Assistent Manager bij Bambino Christelijke Kindercentra (16-24 uur, Delft)

 

Pedagogisch Medewerker (plus) en klaar voor een volgende stap?

 

Al meer dan 30 jaar verzorgt Bambino kinderopvang vanuit de Christelijke identiteit. Dagelijks zetten zo’n 90 betrokken medewerkers zich in voor een veilige, plezierige en huiselijke opvang van kinderen van 0-13 jaar en voor een stimulerende omgeving gericht op ontwikkeling. Om zo een sterk fundament te leggen in het leven van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. 
Bambino heeft kinderopvanglocaties verspreid over het land: in Dordrecht, Eindhoven, Best, Katwijk en Delft. Met elkaar zijn wij één team en werken we vanuit één sterke visie. De teams werken zelfstandig, onder begeleiding van het Centraal Bureau, ervaren Managers en soms ook Assistent Managers. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en om jezelf verder te ontwikkelen. Bambino bouwt aan Christelijke kinderopvang op meer plaatsen in het land. Bouw jij met ons mee? 

Wij hebben plek voor een nieuwe enthousiaste collega in Delft: 


Assistent Manager

16-24 uur 

 

De locatie

Op onze locatie Delfts Blauw in Delft zoeken wij een Assistent Manager. Op deze locatie bieden wij buitenschoolse opvang en VVE peuteropvang en werken wij samen met de Prins Mauritsschool. 

Wat ga je doen?

Als Assistent Manager ben je ‘de spin in het web’ van de locatie en voor jou is geen dag hetzelfde!  Je werkt als Pedagogisch Medewerker op één of meer groepen en daarnaast zal je 8-10 uur per week als Assistent Manager, de Manager van de regio ondersteunen met operationeel leidinggevende taken en met organisatie en administratie. 
Als ouders of een collega van een school, CJG of andere samenwerkingspartner een vraag heeft die de kennis van de Pedagogisch Medewerker overstijgt, dan ben jij het eerste aanspreekpunt; dat ben je ook  ook voor vragen van medewerkers. Je bewaakt dat het organisatiebeleid zo goed mogelijk wordt uitgevoerd op de locatie Delfts Blauw (divers deelbeleid, pedagogiek, uitstraling en veiligheid van de locatie, uitvoering wet- en regelgeving etc.) en begeleidt de medewerkers bij de uitvoering. Bijvoorbeeld door het geven van tips het door sparren over vraagstukken.  

Je stelt personeelsroosters op, neemt ziekmeldingen aan, regelt vervanging, werkt nieuwe collega’s in, je verzorgt rondleidingen voor ouders en bent verantwoordelijk voor de bestellingen, registraties en administratie. Je communiceert open en eerlijk met ouders en collega’s en houdt de Manager proactief op de hoogte. Je stimuleert, bewaakt en geeft richting aan de Christelijke identiteit op de groepen en in de omgang van de medewerkers onderling). Bij Bambino geef je  steeds invulling aan jouw taak vanuit de Christelijke geloofsovertuiging.  

Wat neem je mee? 

 • Een HBO diploma waarmee je gekwalificeerd aan de slag kan als Pedagogisch Medewerker (www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma). 
 • Minimaal 3 jaar (bij voorkeur leidinggevende) werkervaring in de kinderopvang.
 • Een VVE certificaat, EHBO diploma en een taalcertificaat 3F of de bereidheid om deze diploma’s te behalen.
 • Kennis van de kwaliteitseisen en wet- en regelgeving in de kinderopvangsector. 
 • Een visie op de kinderopvang en jouw eigen rol daarin. 
 • Je hecht waarde aan een goede samenwerking en relatie met de samenwerkende basisschool. 
 • Een doortastende, flexibele, integere en klantgerichte werkhouding. 
 • Je wordt blij van kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau. 
 • Je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en hoe je hen kunt betrekken.
 • Je kunt goed samenwerken. 
 • Je wilt graag vanuit je persoonlijk geloof werken bij een protestants christelijke organisatie.

Werken bij Bambino

Bambino biedt jou deze zelfstandige en veelzijdige functie voor ca. 16-24 uur per week verdeeld over minimaal 3 werkdagen, waarvan ca. 8-10 uur vrijgesteld is van het pedagogisch groepswerk. 
Het salaris is conform CAO kinderopvang schaal 8.  
Heb je zelf kinderen? Bij Bambino krijgen medewerkers korting bij opvang op onze locaties. 
Bambino heeft een prettige bedrijfscultuur waarbij wij werken vanuit de waarden openheid, respect en enthousiasme.  

Interesse?

Leuk! Wij maken graag kennis met je en praten dan verder met jou. Wil je eerst nog wat meer weten? Meer informatie over Bambino kun je deze vinden op onze website www.bambino-kinderopvang.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze organisatie via het telefoonnummer: 088 - 777 9 222. De Directeur of Manager die dan aanwezig is helpt jou graag verder. 
Stuur snel je motivatiebrief met CV naar: sollicitatie@bambino-kinderopvang.nl. Wij kijken uit naar je reactie en maken graag met jou kennis! 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs