Coördinator Clustermanager bij KOK Kinderopvang in Katwijk (28-32 uur)

Je bent eindverantwoordelijk voor een cluster, bestaande uit een aantal van onze kindercentra in Katwijk. Je wordt aangestuurd door de directeur en geeft leiding aan een adjunct-clustermanager en een team van ongeveer 55 pedagogisch medewerkers. Als coördinator zorg je daarnaast voor de verbinding tussen de directeur, de clustermanagers en de verschillende locaties en backoffice afdelingen. Je neemt deel aan het strategisch overleg, denkt mee over de bedrijfsvoering van de organisatie, deelt mee aan werkgroepen en managet regelmatig projecten, zoals het openen van een nieuw kindercentrum. 

Wij bieden

Een brede, uitdagende functie in een financieel gezonde regionale, maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Het nemen van eigen initiatieven en zien en benutten van kansen wordt binnen de organisatie zeer op prijs gesteld. 

Het salaris voor deze functie valt in schaal 11 van de Cao Kinderopvang (€ 3.869,- tot € 5.241,- per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Hiernaast ontvang je 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en 210 verlofuren per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Ook bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers en worden er regelmatig gezellig borrels en feesten georganiseerd!

De ideale kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over het volgende profiel:

  • maatschappelijk betrokken;
  • een enthousiaste en betrokken coach voor onze medewerkers;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • een afgeronde pedagogische en/of bedrijfskundige vooropleiding op minimaal HBO niveau;
  • aantoonbare, ruime ervaring met het aansturen van medewerkers en bij voorkeur recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
  • passie voor de kinderopvangbranche;
  • helicopterview, planmatig en organisatorisch sterk;
  • initiatiefrijk, oplossingsgericht en commercieel inzicht;
  • empathisch vermogen en uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Waar ga je werken?

KOK kinderopvang is een stichting zonder winstoogmerk en investeert in kwaliteit, zoals goed opgeleid personeel, kwalitatief hoogwaardige kindercentra en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van het kind centraal staan. Met een team van 250 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang professionele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar op 24 locaties in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. 

KOK kinderopvang heeft een breed aanbod van opvang: kinderdagverblijven, peuteropvang, voorschoolse opvang, tussen-schoolse opvang (ondergebracht in een aparte stichting, KOK Overblijf) en buitenschoolse opvang. De organisatie telt momenteel ruim 2000 kinderen in de kinderopvang.  “Aandacht voor elkaar” is onze missie. Het is de ambitie om met aandacht een inspiratie te zijn voor onze omgeving door te investeren in de toekomst van kinderen.

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk, voor 1 april a.s., een motivatie met je CV naar hrm@kokkinderopvang.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM via het telefoonnummer 071-4088994.

 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens alleen in het kader van de sollicitatie. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Daarna worden de gegevens vernietigd.