Clustermanager bij Forte Kinderopvang (24-32 uur per week)

Forte Kinderopvang verzorgt sinds 1969 kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op ruim 60 locaties in onder andere Alkmaar, Bergen, de Beemster, Castricum, Heerhugowaard en Heiloo. Door continu te blijven innoveren binnen onze dienstverlening en aanbod onderscheiden wij ons. Forte is de partner voor ouders, professionals en organisaties als het gaat om talentontwikkeling en informeel leren. Forte Kinderopvang heeft ruim 380 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. We vangen wekelijks ruim 3.750 kinderen op.

We zijn op zoek naar een ervaren Clustermanager en we groeien graag verder met behulp van jouw inbreng binnen deze functie. Vanuit onze missie, visie en  meerjarenstrategie zorg je als ‘maatschappelijk ondernemer’ voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen in alle werkprocessen (kwaliteit, pedagogiek, personeel, facilitair, financieel en commercieel) binnen jouw cluster. Je geeft leiding aan de teams binnen jouw cluster dat bestaat uit meerdere vestigingen. Samen met jou groeien de teamleden door het beste uit zichzelf te halen, je geeft ruimte aan talenten en je biedt optimale ontwikkelkansen.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van pedagogisch beleid en coacht de medewerkers in de verbetering van de pedagogische kwaliteit van onze dienstverlening. Je werkt intensief samen met onderwijs en andere lokale partners in het aanbod voor kinderen van 0-12 jaar. Je rapporteert aan de regiomanager.

 

JIJ & FORTE:

  • Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal HBO niveau (vereiste)
  • Een toevoeging van een management- en/of bedrijfskundige opleiding is een pre  
  • Aantoonbare coach- en managementvaardigheden voor het inspireren en stimuleren van teamleden
  • Ervaring als manager in de kinderopvangbranche is een sterke pre
  • Kennis van de actuele kwaliteitseisen kinderopvang is een pre 
  • Ervaring met ontwikkelingsgericht werken 
  • Sociale- en communicatieve vaardigheden 
  • Plan- en organisatievermogen
  • Aantoonbaar maatschappelijk ondernemerschap 

 

FORTE & JIJ:

Als Clustermanager krijg jij alle ruimte om te groeien. We bieden je een veelzijdige baan en een ruim aanbod aan opleidingen waarin jij je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Zo profiteer je van ons Take Care Feel Good pakket, met onder andere korting op je sportschoolabonnement. Bovendien heb je uitzicht op een vast contract.

 

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je . o.v.v. ‘FOCM07’ sturen naar Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden direct bij binnenkomst in behandeling genomen. 

Hoe verloopt deze procedure verder in de Corona situatie in Nederland?

De brievenselectie voor deze vacature loopt ondanks de Corona situatie in Nederland door. Indien jouw sollicitatie positief lijkt aan te sluiten op de gestelde functie-eisen dan zullen wij jouw sollicitatie, met jouw goedkeuren, in onze selectieprocedure voor Forte bewaren. Misschien kan aan jou worden gevraagd om alvast een telefonisch voorselectiegesprek aan te gaan.  

Vanaf dat moment zal de verdere procedure stil liggen, in afwachting van de ontwikkelingen in Nederland. De verwachting is dat het MT van Forte medio juni 2020 zal overleggen of op dat moment de procedure verder voortgezet zal gaan worden. Als dat zo is dan zal dat zijn door middel van telefonische voorselectiegesprekken met Margit de Lange, daarna persoonlijke gesprekken bij Forte en tot slot referentiegesprekken.    

Allemaal volgen we de ontwikkelingen en wachten we de gevolgen van de Coronasituatie voor de economie in Nederland en de doorlopende vraag naar kinderopvang af. En het moment dat wij weer persoonlijke gesprekken kunnen gaan voeren. Ook Forte.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margit via het e-mailadres: delange@vanheklelieveld.nl. Zij neemt dan op een passend moment contact met je op.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst