een leuke, veilige en dynamische werkplek gecreëerd, waar zij zich blijvend kunnen ontwikkelen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar hrm@kokkinderopvang.nl. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla ’t Hooft (directrice) op het telefoonnummer 071- 4088994. 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens alleen in het kader van de sollicitatie. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Daarna worden de gegevens vernietigd.
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

Vacaturebeschrijving Hoofd Peuteropvang-Kindercentra