HR Medewerker Administratie in Houten (24 uur)

Als HR-medewerker zet jij je administratieve vaardigheden in en krijg je de ruimte om een brede ervaringsslag te maken in het HR-vakgebied. Je bent betrokken bij de administratie van het HR-beleid en denkt graag mee in het organiseren en inrichten. Bij Kind & Co Ludens werk je in een leuk en divers team met voldoende mogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. 

Werken als HR-medewerker 

Als HR-medewerker pak je zelfstandig administratieve en enkele secretariële taken op voor de toegewezen regio(s). Je ondersteunt daarmee o.a. managers en afdelingshoofden bij de uitvoering van het personeelsbeleid en de werkprocessen binnen de organisatie. Je hebt een veelzijdige baan waarbij je werkzaamheden uiteenlopen en altijd betrekking heeft op onze medewerkers. Je belangrijkste taken zijn het verwerken van personele en salarisgegevens, het bijhouden van de verzuimadministratie, het organiseren van bijeenkomsten, het beschikbaar stellen van informatie en het faciliteren van de werkprocessen op de afdeling. Daarnaast denk je graag mee over verschillende (verbeter)processen. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld het inrichten van een nieuwe workflow of de (digitale) HR-dienstverlening. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Een uitdagende baan in een laagdrempelige en open organisatie, waar je jezelf kunt zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je: 

 • een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Werkdagen zijn in overleg;   
 • een modern thuiswerkbeleid en veel eigen regelruimte;
 • minimaal € 2.188 en maximaal € 2.979 bruto maandsalaris (Schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%; 
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een marktconforme vergoeding van je reiskosten;  
 • een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;  
 • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen; 
 • diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen. 

Je past perfect bij ons want je:

 • hebt mbo-niveau 3 of 4 werk- en denkniveau met een afgeronde mbo-opleiding in een secretariële/administratieve richting;  
 • hebt kennis van organisatiebeleid en regelgeving over voor de functie relevante onderwerpen (bijv. privacy en VOG);
 • hebt kennis van informatie- en archiefsystemen; 
 • hebt kennis van relevante software-applicatie AFAS;
 • kunt nauwkeurig en systematisch werken voor het op de juiste wijze verwerken van diverse gegevens;  
 • hebt organisatorische vaardigheden voor het organiseren van bijeenkomsten en het werk binnen de afdeling; 
 • bent integer en bent je bewust van de risico’s bij het verwerken van vertrouwelijke informatie.  

Kind & Co Ludens

Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn vooral ook bezig met morgen.

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven leren en ontwikkelen en dat je daar ook de tijd voor krijgt. Bij Kind en Co Ludens hebben wij speciaal voor alle werknemers Het Leerplein! Een online leeromgeving waar je korte filmpjes kunt bekijken, interessante artikelen kunt lezen en uitgebreide onlinetrainingen kunt volgen. De onderwerpen van deze trainingen zijn vakinhoudelijk, maar zijn ook aangevuld met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laat ons jouw talent zien! 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de blauwe knop ‘Solliciteer nu’ en vul voor woensdag 21 september 2022 het sollicitatieformulier in. Neem voor vragen over de vacature contact op onze recruiter Somaya Selim of met Manager HR Klaartje Koorn via 06- 2260 4908. Zij vertellen je graag meer over de functie! 


 

 

 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs