Ervaren Vestigingsmanager bij SkippyPepijn in Pijnacker (Drie mooie locaties, 36 uur, KC ontwikkeling!)


Kinderopvang – Leidinggeven - Ontwikkelen – KC 

Liggen op deze vlakken jouw passie, visie, gedegen ervaring èn ambitie? Dan vind je bij onze organisatie SkippyPepijn misschien wel jouw vervolgstap, wij komen graag met jou in contact! 


Ons succesvolle cluster Kowari/Quokka is een geweldige plek voor kinderen èn medewerkers! Cluster Kowari/Quokka is gevestigd in Pijnacker en bestaat uit drie locaties: kinderdagverblijf Kowari met vijf groepen, een Kowari locatie met drie peuteropvang groepen en een mooie buitenschoolse opvang en een aparte locatie Quokka met twee BSO groepen en een peuteropvang groep.

De BSO Kowari is gevestigd in het Nest, waarin zich naast kinderopvang ook drie basisscholen en een sportaccommodatie bevinden. 
De kinderen op de buitenschoolse opvang van Kowari maken dagelijks gebruik van de buitenruimte en de sportfaciliteiten, waaronder twee handbalvelden. En we gaan in deze locatie nog verder groeien, met KDV groepen! 

In het omschreven cluster Kowari/Quokka werken ongeveer 60-65 medewerkers.


Voor ons mooie cluster Kowari/Quokka zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en ervaren 

Vestigingsmanager 

(36 uur bespreekbaar, drie locaties, alle werksoorten, Kindcentrum ontwikkeling!)


Organisatie ontwikkeling! 

Er komt in het primaire proces een regio indeling en per regio zullen er twee Vestigingsmanagers zijn. Iedere Vestigingsmanager heeft haar eigen locaties waarbij zij elkaar vervangen bij afwezigheid. Aan iedere regio wordt een Regio-ondersteuner toegewezen. De Regio-ondersteuners worden aangestuurd door de Manager Sales & Services. De Regio-ondersteuners coördineren en monitoren de (administratieve) processen die door de Vestigingsmanagers worden uitgevoerd. 
Zij werken nauw samen met de stafafdelingen en de Vestigingsmanagers en bewaken verschillende deadlines.  

Wat bieden wij jou? 

Bij SkippyPepijn vind je als Vestigingsmanager van Kowari en Quokka een veelzijdige functie waarin je meerdere locaties en werksoorten aanstuurt. Als ‘kers op de taart’ zijn in jouw cluster Kindcentrum ontwikkeling, groei in KDV groepen èn nieuwbouw begeleiding aanwezig. 
Verder kun je in een team van meerdere Vestigingsmanagers meebouwen aan de groei van de organisatie in verschillende opzichten. Daar zijn wij volop mee aan de slag. Zo kun je meewerken aan organisatie brede projecten. Wij geven ruimte voor jouw ideeën en jouw eigen ontwikkeling. 
De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang (schaal 10). De intentie is om na een tijdelijke periode een vaste overeenkomst met elkaar aan te gaan.  

Organisatie

SkippyPepijn is een gezonde en stabiele organisatie en al jarenlang een sterke en betrouwbare partner in de kinderopvang. Wij zijn er trots op dat wij generatie op generatie de kinderopvang mogen verzorgen voor kinderen van 0-12 jaar in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Wij geloven sterk in samenwerking met verschillende organisaties rondom kind ontwikkeling. Wij zijn maatschappelijk betrokken en werken samen met schoolbesturen aan de overgang naar diverse Kindcentra.

Bij SkippyPepijn zorgen ruim 260 medewerkers elke dag weer dat ieder kind graag komt. 
Dit omdat zij zich veilig en geborgen voelen. Van hieruit kunnen zij zich ontwikkelen en de wereld ontdekken. Om steeds de beste opvang en pedagogische begeleiding te kunnen bieden, werken wij met elkaar aan groei van de organisatie en aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan! 

Wat ga je doen?

Vanuit de organisatiekoers geef je samen met je collega Vestigingsmanagers een belangrijke invulling aan alle interne en externe ontwikkelingen. 
Je geeft op een warm-zakelijke, energieke en inspirerende manier leiding aan circa 60 medewerkers op de locaties van Kowari en Quokka. Dit doe je met humor, passie en plezier. Je hebt oog voor talenten en ontwikkelkansen zowel op individueel als op groepsniveau. Daarnaast stuur je aan op eigenaarschap in jouw teams. 
Je draagt zorg voor hoge kwaliteit in alle werkprocessen in jouw Kowari / Quokka cluster: van kwaliteits- en veiligheidswet- en regelgeving en pedagogiek tot aan financiën, commerciële kansen, personeel en goed werkgeverschap. En je coördineert de ontwikkeling van de nieuwe KDV groepen.  
Als een plezierige samenwerkingspartner werk je samen met betrokkenen aan KC-ontwikkeling, nieuwbouwontwikkeling en aan een goede samenwerking met basisscholen en andere samenwerkingspartners. Ook onderhoud je op toegankelijke en laagdrempelige wijze de relatie met je oudercommissie en met ouders. 

Wat breng je mee?

Voldoe je aan de volgende criteria? Dan komen wij graag met jou in contact: 

 • HBO werk- en denkniveau; een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau. 
 • Je hebt ervaring als manager in de kinderopvangbranche. 
 • Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan met het aansturen van teams van minimaal 30 medewerkers. 
 • Je hebt een sterke visie op leiderschap en sterke management- en coachende vaardigheden.
 • Je hebt een visie op en ervaring met werken aan Kindcentrum (KC) ontwikkeling in de sector.
 • Je hebt ervaring met ontwikkelingsgericht werken (kinderen en medewerkers). 
 • Je neemt ondernemerschap en bedrijfskundige vaardigheden mee waarbij je altijd denkt over hoe dingen ‘nog beter kunnen’. 
 • Net als sterke sociale- en communicatieve vaardigheden. 
 • ‘Warm zakelijk’, benaderbaar en verbindend zijn woorden die je goed passen.
 • Je bent energiek, proactief en flexibel.  
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdag en vrijdag. 

Solliciteren

Krijg je energie als je bedenkt dat deze functie jouw volgende stap zou kunnen zijn? En voel je aansluiting bij de organisatieomschrijving en functie? Dan horen wij graag van jou. 
Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (o.v.v. SPVM17), Margit de Lange, via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. Eerst vinden voorselectiegesprekken plaats met Margit op het kantoor in Zoetermeer (of door middel van een online gesprek). Daarna zullen gesprekken plaatsvinden bij SkippyPepijn in Pijnacker. 

Wil je graag eerst vrijblijvend meer weten over de vacature of de organisatie, stuur dan een Whatsapp bericht (06-174 331 33) of een e-mail aan Margit via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Zij neemt op een passend moment contact met je op met alle aandacht. 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs