Project Medewerker personeel- en salarisadministratie (PSA) Bij SkippyPepijn (28-32 uur per week)

 

Wie is SkippyPepijn?

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken.

De komende jaren gaat SkippyPepijn flink groeien, vooral door de ingezette vorming van integrale kindcentra. De samenwerking met onderwijs is altijd al sterk geweest, maar zal de komende jaren nog intensiever worden. Ook op pedagogisch vlak is SkippyPepijn volop in ontwikkeling. Kernwoorden in de pedagogische visie zijn innovatief, talentontwikkeling en groen. Die kernwoorden zie je overal in terug: in activiteiten, gebruikte materialen en de nieuwe huisstijl die op dit moment wordt uitgerold.

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig. En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk.

Bij SkippyPePijn vinden we het belangrijk dat het proces van personeel- en salarisadministratie goed is geregeld. Onze medewerkers kunnen altijd hier terecht met hun vragen en natuurlijk rekenen op een tijdig ontvangst van het salaris! Kun jij je vinden in deze aanpak en heb jij daarnaast nog meer inspirerende ideeën op dit gebied? Lees dan verder!

Project Medewerker personeel- en salarisadministratie

Wat ga je doen?

SkippyPePijn werkt aan de opbouw en groei van haar organisatie. Daar kun je vanuit jouw kennis en ervaring in meedenken! Als Projectmedewerker PSA maak je onderdeel uit van het team HR en van het sub-team Personeels- en Salarisadministratie (PSA).

De afdeling PSA is volop in ontwikkeling. Sinds een paar jaar werken we met een nieuw Personeels- en salarissysteem. Dit hebben we al aardig onder de knie. Nu is het belangrijk dat alle processen geborgd worden door middel van onder andere passende werkbeschrijvingen. Hier zijn we al een heel eind mee, maar we kunnen hierbij jouw hulp gebruiken!

In deze rol ga jij je verdiepen in de inrichting van de interne processen en bijbehorende werkinstructie bij PSA. Je krijgt energie als alles volgens plan verloopt en dat het plan voor iedereen helder is. Daarom vind je het ook leuk om alle interne gebruikers hierover te informeren, zowel mondeling als schriftelijk.

Hierbij kun je denken aan:

 • Beschrijven van de interne processen en de administratieve organisatie binnen de afdeling PSA.
 • Maken van werkinstructies voor de diverse gebruikers van het systeem.
 • Voorlichting geven aan alle interne gebruikers.
 • Optimaliseren van het gebruik van het systeem.
 • Opstellen jaarlijkse PSA-planning.

 De overige werkzaamheden zijn onder andere:

 • Salarismutaties verwerken in Mercash zodat de periodieke salarisverwerking tijdig en correct is uitgevoerd.
 • De personeelsdossiers organiseren en bewaken. 
 • Salarisverwerking uitvoeren.
 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
 • Het berekenen van transitievergoedingen.
 • Ziek- en betermeldingen.

Wie ben jij?

Van een dynamische werkomgeving krijg jij energie, je bent positief ingesteld, je ziet de kansen en uitdagingen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden en deelt die kennis graag met je collega’s. Je leeft je goed in in de gebruikers van ons systeem. Je kunt je verplaatsen in hun situatie waarbij je de kaders en doelen niet uit het oog verliest. Je bent graag pro-actief bezig en op deze manier werk je samen met jouw collega’s om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur op het gebied van HR.
 • Een afgeronde opleiding PDL of vergelijkbaar is een must.
 • Gedegen kennis van en ervaring in het vakgebied (P&O- èn salarisadministratie).
 • Ervaring met het maken van procesbeschrijvingen en werkinstructie in een vergelijkbare werkomgeving.
 • Kennis en recente ervaring met relevante ICT applicaties (Salaris- en HRM systemen).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende functie in een fijn en persoonlijk team. De kinderopvangbranche en SkippyPePijn zijn steeds in beweging. Wij geven ruimte voor jouw ideeën. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang schaal 7. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. De functie is (vooralsnog) bedoeld als een tijdelijke functie voor de duur van 2 jaar. Daarna wordt bekeken of deze functie vast in de formatie kan worden opgenomen.

Solliciteren 

Herken je jezelf in bovenstaande en heb je nu al zin om bij ons te starten?

Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie? Stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Petra van den Bosch hradviseur@vanheklelieveld.nl. Zij belt jou dan op een passend moment terug.   

 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs