Tijdelijke operationeel leidinggevende bij De Wonderberk in Haarlem (24 uur)

Ben jij op zoek naar een nieuwe operationele leidinggevende en coördinerende baan?  Binnen een onderscheidende kinderopvang? En wil je de ruimte krijgen om op een fijne plek te werken en groeien? 

Profiel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op één locatie in Haarlem en onze locatie in Castricum. Je bent aanspreekpunt voor je collega’s en de ouders. Jouw leidinggevende is de manager van de organisatie. Je bent oa. verantwoordelijk voor het algemene en pedagogisch beleid, je stuurt circa 20 pedagogisch medewerkers, invallers en stagiaires operationeel en functioneel aan, bent aanwezig en/of voorzitter bij vergaderingen, je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van opleidingen, bij- en nascholing, je houdt functionerings-, evaluatie-, en ziekteverzuimbegeleiding gesprekken. Bij meer complexe vraagstukken is de manager betrokken. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het personeelsrooster, pr- en communicatie activiteiten en HRM vraagstukken zoals consequenties cao, kabinetsbesluiten. Je vervangt de manager en hebt één keer per kwartaal een maand lang de ziekmeldtelefoon.

Functie-eisen

Wij zoeken een operationeel leidinggevende voor 3 dagen per week. Wil je meehelpen en meegroeien binnen onze locaties? Zie jij jezelf werken in een zelfstandig team? Wil je meedenken met onze verdere ontwikkelingen en professionalisatie? Heb jij een relevante HBO diploma, een pedagogische achtergrond en kennis van HRM? Heb je daarnaast minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in soortgelijke operationele leidinggevende functie en affiniteit met de antroposofische pedagogiek? Dan zou je bij ons weleens heel goed op je plek kunnen zijn. 

Beschrijving organisatie

Wij zijn een nog jonge, groeiende kinderopvang in Haarlem en Castricum. Wij bieden aan kinderen een rustige, warme plek in een steeds drukkere samenleving. Respect, aandacht en verwondering en het echt kijken naar het unieke van de kinderen vinden wij belangrijk. Dit geldt ook naar jou! Wij willen ook jou de ruimte geven om met je kwaliteiten aan de gang te gaan en dat te doen waar jij enthousiast van wordt. De Wonderberk biedt hele dag opvang voor kinderen van 0-4 jaar, halve dagopvang (peutergroep) voor van 2,5 tot 4 jarigen en 4 NSO groepen. Wij werken volgens de Antroposofische visie op bijzondere locaties. Neem gerust eens een kijkje op onze website!

Interesse?

De Wonderberk heeft aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang gevraagd bij de invulling van deze vacature te begeleiden. De vacature is per direct. Stuur jouw actuele CV en motivatiebrief per omgaande aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl

Heb je eerst nog vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via ons kantoor: 079 - 362 26 43. Of per e-mail: sollicitatie@vanheklelieveld.nl
 

Meer informatie vind je op onze website:www.wonderberk.nl 

Tot gauw! 
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs