Clustermanager bij Forte Kinderopvang in Castricum e.o. (24-32 uur)

 

Forte Kinderopvang laat je groeien. Wij werken elke dag samen met kinderen, ouders, het onderwijs en andere professionals als het gaat om talentontwikkeling en informeel leren. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen.

Kom jij ons team versterken om verder te groeien?  

 

Forte Kinderopvang verzorgt sinds 1969 kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op ruim 60 locaties in onder andere Alkmaar, Bergen, de Beemster, Castricum, Heerhugowaard en Heiloo. Door continu te blijven innoveren binnen onze dienstverlening en aanbod onderscheiden wij ons. Forte is dé partner voor ouders, professionals en organisaties als het gaat om talentontwikkeling en informeel leren. Forte Kinderopvang heeft ruim 380 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. We vangen wekelijks ruim 3.750 kinderen op.

We zijn op zoek naar een ervaren Clustermanager en we groeien graag verder met behulp van jouw inbreng binnen deze functie. Vanuit onze missie, visie en meerjarenstrategie zorg je als ‘maatschappelijk ondernemer’ voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen in alle werkprocessen (duurzaamheid, kwaliteit, pedagogiek, personeel, facilitair, financieel en commercieel) binnen jouw cluster dat zal zijn in Regio Oost. Je geeft leiding aan de teams binnen jouw cluster dat bestaat uit meerdere vestigingen en waar ongeveer 30 medewerkers werkzaam zijn. Samen met jou groeien de teamleden door het beste uit zichzelf te halen, je geeft ruimte aan talenten en je biedt optimale ontwikkelkansen.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van pedagogisch beleid en coacht de medewerkers in de verbetering van de pedagogische kwaliteit van onze dienstverlening. Je werkt intensief samen met onderwijs en andere lokale partners in het aanbod voor kinderen van 0-12 jaar. Je werkt samen met een Assistent Clustermanager en rapporteert aan de Regiomanager.

 

JIJ & FORTE:

  • Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal HBO niveau die kwalificeert voor de functie van Pedagogische Coach volgens de IKK. 
  • Een toevoeging van een management- en/of bedrijfskundige opleiding is een pre.   
  • Aantoonbare coach- en managementvaardigheden voor het inspireren, stimuleren en coachen van teamleden.
  • Ervaring als manager in de kinderopvangbranche is een sterke pre.
  • Kennis van de actuele kwaliteitseisen kinderopvang is een pre. 
  • Ervaring met ontwikkelingsgericht werken. 
  • Sociale- en communicatieve vaardigheden. 
  • Plan- en organisatievermogen.
  • Aantoonbaar maatschappelijk ondernemerschap.
  • Een rijbewijs.  

 

FORTE & JIJ:

Als Clustermanager krijg jij alle ruimte om te groeien. We bieden je een veelzijdige baan en een ruim aanbod aan opleidingen waarin jij je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen zoals een intern MD programma. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Zo profiteer je van ons Take Care Feel Good pakket, met onder andere korting op je  sportschoolabonnement. Er zal eerst worden gestart met tijdelijke contracten met de intentie om in de toekomst een contract voor onbepaalde tijd aan te kunnen bieden. Je werkdagen zullen bij voorkeur zijn: woensdag, donderdag en vrijdag en bij 28-32 uur een vierde dag.

 

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je o.v.v. ‘FOCM10’ sturen naar Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Sollicitaties worden direct bij binnenkomst in behandeling genomen. Na een online voorselectiegesprek met Margit worden de eerste persoonlijke gesprekken met de organisatie doorlopend ingepland. Daarom vragen wij om zo spoedig mogelijk te reageren.    

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margit via het e-mailadres: delange@vanheklelieveld.nl of door een Whatsapp bericht te sturen: 06 - 174 331 33. Zij neemt dan op een passend moment contact met je op.   

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs