Programmamanager Huisvesting te Houten (36 uur)

 

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling Facilitair en huisvesting? Onze afdeling staat voor hospitality en wij zorgen o.a. voor de huisvesting, de inrichting, het onderhoud en beheer van meer dan 500 locaties. Als je bij ons op de afdeling werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt!


Werken als Programmamanager huisvesting

Als Programmamanager huisvesting stap je in de rol van projectleider en bereid je het huisvestingsbeleid voor en realiseer en optimaliseer je dit beleid aan de hand van een organisatiebreed meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) en meerjaren investeringsplanning (MJIP). Je volgt interne en externe trends en ontwikkelingen, waarbij je (in afstemming met Manager Facilitair en Huisvesting) adviezen die passend zijn bij de visie van de organisatie. 

Tevens bestaat de functie uit het ontwikkelen van een jaarlijks onderhoudsplan, waarbij je zorgt draagt voor de uitvoering van dit plan binnen de afgesproken financiële, plannings- en kwaliteitskaders. Hierbij ontwikkel je projectplannen voor huisvestings- en inrichtingsprojecten waaronder nieuwbouw, renovatie van gebouwen en herinrichting van terreinen en infrastructuur.
Je signaleert knelpunten in de uitvoering van het huisvestingsbeleid in relatie tot het strategische beleid van de organisatie en adviseert, rapporteert de verbeteringen, aanpassingen en resultaten aan de leidinggevende. 

Je brengt advies uit over de samenstelling en de vorming van (interne en externe) projectteams, waarbij je toezicht houdt op de voortgang, continuïteit en kwaliteit van de opgestelde doelstellingen en betrokken partners aanstuurt. In de functie van Programmamanager huisvesting houd je toezicht op de projectmedewerkers, waarbij je een coördinerende, ondersteunende en adviserende rol hebt. Je beoordeelt de projectmedewerkers en geeft feedback op de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat hebben wij jou te bieden?  

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:  

 • een jaarcontract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Werkdagen zijn in overleg;    
 • € 3.643, - tot € 4.988, - bruto maandsalaris (Schaal 11 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;  
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%;  
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek);  
 • een vergoeding van je reiskosten;   
 • een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;   
 • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;  
 • diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen.  
   

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven leren en ontwikkelen en dat je daar ook de tijd voor krijgt. Bij Kind en Co Ludens hebben wij speciaal voor alle werknemers Het Leerplein! Een online leeromgeving waar je korte filmpjes kunt bekijken, interessante artikelen kunt lezen en uitgebreide onlinetrainingen kunt volgen. De onderwerpen van deze trainingen zijn vakinhoudelijk, maar zijn ook aangevuld met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. 

Je past perfect bij ons want je: 

 • Denkt out of the box met een analytisch, organisatorisch, overtuigend en probleemoplossend vermogen.
 • Hebt HBO+/WO werk- en denkniveau met relevante kennis en een aantal jaren relevante werkervaring op het gebied van huisvesting, bouwprojecten, onderhoud gebouwinstallaties en facilitair management;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen het vakgebied en (financieel) projectmanagement;
 • Kennis van relevante facilitaire management- en informatiesystemen (FMIS)


Kind & Co Ludens 

Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen. 

Laat ons jouw talent zien!  

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de blauwe knop ‘Solliciteer nu’ en vul voor vrijdag 30 september het sollicitatieformulier in. Neem voor vragen over de vacature contact op onze recruiter Somaya Selim via 06-2142 1283 of met manager facilitair en huisvesting Merel Dorst via 06-1527 3925. Zij vertellen je graag meer over de functie! 
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs