Allround medewerkers Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Tussenschoolse Opvang bij Kindercentrum De Boomhut in Ter Aar

Kindcentrum De Boomhut is met ruim 100 kindplaatsen binnen het kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO en TSO op drie locaties een grote speler binnen de kinderopvang in Ter Aar.  Met onze twintig medewerkers, stagiaires en vrijwilligers werken we elke dag aan de verdere groei en ontwikkeling van Kindcentrum De Boomhut. 
Het uitbouwen van de programma's voor peuters (VVE), talent, sport en natuur voor de buitenschoolse opvang, sterke groei van ons kinderdagverblijf, samenwerking met andere organisaties en meedoen in het Integraal Kind Centrum zijn belangrijke ontwikkelingen die vragen om het meegroeien van de organisatie achter ons centrum. 

We streven er naar de kinderen ervaringsgericht op te vangen in onze huiselijke groep. We laten ons daarbij inspireren door de pedagogische benadering van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Vrije beweging, natuurbeleving, vrij spel en een respectvolle verzorging is onze basis. Je treft bij ons geen kleurplaten aan, maar stimuleren je kind zelf iets te bedenken. De fantasie van een kind is immers eindeloos!

Per direct zijn wij op zoek naar enkele ambitieuze:


Allround medewerkers Kinderdagverblijf, Buitenschoolse Opvang en Tussenschoolse Opvang

Wij hebben mogelijkheden voor een dienstverband van 
18-24 uur in overleg en van 32-36 uur in overleg 

“Een specialist, ondernemer, durfal met flair”

 

Wat ga je doen?

Als medewerker ben je inzetbaar bij het kinderdagverblijf, de BSO en de TSO. Je draait je hand er niet voor om tussen deze groepen te schakelen.  Voorkeur ligt in Ben je een sportieve medewerker die het beweegaanbod wil intensiveren en kennis heeft van de pedagogiek van Emmi Pikler dan heeft dit een pre (maar het is geen vereiste). Verder werk je nauw samen met je collega’s om een inspirerende dag te verzorgen voor de kinderen van De Boomhut. Je bent verantwoordelijk voor de verzorging en ontwikkeling maar houdt ook hun welbevinden in de gaten;
Je plant VVE activiteiten, workshops en uitjes voor de kinderen, je observeert en grijpt in waar nodig of stuurt bij, geeft kinderen een zetje om ze vooruit te helpen. Je bent een vast gezicht op de groep voor kinderen en hun ouders: je managet je groep.
 

Wat biedt KC De Boomhut jou?

Je werkt in een gezellig vast team. Door middel van studiedagen en trainingen krijg je de kans je steeds verder te ontwikkelen, dit doe je aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. 
Je wordt ondersteund in je dagelijkse omgang met de kinderen door de teammanager en/of directeur.
Door onze sterke ambitie om het beste uit het kind en onszelf te halen heb je de kans om mee te groeien met onze organisatie: Iedereen groeit GROOTST in De Boomhut. 
Uitzicht op een vast dienstverband en vast rooster waarbij werktijden liggen tussen 7.00- 18.30 uur.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende persoonlijkheid met lef die op eigenwijze, onconventionele manier de vertaalslag kan maken tussen theorie en praktijk. Een pedagogisch specialist die energie krijgt van de bijdrage aan ontwikkeling van kinderen door inzet van een VVE programma en talent-, natuur- en sport projecten. Die mee wil bouwen aan het leukste kindcentrum van Het Groene Hart en operationeel sterk en betrouwbaar is. Verder beschik je over een portie zelfkennis, past zelfreflectie toe en vind het een uitdaging om met gebruikmaking van een gezonde dosis zelfspot te werken aan zijn eigen (pedagogische) kwaliteit.

De ideale kandidaat beschikt verder over: 

 • Een relevante afgeronde kwalificerende opleiding op MBO-4 of HBO-niveau.

 • Woonachtig op max 30 minuten reisafstand van Ter Aar met auto of het openbaar vervoer.

 • Minimaal 2 jaar werkervaring  met de doelgroep 0 t/m 12 jaar is een eis.

 • Ervaring met werken volgens Emmi Pikler is een pre. 

 • Zeer flexibel inzetbaar (in dagen en uren) tussen 7.00- 18.30 uur. 

 • De drive om jezelf steeds verder te ontwikkelen en je kunt daarbij kritisch naar jezelf kijken.

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (je spreekt vloeiend Nederlands) met een klantgerichte instelling.

 • Je bent een echte teamspeler, je trekt werk naar je toe, hebt gevoel voor humor en enthousiasmeert met flair je collega’s om net dat stapje extra te zetten.

Omdat De Boomhut op zoek is naar de beste medewerkers hebben wij een uitgebreid selectieproces. De stappen in ons selectieproces zien er als volgt uit:

 • Eerste selectie op basis van motivatiebrief en CV.

 • Een sollicitatiegesprek met de vestigingsmanager.

 • Een dagje meelopen op de groep.

Geïnteresseerd? Durf je het aan?

Schrijf dan een korte motivatiebrief en mail deze met je CV t.a.v. Louise Wulffers (HR) naar info@kcdeboomhut.nl
Als je meer informatie wilt, neem dan gerust telefonisch contact op met Louise Wulffers op maandag, dinsdag of  donderdag tussen 8.30 en 12.00 uur op telefoonnummer 085 - 130 2222.

Advertentie dowmloaden: Werken bij KC De Boomhut.jpg

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs