Clustermanager bij Forte Kinderopvang in Castricum e.o. (24-32 uur)

 

Forte Kinderopvang verzorgt sinds 1969 kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op ruim 60 locaties in Alkmaar, Bergen, de Beemster, Castricum, Heerhugowaard en Heiloo. Door continu te blijven innoveren; binnen onze dienstverlening en aanbod onderscheiden wij ons. Forte is de partner voor ouders, professionals en organisaties als het gaat om talentontwikkeling en informeel leren. Forte Kinderopvang heeft ruim 350 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. We vangen wekelijks ruim 3.000 kinderen op.

We zijn op  zoek naar een ervaren  Clustermanager en we groeien graag verder met behulp van jouw inbreng binnen deze functie. Vanuit onze missie, visie en  meerjarenstrategie zorg je als ‘maatschappelijk ondernemer’ voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen in alle werkprocessen (kwaliteit, pedagogiek, personeel, facilitair, financieel en commercieel) binnen jouw cluster. Je geeft leiding aan de teams binnen jouw cluster, samen met jou groeien de teamleden door het beste uit zichzelf te halen, je geeft ruimte aan talenten en je biedt optimale ontwikkelkansen.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van pedagogisch beleid en coacht de medewerkers in de verbetering van de pedagogische kwaliteit van dienstverlening. Je werkt intensief samen met onderwijs en andere lokale partners in het aanbod voor kinderen van 0-12 jaar. Je rapporteert aan de regiomanager.

JIJ & FORTE:

  • Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding op HBO niveau (vereiste)
  • Een toevoeging van een management- en/of bedrijfskundige opleiding is een pre  
  • Aantoonbare coach- en managementvaardigheden voor het inspireren en stimuleren van teamleden
  • Ervaring als manager in de kinderopvangbranche is een sterke pre
  • Kennis van de actuele kwaliteitseisen kinderopvang is een pre 
  • Ervaring met ontwikkelingsgericht werken 
  • Sociale- en communicatieve vaardigheden 
  • Plan- en organisatievermogen
  • Aantoonbaar maatschappelijk ondernemerschap 

FORTE & JIJ:
Als Clustermanager krijg jij alle ruimte om te groeien. We bieden je een veelzijdige baan en een ruim aanbod aan opleidingen waarin jij je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Zo profiteer je van ons Take Care Feel Good pakket, met onder andere korting op je sportschoolabonnement. Bovendien heb je uitzicht op een vast contract.

ZULLEN WE KENNISMAKEN?
Jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je z.s.m. o.v.v. ‘FOCM06’ sturen naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange via het e-mail adres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties zullen direct bij binnenkomst in behandeling worden genomen. Na een telefonische intake met Margit zullen eerste persoonlijke gesprekken met de organisatie doorlopend worden ingepland. Daarom vragen wij om zo spoedig mogelijk te reageren.    

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margit via het e-mailadres: delange@vanheklelieveld.nl.  Zij zal op een passend moment contact met je opnemen.   

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs