Irena Smoljan

Irena werkt als HR consultant bij Van Hek en Lelieveld. Irena heeft 10 jaar ervaring als recruiter en HR consultant. Zij kan u helpen met verschillende facetten van het HR werk zoals werving en selectie, ziekteverzuim en personeelsadministratie.

Irena Smoljan werkt sinds 2018 als HR consultant bij Van Hek & Lelieveld. Hiervoor werkte zij lange tijd als recruiter en HR adviseur voor een technisch detacheringsbureau.
In deze organisatie heeft zij te maken gehad met veel verschillende facetten van het HR werk. Werving en selectie, klantgerichtheid, introductie en opleiden van medewerkers, ziekteverzuim en personeelsadministratie waren voor haar belangrijke HR thema’s. 
In haar werk heeft zij te maken gehad met het invullen van vacatures op verschillende functieniveaus en ook voor vele verschillende werkprocessen. Van techniek tot aan marketing en pedagogiek. Zij is gewend om te schakelen tussen heel veel verschillende werkzaamheden en functies. 

Mogelijke opdrachten: Interim HR, HR servicedesk, workshops, projectmatig HR werk en recruitment, op tactisch en operationeel niveau.

LinkedIn profiel