Ervaren tijdelijk vestigingsmanager voor KC cluster Kowari in Pijnacker (28 uur)

Zoek jij als interim vestigingsmanager graag de verbinding met de scholen om het Kindcentrum concept verder te ontwikkelen? Ben jij die gedreven manager die weet hoe zij teams kan laten floreren? En is een maatschappelijke en mensgerichte omgeving waar je kunt bouwen aan verdere groei en professionalisering jouw plek? Dan is de functie van interim vestigingsmanager bij SkippyPepijn een mooie uitdaging voor jou! In verband met het vertrek van de huidige manager zijn wij ter overbrugging van de werving en selectie op zoek naar een tijdelijk:  

Vestigingsmanager (28 uur per week)

Locatie Kowari in Pijnacker (KC ontwikkeling, KDV en BSO) 


Wat ga je doen?

Ons succesvolle cluster Kowari is een geweldige plek binnen een KC voor kinderen èn medewerkers! Kowari is gevestigd in Pijnacker en bestaat uit twee locaties: een kinderdagverblijf met vijf groepen, een locatie met drie peuteropvang groepen en een mooie buitenschoolse opvang. De BSO is gevestigd in het Nest, waarin zich naast kinderopvang ook drie basisscholen en een sportaccommodatie bevinden. 
De kinderen op de buitenschoolse opvang maken dagelijks gebruik van de buitenruimte en de sportfaciliteiten, waaronder twee handbalvelden. Bij Kowari werken ongeveer 40 medewerkers. 

Als tijdelijk manager van Kowari in Pijnacker zorg je ervoor, samen met jouw team, dat jouw locatie uitblinkt in kwaliteit en oudertevredenheid. En natuurlijk zorg je er ook voor dat de locatie financieel gezond is. Maar SkippyPepijn wil meer: de komende jaren wil de organisatie verder professionaliseren. Als leidinggevende zorg jij ervoor dat je medewerkers weten wat dat voor hen betekent. Je hebt een sturende en coachende rol en zorgt er met jouw enthousiasme voor dat medewerkers zich blijven inzetten en ontwikkelen. 

Wat vragen wij van jou? 

 • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding gericht op werken in de kinderopvang
 • Je bent een ervaren manager in de kinderopvang, bij voorkeur ook ervaring als interim manager. 
 • Je bent een ervaren manager in het in hun kracht zetten van teams. 
 • Ervaring met BREDE SCHOOL of KC vorming en nieuwbouwprojecten is een pre, maar niet noodzakelijk
 • Je weet hoe je kinderopvang een plek geeft binnen de samenwerking met onderwijs en hebt daar een duidelijke visie over
 • Je bent een ambitieus persoon met een gezond gevoel voor humor en een heldere en effectieve manier van aansturen 
 • Je bent een communicatief sterke verbinder en je weet deze eigenschappen op de juiste momenten op de juiste manier in te zetten
 • Je bent 28 uur per week beschikbaar verdeeld over vier dagen
 • Je houdt van een uitdaging: een hogere klanttevredenheid, een beter financieel resultaat, de beste samenwerking met partners, jij draait er je hand niet voor om

Naast het werken op een mooie locatie biedt SkippyPepijn het volgende:

 • Een functie voor 28 uur per week
 • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband
 • Inschaling in schaal 10 van de cao kinderopvang
 • Een uitdagende functie waar je je tanden in kunt zetten

Wie is SkippyPepijn?

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. SkippyPepijn biedt dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse en tussenschoolse opvang. 
Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels nog in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. 

De komende jaren gaat SkippyPepijn flink groeien, vooral door de ingezette vorming van integrale kindcentra. De samenwerking met onderwijs is altijd al sterk geweest, maar zal de komende jaren nog intensiever worden. Ook op pedagogisch vlak is SkippyPepijn volop in ontwikkeling. Kernwoorden in de pedagogische visie zijn innovatief, talentontwikkeling en groen. Die kernwoorden zie je overal in terug: in activiteiten, gebruikte materialen en de nieuwe huisstijl die op dit moment wordt uitgerold. 

SkippyPepijn is een organisatie waar kinderen genieten, ouders voor omrijden en medewerkers voor in de rij staan. Om die ambitie waar te maken zijn professionele, betrokken medewerkers nodig.  En die heeft SkippyPepijn. De medewerkers leveren een actieve bijdrage aan alles waar SkippyPepijn voor staat. Dat doen ze door mee te werken aan het vormgeven en realiseren van de ambities vanuit de pedagogische visie met uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk.


Solliciteren 

Herken je jezelf in het bovenstaande en heb je nu al zin om bij ons te starten? Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Jouw sollicitatie wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen en voorselectiegesprekken worden doorlopend ingepland. 

Wil je eerst meer weten over de vacature of de organisatie? Wij vertellen je graag vrijblijvend meer. Stuur dan een e-mail met jouw vragen aan Margit de Lange via het e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl of stuur een Whatsapp bericht: 06-174 331 33 of neem telefonisch contact op.     

Wij maken graag met je kennis en kijken daarom uit naar je reactie. 

Onze website: https://www.skippypepijn.nl/

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs