Administratief Medewerker bij Small in Den Haag (24-32 uur)

Enthousiaste, ervaren, en veelzijdige medewerker gezocht!

Welkom bij Kinderdagverblijf Small!! Een kleinschalige organisatie met een creatief aanbod en een groot hart voor kinderen en met meerdere locaties. Small zoekt per direct een klantgerichte, enthousiaste en veelzijdige Administratief medewerker voor de kindplanning  en de financiële administratie voor 24-32 uur per week. De werklocatie is in Den Haag.

Heb jij ervaring met planning en in de financiële administratie en zou je graag onderdeel willen zijn van een gezellig en enthousiast team? Vind je het leuk om een diversiteit aan werkzaamheden te doen? Ben je nieuwsgierig, oplossingsgericht, niet gauw uit evenwicht en denk je graag steeds mee hoe dingen beter kunnen? Heb je passie voor klantcontact, cijfers, en een grondige en nauwkeurige werkwijze? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je staat ouders/verzorgers te woord over het aanbod van Small en de mogelijkheden voor de plaatsing van hun kindje. Als ouders/verzorgers dat willen plan je eerst een rondleiding in. Vervolgens plan je het kindje zo optimaal mogelijk in op een groep en informeer je de ouders/verzorgers daarover en maak je een plaatsingscontract op. Je houdt de planning zo optimaal mogelijk en zorgt dat ouders/verzorgers tevreden en goed geïnformeerd zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van en verzorg je maandelijks de facturatie vanuit het Kindplansysteem (Rosa). Daarnaast assisteer je de boekhouding o.a. bij het opstellen van de maandcijfers, financiële overzichten en de jaarrekening. Je onderhoudt de contacten met de accountant. Je werkt mee aan het steeds verder optimaliseren van de administratieve werkprocessen van Small.

Wat heb je daarvoor nodig? 

Je hebt een relevante opleiding en werkervaring en beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met planningen, bij voorkeur in de kinderopvang. Je beschikt over een analytisch vermogen en over cijfermatig inzicht, je bent doortastend en stelt graag de ‘waarom’ vraag. Je kunt zelfstandig werken binnen een klein team en je bent heel goed met de computer en de systemen (Excel en boekhoudprogramma). Je verdiept je graag in nieuwe systemen en processen.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je een zelfstandige functie, waarbij eigen initiatief en betrokkenheid centraal staan. De functie is per direct beschikbaar. Benodigde trainingen worden je aangeboden! Salariëring is conform de CAO Kinderopvang, schaal 7 of 8 afhankelijk van opleiding en ervaring. In 1e instantie krijg je een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Mail je reactie naar Kinderdagverblijf Small info@kinderdagverblijfsmall.nl tav van Mevrouw S. Gomes (directeur) met als omschrijving: ‘Vacature Administratief medewerker. We nemen je sollicitatie snel in behandeling. Wil je eerst meer weten over deze functie? Mail dan even je contactgegevens naar info@kinderdagverblijfsmall.nl. Dan bellen we je terug.  
 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

 

Terug naar vacatures