Interim HR Manager

Per direct zijn wij voor  een van onze opdrachtgevers op zoek naar een 

Interim HR Manager
24 uur per week

Duur: minimaal 6 maanden
 

De opdracht

In deze opdracht zal je de volgende kerntaken uitvoeren: 

  • Het geven van advies over de invulling van de positie van HR Manager voor de lange termijn.
  • Voorwaarden scheppen om de HR afdeling ‘toekomst proof ‘ te maken.
  • Het geven van advies over lopende inhoudelijke tactische en strategische HR vraagstukken zoals de inrichting van het loon-functie gebouw. Je werkt vooral vanuit een overstijgende rol en zal niet direct operationele HR taken uitvoeren.  Deze taken worden uitgevoerd door de HR adviseurs.  
  • Het geven van advies over organisatieontwikkeling. 
  • Hiërarchisch geven van leiding aan de afdeling HR. De afdeling bestaat uit een team van stevige en zelfstandige HR professionals (HR adviseurs, een Flexpool coördinator en HR medewerkers).
  • Het invullen van een organisatiebrede MT positie.
     

Het profiel

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren senior strategische/tactische interim HR Manager. Een stevige adviseur met enthousiasme, overtuigingskracht en met flair en humor.  Een HR specialist die vanuit een overstijgende rol  analyseert, processen overziet en vanuit die overstijgende positie het HR team faciliteert en begeleidt en het MT adviseert. Er is veel verandering in het vakgebied en daarom zoekt onze opdrachtgever een persoon die ‘out of box’ kan denken, inventief is en kansen ziet. Ervaring in de kinderopvangbranche is geen vereiste.

Beschrijving organisatie

Onze opdrachtgever is een van de grootste professionele organisaties in kinderopvang in Rotterdam en omgeving. Ze verzorgen de opvang voor de kinderen van zo'n 2000 gezinnen in de leeftijd van 10 weken tot 13 jaar. Bij de organisatie werken ruim  500 medewerkers, verdeeld over 19 kinderdagverblijven, 22 BSO's, 8 peuterspeelzalen, een gastouderbureau en het Centraal Bureau. 

Interesse?

Wil je meer weten?
Indien je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Margit de Lange of Irena Smoljan per email: sollicitatie@vanheklelieveld.nl of via het telefoonnummer: 079-362 26 43.  

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk via het emailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen. 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs