Medewerker Personeel- en Salarisadministratie (PSA) Bij SkippyPepijn (28-32 uur per week)

 

Bij SkippyPepijn vinden we het heel belangrijk dat voor onze medewerkers het proces van personeels- en salarisadministratie heel goed is geregeld. Daar moeten zij steeds op kunnen rekenen. Bij SkippyPepijn werken bevlogen en sociale mensen met passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Wij willen goed voor onze medewerkers zorgen. Kom jij op onze afdeling Personeels- en Salarisadministratie (PSA) vanuit deze visie daar een steentje aan bijdragen? Heb jij passie voor jouw werk in de personeels- en salarisadministratie? En werk je graag in een maatschappelijke organisatie waar het draait om mensen?     

SkippyPepijn heeft plek voor een nieuwe collega! 
 

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie (PSA)

28-32 uur per week

 

Wat bieden wij jou?

SkippyPepijn werkt aan de opbouw en groei van haar organisatie. Daar kun je vanuit jouw kennis en ervaring in meedenken, wij horen graag jouw verhaal. We starten eerst met een jaarcontract. Past het voor ons allebei? Dan maken we verdere afspraken. 

Wij bieden jou een afwisselende functie in een fijn en persoonlijk team in een dynamische omgeving. De kinderopvangbranche en SkippyPepijn zijn steeds in beweging. Wij geven ruimte voor jouw ideeën en jouw eigen ontwikkeling. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang. De vacature is per direct beschikbaar.

Organisatie

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. 

De komende jaren gaat SkippyPepijn flink groeien, vooral door de ingezette vorming van integrale kindcentra. De samenwerking met onderwijs is altijd al sterk geweest, maar zal de komende jaren nog intensiever worden. Ook op pedagogisch vlak is SkippyPepijn volop in ontwikkeling. Kernwoorden in de pedagogische visie zijn innovatief, talentontwikkeling en groen. Die kernwoorden zie je overal in terug: in activiteiten, gebruikte materialen en de nieuwe huisstijl die op dit moment wordt uitgerold. 

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig. En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk.

Wat ga je doen?

Als medewerker PSA maak je onderdeel uit van het team HR en van het sub-team Personeels- en Salarisadministratie (PSA). 

Jouw werkzaamheden zijn onder andere: 

 • De personeelsdossiers organiseren en bewaken.  
 • Salarismutaties verwerken in Mercash zodat de periodieke salarisverwerking tijdig en correct is uitgevoerd.
 • Diverse administratieve en signalerende werkzaamheden die volgen uit de instroom en uitstroom van medewerkers, uit verlof, verzuim, opleidingen en volgen uit feedback gesprekken. 
 • Meedenken en voorstellen doen over hoe de PSA-werkprocessen nog beter kunnen. 
 • Informatie en uitleg geven aan medewerkers en managers over de CAO Kinderopvang, de uren –en verlofregistratie, verzuimregistratie e.d. 
 • Diverse personeelsoverzichten en correspondentie opstellen.  
 • VOG aanvragen verzorgen en koppelen in het Personenregister.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau.  
 • Een afgeronde opleiding PDL of vergelijkbaar.  
 • Gedegen kennis van en ervaring in het vakgebied (P&O- èn salarisadministratie).
 • Vaardigheid met relevante ICT applicaties (Salaris- en HRM systemen). 
 • Een verbindende werkwijze.
 • Pro-activiteit. 
 • Flexibiliteit, goed kunnen schakelen tussen werkzaamheden.
 • Georganiseerde en systematische werkwijze. 
 • Nauwkeurigheid.
 • Integriteit en discretie. 
 • Sociale vaardigheid. 
 • Uitdrukkingsvaardigheid.

Solliciteren

Enthousiast geraakt? Leuk! 
Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Wil je graag eerst meer weten over de vacature of de organisatie, stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Petra van den Bosch, hradviseur@vanheklelieveld.nl. Zij belt jou dan op een passend moment. 

 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs