Interim Clustermanagers bij KMN Kind & Co


 werkgebied Midden-Nederland 
circa 28-36 uur 

Kind & Co 

Kind & Co is een regionale organisatie voor kinderopvang in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Bij KMN Kind & Co werken momenteel 1.700 medewerkers, verspreid over ca. 300 locaties in 6 regio’s. Binnen een regio werken ongeveer 270 medewerkers verdeeld over 7-9 clusters. Iedere regio wordt hierarchisch aangestuurd door een regiomanager en ieder cluster direct hierarchisch door een clustermanager. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houten.

Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder. 

Op interim basis leiding geven aan een cluster in een omgeving met  ontwikkelingsmogelijkheden.

Ga jij deze mooie uitdaging aan?


Jouw werk 

Kind & Co heeft voor enkele clusters plaats voor een Interim Clustermanager. Bijvoorbeeld om een locatie kwalitatief goed door te laten lopen in de zomer bij het vertrek van een manager, omdat een manager een tijdje niet aanwezig is of om een andere reden. Wat wordt jouw werk als Interim Clustermanager?

Kind & Co vindt het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen. Om dat optimaal te realiseren werken we intensief samen met gemeenten, scholen, sportverenigingen en consultatiebureaus. Als Clustermanager verbind je onze kinderopvang aan deze partijen. Je kijkt naar de mogelijkheden en neemt het initiatief om met de juiste mensen te schakelen. Naast een verbindende factor ben je natuurlijk ook een Clustermanager die de zaken ‘gewoon’ goed geregeld heeft. Niet alleen beleidsmatig, maar ook financieel.

In deze functie coach, begeleid, faciliteer en stimuleer je medewerkers (gemiddeld 30-40 personen). Je faciliteert en stuurt een team van betrokken pedagogisch medewerkers zodanig aan, dat zowel zij als de kinderen in een fijne werksfeer het beste uit zichzelf kunnen halen. Iedere opvanglocatie kent zijn eigenheid en sfeer. Je voert regelmatig overleg met de teams en werkt nauw samen met de twee senior pedagogisch medewerkers. Deze richten zich vooral op de teams van pedagogisch medewerkers, personeelsplanning en de borging van de kwaliteit waar wij voor staan. De regiomanager en de stafafdelingen adviseren en ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in Houten. Samen zorgen jullie ervoor dat ouders de kwaliteit en sfeer waar wij voor staan ervaren.

Jouw aanpak, dit ben jij

Je hebt actuele kennis van de kinderopvang en een pedagogische visie. Je hebt een HBO diploma, aantoonbare leidinggevende ervaring en je motiveert en inspireert medewerkers met jouw enthousiasme en liefde voor het vak. Je zet anderen in hun kracht. Verder ben je evenwichtig en besluitvaardig. Je bent een gestructureerd werker, die goed het overzicht weet te houden en verbinding kan leggen. Tegelijkertijd ben je flexibel en creatief.

Als interim manager kun je je snel inleven, goed analyseren en snel de kernpunten doorzien. Je staat stevig in je schoenen en straalt enthousiasme en daadkracht uit! 

Nog een praktische punt: je bent per direct beschikbaar en bij voorkeur ook gedurende de zomerperiode, maar dat is nog bespreekbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Deze baan biedt jou mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Je hebt veel vrijheid in onze organisatie met ruimte voor innovatie en veranderingen. Je wordt vanuit het hoofdkantoor ondersteund door snel schakelende experts van de stafafdelingen. Bij Kind & Co sta je nooit stil.

Verder bieden we je:

  • Een afwisselend takenpakket binnen een organisatie met een open en informele cultuur;
  • Een freelance overeenkomst of een tijdelijk contract voor circa 28 - 36 uur per week (de arbeidsduur is afhankelijk van het cluster);
  • Een langdurige samenwerkingsrelatie; De mogelijkheid voor interim vervolgopdrachten in de toekomst.


Solliciteren

KMN Kind & Co heeft aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang gevraagd bij de invulling van deze vacature te begeleiden. Belangstelling? De vacature is per direct. Stuur jouw actuele CV en motivatiebrief per omgaande aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange, via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl o.v.v. ‘KCCM01’.

Heb je eerst nog vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via ons kantoor: 079 - 362 26 43. Of per e-mail: delange@vanheklelieveld.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs